Aihe

Mielikuvitus huipussa

Anonyymi

Onko mitään estoa sähköpostiin tulvivista roskaposteista? Roskapostittajat ovat kehittäneet mitä erikoisempia menetelmiä vai missä mättää.
Onko haittaohjelmat yhteydessä zombie- koneisiin, siis kaapanneet käyttäjän tietsikan ja kulku siirtyy sitä kautta sähköpostiin?

Mieskunnon kohottajasekot mitä ihmeellisin mainoksin ovat pahimmasta päästä. Ei auta estot. Uuden sähköpostin luominen antaa hetkellisen hengähdysrauhan.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Älä jaa sitä osoitetta joka paikkaan.

   • Anonyymi

    >>>Onko mitään estoa sähköpostiin tulvivista roskaposteista?

    Kuten kaveri neuvoo, Älä Jaa sp-osoitettasi !!! Mutta se Jakaminen tapahtuukin helposti tietämättäsi:

    - Aina, kun menet minkä tahansa mainostajan koukkuun, joka alkaa - ennen kuin "saat" tarjouksen - tietojesi utelulla. Riittää, kun annat niille vain KERRAN sähköpostiosoitteesi ja sen jälkeen se osoitteesi leviää kulovalkean tavoin mitä ihmeellisimmille pelureille ja sähköpostisi alkaa tulvimaan roskaa.

    - toinen tietysti eri sivustoilla liikkuminen eli kun avaat niille tien EVÄSTEILLE ! Sielä voi lahteä muutakin koneesi sisätöä !!!

    MUISTAKAA: SYSTEEMI MENEE PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ KIEROMMAKSI, siitä pitää talousromahdus, joka on päällä jo, huolen.
    NIIDEN ainoa tavoite on päästä RAHOIHISI käsiksi....

    t. haans.sea


  • Anonyymi

   Niitä saa mainoksiana, mutä bingiyät.

  • Anonyymi

   Minulla on useampi email-tili, yksi on privaatti ja maksullinen johon ei ole tullut yhtäkään spammiviestiä 14 vuoden ajalla, muut ovat "ilmaisia".

   Googlen email on erityisen hyvä kaikkeen siihen minkä voi kommunikoida siten että Google näkee/tallentaa sen, kunhan messun bytemäärä on alle Googlen asettaman rajan (taitaa olla 25 MB). Kaikki se jonka Google tallentaa on saatavilla mm viranomaisille, ainakin joissakin tapauksissa, riipuu sitä kuinka tietopyyntö/vaatimus on formuloiti.

   Gmailissa on todella väkevä filtterointi-toiminne, sen lisäksi miten puoli-automaattinen spammifiltterointi tarjoaa. Filttereillä voi ohjata tulevat emailit todella monin tavoin, muun muassa sisällön, lähetystietojen ja lähettäjätietojen mukaan. Minulla Gmail mm kylmästi dellaa emailit joissa lähettäjän yhteystiedoissa on "noreply" tai "invalid". Yhteensä minulla on 17 filtteriä jotka eivät kaikki ole spammi-filttereitä, osa vain hiljaisesti lokeroi tietyt emailit, jotka eivät edellytä välitöntä reagointia, omiin boxeihinsa. En muista koska viimeksi muokkasin filttereitä, siitä on useampi vuosi, nykyään riittää mainiosti kun vain ilmoitan spammiksi (Report spam). Vuodessa pääsee Gmailiin muutama spammi-maili läpi, yhden kerran.

   Kiusallisempia ovat ne email spammaajat, joiden kesken on jotain asiallistakin tekemistä. Esimerkiksi, meillä on yksi Elisa/Saunalahti puhelinliittymä, ja ne spammaavat siten että on käytännöllisesti katsoen mahdotonta luoda siten toimivaa filtteriä että se kuitenkin päästäisi asiamailit läpi. Joten panin koko putiikin spammiksi, toiminnolla "Report spam".

   Hieman enemmän kiusaa aiheuttaa puhelinmarkkinointi, eli puhelinahdistelu eli paskasoittajat. Mutta siihenkin on lääkkeitä.

   Ensiksikin, Droidissa on toiminne "Block caller" joka estää sekä niin soitot että SMS viestit soittajanumerokohtaisesti. Mutta jotkin paskasoittajat estävät nomeronsa näkymisen. Siksi meillä on kaikissa droidessa appi "Bockade": https://play.google.com/store/apps/details?id=se.embargo.blockade joka estää soitot numeroista joissa soittaja on estänyt numeronsa näytön. Mutta, Google on parantanut Andoid käyttistä siten että kun Blocade pyörii niin:

   - OS 7:ssa ja sitä aiemmissa käyttiksissä Blocade lyö välittömästi "luurin korvaan" soittajalle joka on estänyt numeronsa näkymisen. Eikä siitä soitosta jää mitää tietoa.

   - OS 8:ssa kun soittaja on estänyt numeronsa näytön, droidin näyttö herää, mutta soittoääni on estetty. Tästä jää puhelinlogiin tieto että tuntematon soitto tuli + kellonaika.

   -OS 9 ja OS 10, Blocade ei enää voi toimia lainkaan, kiitos Googlen. En tiedä miten on OS 11 kanssa.

  • Anonyymi

   Kyllä, hakkerit kaappaavat tietokoneita ja käyttävät niitä spam-postin lähettämiseen. Erilaisia spam-filttereitä on, niin maksullisia kuin ilmaisia, ja ne pitää asentaa sähköpostipalvelimeen. Joitan voi myös työasemiinkin olla....

  • Anonyymi

   Gmail käyttöön niin johan estyy..

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   12513
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   102
   10441
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   537
   8018
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5236
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   253
   3902