Aihe

Fluorittomat luistovoiteet

Anonyymi

Onko kokemuksia uuden sukupolven 2019 eteenpäin lanseeratuista fluorittomista luistovoiteista, joihin fluorin sijaan laitettu iso nippu muita lisäaineita.

Näitä tarjoaa mm. Vauhti, rex, Start, Swix, holmenkol, skigo, rode, red creek, optiwax, Scanglide jne. Jne. Eli käytännössä kaikki isot voidefirmat + muutama uusi pikkuyrittäjä, toki monia ei suomen kaupoissa näy eikä kuulu.

Vihreää parkkua vastaavaa keliversiota monet tuputtaa kaupassa kokeiltavaksi, myyntilauseella - kestää jopa 3 kertaa pidempään - vaikka vihreä parkku kestää lähes isältä pojalle ilman fluoriakin ja lisäaineita ja vitikeleillä luisto on mitä on.

Ei se fluori sitten taida ollakaan kallista, kun nuo uudet fluorittomat lisäaineelliset ihmevoiteet on hinnoiteltu täsmälleen saman hintaiseksi fluorivoiteiden kanssa?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    420
    4927
   2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

    "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
    Maailman menoa
    103
    1802