Kannonkosken vesireittien kunnostaminen

Anonyymi

Nyt kun uusi kunta tulee todennäköisesti saamaan tuulivoimloista merkittäviä tuloja voisi kunnan poliittiset päättäjät tehdä vielä yhden viisaan päätöksen. Korvamerkataan tuloista osa paikallisten ympäristöolosuhteiden kehittämiselle. Saman tavoitteen voisi kirjata myös tulevan Piispalan säätiön säädösasiakirjaan.

Puretaan turhat padot Kannonkoskesta ja Potmosta. Saadaan taimenet takaisin alueen järviin, kun ne pääsevät kutemaan Kannojärven, Enonjärven, Pudasjärven, Haapajärven ja Pienen Haapajärven koskiin ja puroihin.

Tällä viisailla toimenpiteillä saataisiin pitkässä juoksussa arvonnousua kaikille alueen vesistöille joka muuttuu työpaikoiksi tulevaisuudessa. Se voisi olla nimensä mukaisesti Kannonkosken itsenäisen kunnan viimeinen viisas päätös ja siten perintö tuleville sukupolville.

Tähän ympäristötekoon voisi osallistua tuulivoimayhtiö, vesivoiman tuottajat, metsäyhtiöt ja muut alueella toimivat yritykset ja kompensoida siten osaltaan ympäristölle aiheutuvia haittoja.

9

947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kannatetaan. :-)

    • Anonyymi

      Elä usko! Tämän kylän poliitikot ei ymmärrä kun paskanajon päälle! Näkemys puolisen metriä tuohon oman navan tietämille.

    • Anonyymi

      Tuulivoimarahat menee ihan muualle, niitä ei tulla Kannonkoskella näkemään.
      Mylyn siipien läpsytys ja välke on ainoat, mistä Kannonkoskella saadaan nauttia.

    • Anonyymi

      Kyllä sieltä kuuluu matalataajuista huminaa joka vie lähiasukkaiden pään pyörälle.

    • Anonyymi

      Tottahan tuo Kanno koskessa turha pato 60- luvulta saakka. Liekö hyvässä kunnossa.

      • Anonyymi

        Ei sitä ainakaan kovin näkyvästi ole remontoitu viimevuosina.


    • Anonyymi

      Ainoa oikeasti kannattava investointi tulevaisuuteen, joka voisi tuottaa tuevaisuudessa kustannuksia enemmän hyvinvointia. Panostus ei realisoituis i työpaikoiksi nopeasti, mutta matkailu ja palvelut on ainoa Kannonkosken kilpailukykyinen tuote. Jos päättäjät ovat poteroissaan olevia mielensäpahoittajia ei mitään kehitystä tapahdu. Ei valtio ihmisiä loputtomiin kotiinsa elätä.

    • Anonyymi

      Ei tällä kylällä kyetä tekemään päätöksiä ympäristön hyväksi. Ei poliitisessa päätöksenteossa ole yhtään valtuutettua, joka ymmärtäisi ajaa näitä asioita. Vihreitäkin tasan yksi, joka myötäilee kepupoliitikkojen aloitteita.

    • Anonyymi

      Teatteriravintolan naishovimestari hyrräsi tyytyväisyyttään Ruuhimäen keltatilitiilitalossa lähellä autokorjaamon hallia . Hän oli työskennellyt pitkän uran kyseisen Ravintolan Hovimestarina sekä pienyrittäjänä läskisulattamon omistajana Gummerruksenkadulla.

      hän oli kovan linjan Taistolanen ja hyrräsi tyytyväisenä siitä miten oli saattanut hautaan monta liikeen vihollista ja muuta ihmistä joista ei pitänyt. Kevytmieliset tarjoilijatytöt hän oli ajanut joko hulluuteen tai hautaan salahuumauksilla ja muilla myrkytyskeinoilla. Maalitusjuorumurhat olivat yksi hänen bravuurinsa heitä kohtaan jotka eivät häntä totelleet. Kuolemaan oli mennyt jopa hänen tätinsä tytär, joka oli hänellä ollut kasvattityttönä 12-vuotiaasta asti. Hovimestari oli junaillut hänen kasvattityttärensä aviomiehen pahoinpitelemään hovimestarin kasvattityttären hengiltä huumausaineet ja myrkyt oliva tässäkin olleet apuna Kasvattityttären poikakin oli hovimestarin tähtäimessä, osin siitä, että hänkään ei suostunut vallankumousliikkeeseen osin muista syistä jossa pontimena saattoi olla raaka raha. Omia lapsiaan psykopaattinen ovimestari kiusasi myös huumehypnoosien avula. hänen poikansa olivat aika ajoi masentuneita ja asuivat kotonaan "hoidettavina" todellisuudessa hovimestari halusi ehdollistaa poikiaankin ja keinoina oli tietysti uhkailu, kiristys ja huumehypnoosit, että myrkyt Hän oli näytelmän ja valehtelun mestari. Hän osasi salata Taistolaistaustansakin jopa omalta veljeltään, joka ilmeiseti luuli sisarensa vain soluttautuneen liikeen sisään. Totuus oli kuitenkin se, että hän on täysi aatteen nainen ja kylmäverinen murhaaja.

      Nyt hovimestari hyrisi tyytyväisyyttään. kasvattityttären poika olisi hänen mielestään kohta haudassa. Vallankumous alkaisi myös pian Venäjän avulla. Olihan hovimestari itse ollut avaamassa tietä sille ja pohjustamassa esteetöntä kulkua Venäläispanssareilla.

      Itsetyytyväinen hymy huulilaan hovimestari istui sohvallaan ja siemaili teetään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe