Aihe

Ranua - Lapin taikaa

Anonyymi

Tässä ketjussa voitaisiin keskustella pitkän historian matkailupitäjänä omaavaan Ranuaan.

Eläinpuistollahan luonnollisesti on Ranualla vahvin brändi ja tuo on toiminut vetonaulana jo 1980-luvulta käsin, mutta lisäisi tuohon jatkoksi ehdottomasti myös puhtaan ja koskemattoman luonnon. Näin talvella Ranualla on mainiot mahdollisuudet mm. moottorikelkkailuun, pilkintään ja maastohiihtoon. Meidän isot mediathan hehkuttavat näiden osalta lähinnä hiihtokeskuksia, mutta ainakin itse suuntaan huomattavasti mieluummin rauhallisempaan ja vähemmän kaupalliseen kohteeseen.

Ranualainen igluyritys oli näemmä koonnut varsin kattavan koosteen kaikista Ranuan talvikauden mahdollisuuksista bloginsa puolelle:

https://arcticguesthouseandigloos.com/fi/blogi/ranua-aktiviteetit-ja-palvelut-talvi/

Ranuan kunnan sivut näyttäisivät myös olevan uudistumassa ja tuonne on alettu kokoamaan tärkeää tietoa mm. juuri tekemisen osalta.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    424
    4976
   2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

    "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
    Maailman menoa
    103
    1887