Aihe

Joko Maustetytöt hyväksytään Emma Gaalaan?

Anonyymi

Joko tänä vuonna Maustetytöt pääsevät vuoden albumi, vuoden biisi, vuoden bändi kategorioihin? Vai, ? Vai painostaako Warner, Universal tai Sony raatia , ettei voi millään? Vai onko raadissa Yle X:n yksinvaltias ämmä siellä raadissa, joka sanoo ketä otetaan ja ketä ei!?

Maustetytöt ovat olleet erittäin pitkään albumi top 10:ssä ja sen jälkeen top 20:ssä sekä fyysisen albumi listan top 10:ssä! Vittuiluahan se ois, jos eivät olisi missään kategoriassa mukana!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä ne nuo isot levy-yhtiöt warnerit ym. vaikuttavat valtakunnalliseen mainosradiosoitto- listoihin niin, ettei Maustetyttöjen biisejä siellä soiteta, eikä muitakaan pienkustantajien artisteja! Siellä soivat vain, elastiset. tähkät, kaija koot, anna puut, vilkkumaat, juhatapiot ym.

   Myös Emma Gaalan artistit ovat ed. mainittuja (HAUKOTUS) artisteja!

   On täysin käsittämätöntä, että tuota Emma Gaala käytänteitä ei saada muutettua!? Tuostahan vois nousta jo barrikadeille!

   Antakaa nyt kenkää jo sille pikkusieluiselle NAIS toimittajalle, joka kateuksissaan ei viime vuonna antanut Maustetytöille mahdollisuutta päästä mukaan!!

   • Anonyymi

    Niin ja se pitää ottaa huomioon, että kuinka paljon Maustarit ovat myyneet fyysistäkin albumia, keikkuen Top 10:ssä + Spotify mukaan lukien!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   49
   8455
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   483
   5570
  3. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   96
   4504
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   4450
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   176
   2780