Aihe

Mitä oikeutta naiseni lapsiin

Anonyymi

kun tuleen isäpuoleksi? Olenko heidän huoltaja ja kasvattaja ja saanko ohjeistaa ja määrätä? Olisi kiva tietää miten vastuullinen isäpuoli on kun tulee taloon. Muutan huomenna niin etukäteen kyselen.
Saanko naiseni exä määrätä vai olenko minä se ykköshuoltaja, jännittää. En oo nähnym naiseni lapsia mutta uskon olevan paljon ongelmia tieossa ja huonoa käytöstä. Sellasian ne naiseni lapset yleensä on, täällä olen paljon lukenu ennakkoon.
Mitä me maksamme exälle vai maksaako exä kaikki k ulut? Voinko mennä lasten toiseen kotiin määräämään ja tekemään sääntöjä jotta ne päevät myös täällä. En ole vielä tavannut exää, joten en tiedä miten hoidan heidän koulu asiat ja mitä vanhempainillassa kerron meistä. Ainakin sen että rankkaa ulee olemaan kun ovat aika villejä koulussa, että apua pitää saaha.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nämä on tosi visaisi kysymyksia, jotka pitää ratkoa sen naisen ja lasten kanssa. Jos isäpuoli kokee tulleensa tyrmtyksi, kannattaa naisen antaa hoitaa asian, sillä hänellä on vastuu siitä että uusi suhde toimii ja lapset eivät estä ja kapinoi sitä. Naisella on oiekus lähytää uusi onni lapsille kuin itselleenkin.
   Lapset tottuu sääntöihin kun uusi isäpuoli vaan tiukasti pitää päänsä eikä alistu lasten kiusantekoon. naisen on syytä puolustaa miestään ja sanoa lapsilleen että ei käy, nyt tehdään kuin isäpuoli sanoo ja sillä sipuli. Myös lasten isä on syytä valjastaa samaan ytimeen että on exän ja tämän uuden onnen kanssa samaa mieltä, tai isä voidaan syrjäyttää päätöksenteosta, teillä tehdään niinkuin sanotaan ja se pitää toimia myös toisessa kodissa, aina voi muuttaa kaikkia tapoja ja lapset oppivat helposti kun ei anna viahtoehtoa. Nätisti mutta päättäväisesti valta on isäpuolen.

   • Anonyymi

    Ainut valta on lapsen isällä: lasten isä päättää miten toimitaan!!!


  • Anonyymi

   Käytännössä ole vain lompakko.

  • Anonyymi

   Olet lapsen isä vasta sitten kun olet ,Tunnustanu, vahvistanut lapsen omaksesi.
   Avioliitto lapsen äidin kautta ei anna oikeutta lapseen.
   Lapseen sulla ei ole mitään oikeuksia,sitten vasta kun ylläolevat on täytetty.
   Ennakoluulosi naisen lapsiin nähden,ovat aivan omia sairauksiasi,joten yritä parantua niistä. Näytät olevan aivan ulkona,kaikkiin kysymyksiin saat vastaukset ,Lastensuojeluvirastosta.
   Tulet olemaan ulkopuolinen perheen jäsen eli "Siipeilijä"

   • Anonyymi

    Kunnan sosiaalitoimen "lastensuojelu, lastenvalvoja" ei ole asianosainen- ja sopimusosapuoli- vastaukset saat lapsen isältä.


  • Anonyymi

   Huoltajuus määritellään juridisesti jos ei kyseessä biologinen äiti ja isä. Asumalla jonkun naisen kanssa sinulla ei ole mitään oikeutta hänen lapsiinsa.

  • Anonyymi

   Olen isäpuoli mutta en ole nähnyt naiseni lapsia koskaan. Hassua mutta totta, en voi kasvattaa heitä enkä komentaa.
   Laitan postikorrtteja joissa on käskyjä ja vaatimuksia miten toimitaan. Nekin tulee kärppänä takasin.

   Olen ihan pihalla, kun ei voi kasvattaa ja tehdä lapsista sellasia kuin haluan. Naiseni exä mies on tumpelo, ihme huttura kun kasvata omiaan vaikka on töissä mutta ei jaksa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   423
   4968
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1870