Aihe

viilennyspumppu kerrostaloasuntoon

Anonyymi

kertokaa kokemuksia mistä tilasitte laitteet ja asennuksen kenties timattiporaus myös.Olen harkinnut hommata laitteet koska ilmastonmuutos on ihan totta ja olisi mukava nukkua kesällä hyvin.Hieman hinta osviittaa kämppä noin 60neliötä.Viime kesä meni siirettävän pingviinin kanssa,hyvä laite mutta äänekäs.

6

68

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ota huomioon että asuessasi kerrostalossa, omistat vai asumisoikeuden, et rakenteita!
   Tuo timanttiporareikien poraaminen seinään ei suoraan ole luvallista ilman isännoitsijän siunausta vaikkakaan se ei mitenkään heikennäkkään rakenteita mutta ei kuulu asukkaan oikeuksiin kuitenkaan!

   • Anonyymi

    Perusjuntit vähät välittää, tein itse ja säästin asenteella.


   • Anonyymi

    varmaan ymmärrät että lupa on kysytty reiän tekoon ja lupa on saatu


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    varmaan ymmärrät että lupa on kysytty reiän tekoon ja lupa on saatu

    Varmaan itsekkkin ymmärrät ettei se sinun asuminen, reiän teko tai pumppuasennus millään tavoin kuulu minulle ja se kun sanoin tuon reiänteon luvallisuudesta en tietenkään halunnut olla koppava tai ylimielinen mutta toin asian esiin vain lähinnä yleisellä tasolla huomioonotettavana seikkana!

    Näin itse kun asuu omakotitalossa, asumiseen liittyvät seikat pitää kysyä lähinnä vaan oman lompakon kautta, itselläni on tuo ilmalämpöpumppu niin viilennys-kuin lämmitystoiminnoinkin ja voisin sanoa sen olevan kyllä oiva peli!

    Tuli vielä mieleen sekin että kun käytät pumpun jäähdytystoimintoa tietenkin kuumassa kerrostalohuoneistossasi, mihin johdat ne pumpun keräämät kondenssivedet joita kertyykin runsaasti noin kesäaikaan, toivottavasti oletetulla parvekkeellasi on lattiakaivo? :)


  • Anonyymi

   Halvemmaksi tulee sängyn siirto parvekkeelle. Etelässäkin ne nukkuu ulkona.

   • Anonyymi

    Myös viilennyspamppu helpottaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   117
   5818
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   3970
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   388
   2193