Aihe

Asianajajista kantelut yleisiä?

Anonyymi

Aion tehdä kantelun asianajajasta, joka sai aika yksinkertaisen kolarin käsittelyn hankalaksi yrittäessään keksiä puolustusta hoitaessaan ihan koomisiakin selityksiä, kun vammat olivat vakavammat kuin mitä olisi tullut syytetyn itse kertomalla alhaisella nopeudella.

Ei kolarin uhrista tuntunut oikeudenmukaiselta ja kohtuulliselta enää kun piti yrittää selittää ja selittää.

Saahan se siitä tietysti siten enemmän palkkaa aika kovalla tuntiliksalla.. Mutta me kuntalaiset senkin maksamme veroissamme....

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Puolustettava henkilö oli alaikäinen kaahaaja... Se ongelmanuori ei tuolla tavalla opi muuta kuin sen että kaikesta pääsee ilman kummempia seurauksia kun vaan oppii valehtelemaan ja "unohtelemaan". Naureskeli sitten jälkeenpäin...

  • Anonyymi

   Valitettavasti Asianajajaliitto on teodettu valehtelijoidenklubiksi. Puolustavat asianajajien huonoutta ja epärehellisyyttä totuudenvastaisilla väitteillä.

   • Anonyymi

    Ei korppi toisen korpin silmää noki.
    Ovat oikein perustaneet oman valvontakomission Neuvostoliiton malliiin vahtimaan itseään. Kyllä siellä nauru raikaa kun joku tekee kantelun aasinajajasta komissioon.

    Tunnuslause: Se mitä saadaan pesistä rosvottua kilkataan

    Ja vot sehän toimii. Määrätään pesärosvolle 10000 ns. seuraamismaksu loput saa itse pitää..


  • Anonyymi

   Toisin sanoen puolustus teki juuri sitä, mitä sen pitikin tehdä: ajoi syytetyn asiaa, ja varmisti, että asianomistajan ja syyttäjän argumenteille laitetaan vastaan. Näin pitääkin toimia oikeusvaltiossa.

   Sinulla tietenkin oli lääkärintodistus vammoistasi, joiden perusteella todistaa ajonopeutta.

   Kantelun voi tietenkin tehdä vaikka perunasta. Oikeusvaltiossa kuitenkin syytetyllä on oikeus puolustautua, haastaa vastapuolen argumentit ja jopa valehdella siinä tarkoituksessa. Puolustusasianajajan tehtävä on tietysti auttaa päämiestään tässä asiassa.

   • Anonyymi

    Näin on, mutta asianajaja ei saisi päämiehensä puolesta valehdella. On myös paljon tapauksia, joissa asianajajan etiikka on kovilla. Kun asiakkaaksi tulee hullu, jolle pitäisi sanoa, että mene kotiisi ja unohda asia, mutta asiakas sattuukin olemaan varakas. Jättääkö asianajaja tilaisuuden käyttämättä kantelun uhalla, vai lypsääkö hullulta rahat pois ?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   366
   4395
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3297
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   1791
  4. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   20
   1592