Aihe

Lumen auraus!

Anonyymi

Viimeinkin auraus toimii Askon alueella, kun RTK alkoi hoitamaan hommia? Eipähän enään ole omakotitalojen liittymissä ja pihoissa puolen metrin lumikasoja, joita varsinkin suojakelillä oli raskasta saada pois???Entiset kuskikaksikko ei millään saanut hydrauli auraa kääntymään liittymän kohdalla vaikka ei ole, kuin pieni homma kuskin paikalta hoitaa ajon aikana! HYVÄ RTK!!!!

29

627

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Henkka ja Eemeli ne hommansa osaa, hyvä pojat!

   • Anonyymi

    Jätkät on ihan huippuja lumihommissa!!!!!


  • Anonyymi

   Myös keskustan kerrostalojen alueella aivan eri meininki kuin ennen. Ei pussiteta autoja pihaan tai sen ulkopuolelle korkeilla aurauskinoksilla, kiitos auramiehille!

  • Anonyymi

   Hyvä kalusto ja hyvä jälki mutta viimeistelyssä vielä paaaaaljon opittavaa. Tuntuu ainakin Väihkylänmäellä olevan niin kiire että aina se viimeinen siistimisveto jää tekemättä eikä aurattavan alueen ja kiinteistöjen raja ole tiedossa. Aika kapeaksi tulee väylät eikä enää mahdu autot vastakkain ohittamaan varsinkaan risteysten läheisyydessä. Kokonaisuus 9+.

  • Anonyymi

   Liian isoja koneita pienille pihoille kun kaikki laatoituksetkin työnnetty pitkin nurmikoita ja auraviitat työnnetty nurin !

  • Anonyymi

   Ei toimi klo: on jo 19:oo ja aurauskalustoa ei näy missään kaikki kunnan omistamat väylät edelleen auraamatta !!!!

   • Anonyymi

    Kellos on edellä, kyl ne 19:00 tulee. Kirjoitit arvostelus 18:58.


  • Anonyymi

   RTK on hoitanut erittäin hyvin aurauksen, jos jollekkin ei kelpaa, niin voi tehdä kunnalle ensi talveksi tarjouksen ja pyrkiä auraamaan paremmin kuin nyt myräkän aikaan RTK teki.
   Esim. kevyenliikenteenväylä Majutveden rannalla aurattiin useamman kerran saman päivän aikana.
   KIITOS RTK:N AURAMIEHET 👍👍👍

  • Anonyymi

   Lumen suunnan määräsi ennen, kunnavaltuutettu kännykällä eläkeikäiselle auramiehelle???? No nyt muutti Lahteen niin alkoi lumen suunnat muuttumaan pihojen liittymissä???? Onneksi RTK!!!

  • Anonyymi

   Eipä olisi uskonut, että RTK:ta joutuu kehumaan, mutta pihaliiittymät on nyt aurattu niin hyvin, että pakko on kehua. Ennen pihaliittymät toimivat lumen purkupaikkoina, kun traktorin kärkiaura tyhjensi kuormansa aina juuri siihen kohtaan, missä ei ollut vallia. Vaikkei ollut tiellä kuin muutama sentti lunta, niin liittymässä oli aina suurempi valli.

   Ei sinänsä auramiesten vika, vaan pihakaduille vääränlaisen kaluston, ko. auroja ei ollut mahdollista säätää liittymien kohdalla siten, että aura taittuu ko. kohdissa keskelle ja vasta liittymän jälkeen työnnetään sivulle. Seuraavien vuosien kilpailutuksiin ja niiden pisteytykseen tulee myös muistaa kirjata ehdot taajamiin soveltuvasta aurauskalustosta.

  • Anonyymi

   Kyllä eläkemiehen kärkiaura kääntyi kummasti, kun Kännykkään tuli käsky entiseltä Kunnanvaltuutetulta??? Kyllä siinä on hydrauli säätö, myös kärkiaurassa, jos sitä vipua haluaa hytissä käyttää??? Kyllä se silloin kääntyi vähän aikaan, kun kirjalliset huomautukset oli asiasta pariinkin kertaan tehty Kunnalle???

  • Anonyymi

   Ja kantin kontit. Taitaa olla Askon alueella sama kun ympäri kylää. Ne joilta ennen täällä aurattiin huonosti on tilanne parantunut ja päin vastoin. Mitä ihmeen kilvanajoa nämä nykyiset nuoret kollit harjoittaa kun rivitaloillakin ajetaan metritolkulla alueen sivusta. Vanhukset, joille ennen oli hyvä auraus joutuvat nyt itse kolaamaan pihansa. RTK oli ennen ja on nyt. Mikä muuttui. Lienee RTK.lla joku työnjohto joka voisi käydä läpi ja katsoa mitä tuli tehtyä.

   • Anonyymi

    Näin näyttää olevan. RTK lla on eri kaveripiiri. Ne mitkä Heikki ja Jukka hoiti hyvin jätetään nyt kokonaan hoitamatta. Ei tule valleja mutta ei käy aurakaan.


   • Anonyymi

    Nimen omaan työnjohto seuraamaan mitä on tehty ja mitä jätetty tekemättä RTK : lla näkyy Sysmässä monopoliasema !


   • Anonyymi

    Vanhuksille ihan hyvää toimintakyvyn ylläpitoa käydä vähän sitä kolaa näyttämässä pihassa.


   • Anonyymi

    Ei kai pihojen auraus kuulu samaan sopimukseen kun teiden auraus? Eikö taloyhtiöt tee omat sopimuksensa omien pihojensa aurauksesta? taas on tainnut tultua pihihisteltyä.


  • Anonyymi

   Työni puolesta liikun joka puolella Sysmän taajamaa ja voin todeta aurauksen olevan todella paljon parempaa kuin moneen vuoteen.

   • Anonyymi

    Mä aurasin ennen paljon Fiskars 10:llä, eikä koskaan valitettu lumipenkoista. Kyllä on tuo ammattitaito nykyjonneilla hukassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mä aurasin ennen paljon Fiskars 10:llä, eikä koskaan valitettu lumipenkoista. Kyllä on tuo ammattitaito nykyjonneilla hukassa.

    Auraa sinä perunapeltojasi Fiskars 10??? Kyllä nuoret oppii ajamaan lunta, mutta eläköitynyttä miestä et saa oppimaan ei millään??? Aina teki samat virheet ja työnteli aitoja nurin sekä postilaatikoita meni useasti, joita ei maksanut joilta niitä hajoitti??? Hintaa tulee, kun ostaa uuden laatikon ja jos vähänkin parempi tausta postilaatikossa, sekä jäiseen maahan uuden varren laitto ei olekaan ihan tunnin eikä kahden juttu??? Sama, kun vanhaa koiraa opettaisi!!!


  • Anonyymi

   Koska tarjouksia voi jättää?

  • Anonyymi

   Todella ammattitaitoista koko auraaja porukka, jos arvostusta auraajia kohtaan ei joltain löydy niin tehkööt itse paremmin

  • Anonyymi

   RTK Osaa hommansa!!!!

  • Anonyymi

   Kyllä lume nauraus on taitolaji.

  • Anonyymi

   Eipä näy lumen auraajia missään nytkin pyärätiet ja pihat auraamatta Heikki aurasi aina lumisateen jälkeen ! Ei niitä senttejä kannata tuijottaa Sysmä ihan eri asia kuin Helsinki ja tampere !

   • Anonyymi

    Olisko ollut siinä, syy että Heikki sai traktoreineen korvaukset kilometrien mukaan, niin kannattaa ajaa vaikka olematonkin lumi??? Urakka tarjous on eri juttu??? Täytyy jäädä pelivaraa, että jos oikein tulee kova ja luminen kevät niin jää plussalle urakka sopimus !!!!


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisko ollut siinä, syy että Heikki sai traktoreineen korvaukset kilometrien mukaan, niin kannattaa ajaa vaikka olematonkin lumi??? Urakka tarjous on eri juttu??? Täytyy jäädä pelivaraa, että jos oikein tulee kova ja luminen kevät niin jää plussalle urakka sopimus !!!!

    Niinpä mutta kyllä oli tietkin kunnossa !


   • Anonyymi
    UUSI

    Jos sentin lumikerros haittaa estää sinun liikkumisen niin ryhdy kotipalvelun asiakkaaksi. Tai hanki sukset.


  • Anonyymi

   Taitaa olla urakkasopimuksessa lähtörajat, ei varmaan täyttynyt vielä. Eipä tuollaisia lumia mikään tarve ole auratakaan..

   • Anonyymi
    UUSI

    Ei oo tarve aurata, mutta tarve on siitä suuta soittaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   31
   6103
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   472
   5453
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   3277
  4. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   168
   2695
  5. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   61
   2622