Mitä oikeuksia on miehen lapsiin

Anonyymi

kun tuleen äitipuoleksi? Olenko heidän huoltaja ja kasvattaja ja saanko komentaa ja määrätä? Olisi kiva tietää miten vastuullinen äitipuoli on kun tulee taloon. Muutan huomenna niin etukäteen kyselen.
Saanko exä määrätä vai olenko minä se ykköshuoltaja, jännittää. En oo nähnym iehen lapsia mutta uskon olevan paljon ongelmia tieossa ja huonoa käytöstä. Sellasian ne miehe lapset yleensä on, täällä olen paljon lukenu ennakkoon.
Mitä me maksamme exälle vai maksaako exä kaikki k ulut? Voinko mennä lasten toiseen kotiin määräämään ja tekemään sääntöjä jotta ne päevät myös täällä. En ole vielä tavannut opettajaa joten en tiedä miten hoidan heidän koulu asiat ja mitä vanhempainillassa kerron meistä. Ainakin sen että rankkaa ulee olemaan kun ovat aika huonoja koulussa, että apua pitää saaha.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nämä on tosi visaisi kysymyksia, jotka pitää ratkoa sen miehen ja lasten kanssa. Jos äitipuoli kokee tulleensa tyrmtyksi, kannattaa miehen antaa hoitaa asian, sillä hänellä on vastuu siitä että uusi suhde toimii ja lapset eivät estä ja kapinoi sitä. Miehellä on oiekus lähytää uusi onni lapsille kuin itselleenkin.
      Lapset tottuu sääntöihin kun uusi äitipuoli vaan tiukasti pitää päänsä eikä alistu lasten kiusantekoon. Miehn on syytä puolustaa naistaan ja sanoa lapsilleen että ei käy, nyt tehdään kuin äitipuoli sanoo ja sillä sipuli. Myös lasten äiti on syytä valjastaa samaan ytimeen että on exän ja tämän uuden onnen kanssa samaa mieltä, tai äiti voidaan syrjäyttää päätöksenteosta, teillä tehdään niinkuin sanotaan ja se pitää toimia myös toisessa kodissa, aina voi muuttaa kaikkia tapoja ja lapset oppivat helposti kun ei anna viahtoehtoa. Nätisti mutta päättäväisesti valta on äitipuolen.

    • Anonyymi

      Olet lapsen äiti vasta sitten kun olet ,Tunnustanu, vahvistanut lapsen omaksesi.
      Avioliitto lapsen isän kautta ei anna oikeutta lapseen.
      Lapseen sulla ei ole mitään oikeuksia,sitten vasta kun ylläolevat on täytetty.
      Ennakoluulosi miehesi lapsiin nähden,ovat aivan omia sairauksiasi,joten yritä parantua niistä. Näytät olevan aivan ulkona,kaikkiin kysymyksiin saat vastaukset ,Lastensuojeluvirastosta.
      Tulet olemaan ulkopuolinen perheen jäsen eli "Siipeilijä"

    • Anonyymi

      Olen äiitipuoli mutta en ole nähnyt meihen lapsia koskaan. Hassua mutta totta, en voi kasvattaa heitä enkä komentaa.
      Laitan postikorrtteja joissa on käskyjä ja vaatimuksia miten toimitaan. Nekin tulee kärppänä takasin.

      Olen ihan pihalla, kun ei voi kasvattaa ja tehdä lapsista sellasia kuin haluan. Mieheni exä akka on tumpelo, ihme suttura kun kasvata omiaan vaikka on töissä mutta ei jaksa.

    • Anonyymi

      Älä hätäile, oikeasti sinulla on mies vain mielikuvituksessa.

    • Anonyymi

      Äitipuoli on lasten vanhempi kun isä on niin hänet ottanut perheeseen, Entisellä äidillä ei ole mitään sanomista äitipuolen tekemisiin aj suunnitelmiin. Hänmäärää koko perheen ja suvun asiat. Mitäs oli äiti saamton nuljake, ei auta, lapset ei kuulu enää hänen komentoon vaan äitipuoli määrää, ja määrää myös äidin asiat. Niin minä teen, olen perheen pomo ja siitä ei edes kiistellä. Mies halusi niin vaikka itse en olisi, mutta hän katsoi että olen pätevä ja paras äiti hänen lapsilleen. Komennan ja käsytän mutta kiittävät vielä minua kuinka olin hyvä.

      • Anonyymi

        Isäpuoli on lasten vanhempi , kun äiti on hänet ottanut perheeseen, Entisellä isällä ei ole mitään sanomista isäpuolen tekemisiin ja suunnitelmiin. Hän on pomo koko perheeessä. Mitäs oli isä saamaton juoppo ja nuljake, ei auta, lapset ei kuulu enää hänen komentoon vaan isäpuoli määrää, ja määrää myös lasten asiat. Niin minä teen, olen perheen pomo ja siitä ei edes kiistellä. Naiseni halusi niin vaikka itse en olisinkin pitäny välii, mutta hän katsoi että olen pätevä ja paras isä hänen lapsilleen. Komennan ja opastan , lapset kiittävät vielä minua kuinka olin hyvä isukki heille.


    • Anonyymi

      Muistakaa -rakkaat sekopäät- että noiden exien ja nyxien lapset eivät ikuisesti ole lapsia , vaan varttuvat ja aikuistuvat . Jos te äiti-ja isäpuolet käyttäydytte toisen lapsia kohden huonosti niin muistakaa toki vallanhuumassanne että vuodet vierivät nopeaan ja osat saattavat vaihtua.

      • Anonyymi

        Omat lapset kyllä kasvavat aikuisiksi, mutta usein ne miehen lapset jäävät sitten vähän jälkeen. En tiedä mistä johtuu, mutta usein se äitipuoli näkee jo heti ongelmia miehen lapsissa. Osaavatko edes muuttaa omilleen kun ex äiti on paaponut ja passannut. On kurja nhdä lapsia jotka ei osaa mitään. Vaikka kuin opettaa niin ei ene perille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omat lapset kyllä kasvavat aikuisiksi, mutta usein ne miehen lapset jäävät sitten vähän jälkeen. En tiedä mistä johtuu, mutta usein se äitipuoli näkee jo heti ongelmia miehen lapsissa. Osaavatko edes muuttaa omilleen kun ex äiti on paaponut ja passannut. On kurja nhdä lapsia jotka ei osaa mitään. Vaikka kuin opettaa niin ei ene perille.

        Omat lapset kyllä kasvavat aikuisiksi, mutta usein ne naisen lapset jäävät sitten vähän jälkeen. En tiedä mistä johtuu, mutta usein se isäpuoli näkee jo heti ongelmia naisen lapsissa. Osaavatko edes muuttaa omilleen kun ex isä on paaponut ja passannut. On kurja nähdä lapsia jotka ei osaa mitään. Vaikka kuin opettaa niin ei mene perille.


    • Anonyymi

      Nyt tiedän, mistä tulevat teinimurhaajat!

    • Anonyymi

      Ei mitään oikeuksia, sulla on velvollisuus vaan kasvattaa heitä. Maksaa heidän ruokansa ja vaatteensa. Maksatte julmia elareita ex vaimolle joka lykkää ne aina teille ja menee itse shoppaileen.

      Minä vaikka ole kasvattaja ja päätät lasten asioista äitiuolena niin joudut olemaan kuin äiti heille, jos et ole olet huono jos olet olet huono.

      Äitipuolella on kova vastuu hoitaa toisten laåsia ettei ne mene väärille teille. Itse lopetin tynteoa ja ryhdyin vahtimaan miehen lapsia. Ei olut helppoa, kun olivat niin ongelmaisia. Onneksi omat lapset auttoivat kun opettivat niitä lukemaan ja laskemaan ja olemaan perheessä miten siellä ollaan. Mitään eivät ressukat muuten osanneet.

      • Anonyymi

        Ei mitään oikeuksia, sulla on velvollisuus vaan kasvattaa heitä. Maksaa heidän ruokansa ja vaatteensa. Naisesi Saa minimi elarit ex mieheltään ,joka lykkää ne aina teille omalla vuorollaan ja menee itse olusille kavereiden kanssa.

        Minä vaikka ole kasvattaja ja päätät lasten asioista isäpuolena niin joudut olemaan kuin isä heille, jos et ole olet huono.

        ISÄPUOLELLA on kova vastuu hoitaa toisten lapsia ettei ne mene väärille teille. Itse jäin työttömäksi ja ryhdyin vahtimaan naiseni lapsia. Ei olut helppoa, kun olivat niin ongelmaisia. Onneksi omat lapset auttoivat ,kun opettivat niille lukemista ja matematiikkaa ja olemaan perheessä miten siellä ollaan. Mitään eivät ressukat muuten osanneet.


    • Anonyymi

      Mitä oikeuksia on miehen lapsiin kun tuleen äitipuoleksi?

      - rajoittamattomat oikeudet

      Olenko heidän huoltaja ja kasvattaja ja saanko komentaa ja määrätä?

      - kyllä, kyllä ja kyllä

      Saanko exä määrätä vai olenko minä se ykköshuoltaja, jännittää.

      - ei saa ja olet

      En oo nähnym iehen lapsia mutta uskon olevan paljon ongelmia tieossa ja huonoa käytöstä. Sellasian ne miehe lapset yleensä on, täällä olen paljon lukenu ennakkoon.

      - pitää olla tiukka heti alusta asti

      Mitä me maksamme exälle vai maksaako exä kaikki k ulut?

      - ex maxaa

      Voinko mennä lasten toiseen kotiin määräämään ja tekemään sääntöjä jotta ne päevät myös täällä.

      - kyllä

      En ole vielä tavannut opettajaa joten en tiedä miten hoidan heidän koulu asiat ja mitä vanhempainillassa kerron meistä. Ainakin sen että rankkaa ulee olemaan kun ovat aika huonoja koulussa, että apua pitää saaha.

      - ei heillä ole mitään väliä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe