Aihe

Tekonurmikenttä on ongelma; Oksman ja vallassa olevat poliitikot haluavat rakentaa sen arboretumiin!

Anonyymi

Oksman luettelee ES:n haastattelussa 13.1.2021 sisähallin sijaintipaikkana tutkitut alueet: Harapaisen, Ratsumestarin, Juvakan ja Kirkkoherranlahden kentät, Kimpisen alanurmikentän. poistuvan paloaseman tontin, Kisapuiston ja Opintien alueen. Mikään ei kelvannut hallille. Lasten liikennekaupunkikin mainitaan. Se halutaan säästää. Miksi? Onko liikennekaupungille käyttöä?

Jostain syystä sisäliikuntahalli ja tekonurmikenttä on liimattu yhteen toisiinsa. Miksi? Tekonurmikentän tilalle tulee sisäliikuntahalli ja UUSI tekonurmikenttä halutaan rakentaa sen viereen. Sen TEKONURMIKENTÄN TAKIA pitää arboretumin puita kaataa. Miksi kenttä pitää rakentaa hallin viereen?

Entäpä, jos uudelle tekonurmikentälle ajatellaan joku noista Oksmannin luettelemista alueista: Harapaisen, Ratsumestarin, Juvakan ja Kirkkoherranlahden kenttä, Kimpisen alanurmikenttä. poistuvan paloaseman tontti, Kisapuiston ja Opintien alue? Eikö joku näistä kelpaa uuden tekonurmen paikaksi paremmin kuin arboretum?

Jos esim. Juvakan kentälle ei voi nyt tehdä tekonurmikenttää, kun siellä on amiksen väistötilat, niin eikö voisi odottaa vuoden kaksi, harjoitella sen aikaa tekniikkaa talvella sisähallissa ja rakentaa kentän sitten, kun amiksen väistötiloja ei enää tarvita ja Juvakan kenttä vapautuu?

Entäpä, jos tekonurmikenttää ei rakennettaisi ollenkaan ja jalkapallon harrastajat harjoittelisivat talvella uudessa sisäliikuntahallissa! Se olisi vihreä ratkaisu. Sopisi Lappeenrannalle. Eikö tekonurmikentän lämmittäminen näin talvella muutamaa ihmistä varten ole... Mikä lie käyttöaste, monta tuntia käytössä? Kuinka monta käyttäjää? Onko käyttöaste 5%, vai peräti 10%? Voiko kenttää käyttää tällaisella lumimyrskyllä?

Miksi poliitikot haluavat rakentaa tekonurmikentän arboretumiin? Haloo SDP? Ei taida tulla vaaleissa ääniä, kun olette noin fiksuja!

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitoutumattomat saavat käyttää maalaisjärkeä. Puolueissa pakotetaan muottiin ja kaupunkilaisjärjen käyttöön. Kysykää anopilta, miten se ratkaisisi tämän arboretumin ongelman? 150 puiden siirtäminen ei ole vaihtoehto.

  • Anonyymi

   En kannata tekonurmikenttää ollenkaan. Maalit voi siirtää Juvakankentälle.

  • Anonyymi

   Tekonurmi muualle.

  • Anonyymi

   Vois kysyä käyttäjiltä, missä on heidän mielestä paras paikka, jos amiksen monttu pitää jättää sisähallille. Olisi jo aika saada keskusteluun sisältöä eikä poliitikkojen peukalonpyöritystä. Pattitilanne, kun on tehty päätös, vaikkakin se on perustunut vääriin tietoihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   366
   4358
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3254
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1764