Aihe

Luvista valittaminen kriminalisoitava

Anonyymi

On käsittämätöntä, että tämän päivän Suomessa saa metsästystä häiritä (joka on laissa kiellettyä) edelleen valittamalla laillisista kaatoluvista vain syystä, että luvat saadaan evättyä kyseiseltä jahtikaudelta tai muutoin kokonaan.
Sama ekoterroristi taho käyttää tätä samaa valitusoikeuttaan hyvin usein petoeläimiin yleensä suteen liittyvissä kaatoluvissa.
Pitäisi saada alulle lakialoite, että perusteeton ja tahallinen luvista valittaminen ja häirintä tulisi sakon tai maksimissaan parin vuoden vankilatuomion sanktioiden piiriin, kuten monet muut rikollisuudet myös.

Luvista voisi valittaa vain hyvin perustelluista syistä joihin eivät kuulu äärivihreiden, kettutyttöjen, anarkistien, niinsanottujen luonnonsuojelijoiden yms valitukset.
Ainoastaan puolueettomien tutkijoiden yms hyvin perustellut valitukset voisi saada edes sen, että asiaa saatettaisiin harkita.
Tästä valituksesta on tullut jo maan tapa tietyissä piireissä vain metsästyksen estämiseksi joka ei ole peruste millään mittakaavalla.
Lakialoitteella saatiin muutenkin jo susiasiaa etenemään eduskunnassa kannanhoidollisen metsästyksen puolesta, joten seuraava lakialoite pitää olla tietoisen metsästyksen häirinnän ehdoton kriminalisoiminen myös kaatoluvista valitettaessa.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aloitteen paikka.

  • Anonyymi

   Kannattaa muutta maihin joissa ei ole valitusoikeutta, esim pohj korea ja venäjä

   • Anonyymi

    P-Koreasta en tiedä, mutta Venäjällä sudet poistetaan, eikä vihreillä ole valitusoikeutta siitä asiasta. Kyse on kuitenkin kiusanteosta, sinuako ei harmittaisi jos vaikkapa olisit rakentamassa kotia perheellesi, valitus valituksen perään, useiden vuosien päästä ehkä pääset aloittamaan rakentamisen, jos tilanne on enää ollenkaan ajankohtainen... Silloin voit jo ajatella miten mukava asia on, että valittaa voi ihan vaan "huvikseen"..


   • Anonyymi

    Te vasemmanlaidan kannattajathan nimenomaan kaipaatte kommunismia ja yksinvaltiutta joissa valtionjohtoakaan ei koske virkarikos syytteet yms joten hieman liian väärä aihealue kitinällesi.
    On eriasia valittaa aiheesta kuin tehdä jatkuvia valituksia aiheetta kiusallaan.
    Metsästyksen häirintä on jo nyt rikos. Siksi tämäkin käytännössä kuuluu rikoksen tunnusmerkistöön jos valitetaan vain kiusallaan.


  • Anonyymi

   Tulee vain ylemmästä oikeusasteesta hakea ennakkopäätös kaatoluvan toimeenpanokiellon toimeenpanokiellolle.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   266
   18891
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13870
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10347
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   67
   7545
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   357
   4623