Mielikuvitus huipussa

Anonyymi

Onko mitään estoa sähköpostiin tulvivista roskaposteista? Roskapostittajat ovat kehittäneet mitä erikoisempia menetelmiä vai missä mättää.
Onko haittaohjelmat yhteydessä zombie- koneisiin, siis kaapanneet käyttäjän tietsikan ja kulku siirtyy sitä kautta sähköpostiin?

Mieskunnon kohottajasekot mitä ihmeellisin mainoksin ovat pahimmasta päästä. Ei auta estot. Uuden sähköpostin luominen antaa hetkellisen hengähdysrauhan.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä jaa sitä osoitetta joka paikkaan.

      • Anonyymi

        >>>Onko mitään estoa sähköpostiin tulvivista roskaposteista?

        Kuten kaveri neuvoo, Älä Jaa sp-osoitettasi !!! Mutta se Jakaminen tapahtuukin helposti tietämättäsi:

        - Aina, kun menet minkä tahansa mainostajan koukkuun, joka alkaa - ennen kuin "saat" tarjouksen - tietojesi utelulla. Riittää, kun annat niille vain KERRAN sähköpostiosoitteesi ja sen jälkeen se osoitteesi leviää kulovalkean tavoin mitä ihmeellisimmille pelureille ja sähköpostisi alkaa tulvimaan roskaa.

        - toinen tietysti eri sivustoilla liikkuminen eli kun avaat niille tien EVÄSTEILLE ! Sielä voi lahteä muutakin koneesi sisätöä !!!

        MUISTAKAA: SYSTEEMI MENEE PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ KIEROMMAKSI, siitä pitää talousromahdus, joka on päällä jo, huolen.
        NIIDEN ainoa tavoite on päästä RAHOIHISI käsiksi....

        t. haans.sea


    • Anonyymi

      Niitä saa mainoksiana, mutä bingiyät.

    • Anonyymi

      Minulla on useampi email-tili, yksi on privaatti ja maksullinen johon ei ole tullut yhtäkään spammiviestiä 14 vuoden ajalla, muut ovat "ilmaisia".

      Googlen email on erityisen hyvä kaikkeen siihen minkä voi kommunikoida siten että Google näkee/tallentaa sen, kunhan messun bytemäärä on alle Googlen asettaman rajan (taitaa olla 25 MB). Kaikki se jonka Google tallentaa on saatavilla mm viranomaisille, ainakin joissakin tapauksissa, riipuu sitä kuinka tietopyyntö/vaatimus on formuloiti.

      Gmailissa on todella väkevä filtterointi-toiminne, sen lisäksi miten puoli-automaattinen spammifiltterointi tarjoaa. Filttereillä voi ohjata tulevat emailit todella monin tavoin, muun muassa sisällön, lähetystietojen ja lähettäjätietojen mukaan. Minulla Gmail mm kylmästi dellaa emailit joissa lähettäjän yhteystiedoissa on "noreply" tai "invalid". Yhteensä minulla on 17 filtteriä jotka eivät kaikki ole spammi-filttereitä, osa vain hiljaisesti lokeroi tietyt emailit, jotka eivät edellytä välitöntä reagointia, omiin boxeihinsa. En muista koska viimeksi muokkasin filttereitä, siitä on useampi vuosi, nykyään riittää mainiosti kun vain ilmoitan spammiksi (Report spam). Vuodessa pääsee Gmailiin muutama spammi-maili läpi, yhden kerran.

      Kiusallisempia ovat ne email spammaajat, joiden kesken on jotain asiallistakin tekemistä. Esimerkiksi, meillä on yksi Elisa/Saunalahti puhelinliittymä, ja ne spammaavat siten että on käytännöllisesti katsoen mahdotonta luoda siten toimivaa filtteriä että se kuitenkin päästäisi asiamailit läpi. Joten panin koko putiikin spammiksi, toiminnolla "Report spam".

      Hieman enemmän kiusaa aiheuttaa puhelinmarkkinointi, eli puhelinahdistelu eli paskasoittajat. Mutta siihenkin on lääkkeitä.

      Ensiksikin, Droidissa on toiminne "Block caller" joka estää sekä niin soitot että SMS viestit soittajanumerokohtaisesti. Mutta jotkin paskasoittajat estävät nomeronsa näkymisen. Siksi meillä on kaikissa droidessa appi "Bockade": https://play.google.com/store/apps/details?id=se.embargo.blockade joka estää soitot numeroista joissa soittaja on estänyt numeronsa näytön. Mutta, Google on parantanut Andoid käyttistä siten että kun Blocade pyörii niin:

      - OS 7:ssa ja sitä aiemmissa käyttiksissä Blocade lyö välittömästi "luurin korvaan" soittajalle joka on estänyt numeronsa näkymisen. Eikä siitä soitosta jää mitää tietoa.

      - OS 8:ssa kun soittaja on estänyt numeronsa näytön, droidin näyttö herää, mutta soittoääni on estetty. Tästä jää puhelinlogiin tieto että tuntematon soitto tuli kellonaika.

      -OS 9 ja OS 10, Blocade ei enää voi toimia lainkaan, kiitos Googlen. En tiedä miten on OS 11 kanssa.

    • Anonyymi

      Kyllä, hakkerit kaappaavat tietokoneita ja käyttävät niitä spam-postin lähettämiseen. Erilaisia spam-filttereitä on, niin maksullisia kuin ilmaisia, ja ne pitää asentaa sähköpostipalvelimeen. Joitan voi myös työasemiinkin olla....

    • Anonyymi

      Gmail käyttöön niin johan estyy..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe