Aihe

Mitä oikeuksia on miehen lapsiin

Anonyymi

kun tuleen äitipuoleksi? Olenko heidän huoltaja ja kasvattaja ja saanko komentaa ja määrätä? Olisi kiva tietää miten vastuullinen äitipuoli on kun tulee taloon. Muutan huomenna niin etukäteen kyselen.
Saanko exä määrätä vai olenko minä se ykköshuoltaja, jännittää. En oo nähnym iehen lapsia mutta uskon olevan paljon ongelmia tieossa ja huonoa käytöstä. Sellasian ne miehe lapset yleensä on, täällä olen paljon lukenu ennakkoon.
Mitä me maksamme exälle vai maksaako exä kaikki k ulut? Voinko mennä lasten toiseen kotiin määräämään ja tekemään sääntöjä jotta ne päevät myös täällä. En ole vielä tavannut opettajaa joten en tiedä miten hoidan heidän koulu asiat ja mitä vanhempainillassa kerron meistä. Ainakin sen että rankkaa ulee olemaan kun ovat aika huonoja koulussa, että apua pitää saaha.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nämä on tosi visaisi kysymyksia, jotka pitää ratkoa sen miehen ja lasten kanssa. Jos äitipuoli kokee tulleensa tyrmtyksi, kannattaa miehen antaa hoitaa asian, sillä hänellä on vastuu siitä että uusi suhde toimii ja lapset eivät estä ja kapinoi sitä. Miehellä on oiekus lähytää uusi onni lapsille kuin itselleenkin.
   Lapset tottuu sääntöihin kun uusi äitipuoli vaan tiukasti pitää päänsä eikä alistu lasten kiusantekoon. Miehn on syytä puolustaa naistaan ja sanoa lapsilleen että ei käy, nyt tehdään kuin äitipuoli sanoo ja sillä sipuli. Myös lasten äiti on syytä valjastaa samaan ytimeen että on exän ja tämän uuden onnen kanssa samaa mieltä, tai äiti voidaan syrjäyttää päätöksenteosta, teillä tehdään niinkuin sanotaan ja se pitää toimia myös toisessa kodissa, aina voi muuttaa kaikkia tapoja ja lapset oppivat helposti kun ei anna viahtoehtoa. Nätisti mutta päättäväisesti valta on äitipuolen.

  • Anonyymi

   Olet lapsen äiti vasta sitten kun olet ,Tunnustanu, vahvistanut lapsen omaksesi.
   Avioliitto lapsen isän kautta ei anna oikeutta lapseen.
   Lapseen sulla ei ole mitään oikeuksia,sitten vasta kun ylläolevat on täytetty.
   Ennakoluulosi miehesi lapsiin nähden,ovat aivan omia sairauksiasi,joten yritä parantua niistä. Näytät olevan aivan ulkona,kaikkiin kysymyksiin saat vastaukset ,Lastensuojeluvirastosta.
   Tulet olemaan ulkopuolinen perheen jäsen eli "Siipeilijä"

  • Anonyymi

   Olen äiitipuoli mutta en ole nähnyt meihen lapsia koskaan. Hassua mutta totta, en voi kasvattaa heitä enkä komentaa.
   Laitan postikorrtteja joissa on käskyjä ja vaatimuksia miten toimitaan. Nekin tulee kärppänä takasin.

   Olen ihan pihalla, kun ei voi kasvattaa ja tehdä lapsista sellasia kuin haluan. Mieheni exä akka on tumpelo, ihme suttura kun kasvata omiaan vaikka on töissä mutta ei jaksa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   53
   8826
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   487
   5584
  3. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   102
   4775
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   4641
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   176
   2784