Aihe

mädät poliisit

Anonyymi

miksi poliisi saa jatkaa virassaan kun hänet on tuomittu törkeästä pahoinpitelystä tai vapaudenriistosta??? suomessa ei pääse poliisiksi jos on rikosrekisteri eli onko siis niin että kun olet poliisi niin sitten voi tehdä rikoksia ja päästä kuin koiraveräjästä, jos minut tuomittaisiin joko törkeästä pahoinpitelystä tai vapauden riistosta olisin minä monta vuotta vankilassa,, miksi näitä poliiseja ei eroteta????

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Punakaartissa tuomiot jaettiin huutoäänestyksellä. Punakaartin hävittyä tuomiot ryhdyttiin antamaan voimassa olevan lain mukaan.

  • Anonyymi

   Mitä sä sielä itket ?!
   Onniitä sikoja ennenku teurastettu,
   Pistetty betonin alle,
   Ja päälle rakennettu,
   Niitä ''ihmisten kävelysiltoja'' ?!?!?!

  • Anonyymi

   Ennen vanhaan olis pyövelillä ollu hommia jos joku olis poliisina syyllistyny rikoksiin. Siihen aikaan ei korruptio paljo auttanu, kun pää irtosi.

   • Anonyymi

    Olet todennäköisesti vielä lapsi, koska sinulla on noin heikot tiedot. Pyöveli suoritti Suomessa viimeisen mestauksen 1820 luvulla. Poliisilaitokset Suomeen perustettiin Turkuun ja Helsinkiin 1880 luvulla.


  • Anonyymi

   Mätä SUPO suututti SUPON !

  • Anonyymi

   Helsingin terveystalo on järkyttävä paikka. Samoin koko terveystalo. Eräs Helsingissä asuva mies huumattiin työpaikalla ja terveystalon Saksalaisniminen lääkäri oli lähettävinään hänet julkiseen sairaalaan huumetestiin. Miehen poistuttua lääkäri perui lähetteen sikäli, jos oli sitä laittanut edes eteenpåin. Julkisessa sairaalassa hänelle suostuttiin tekemään pelkkä virtsatesti miehen lyötyä nyrkkiä pöytään ja vaadittua testin tekemsitä. oikeasti olisi ollut tarpeen veritesti. Tämän takana taas oli venäläinen lääkäri nimeltään Oleg. Helsingin julkisen terveydenhuollon ja terveystalon toiminta olisi ehdottomasti tutkittava.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4974
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1880