Kevään kunnallisvaalit Viitasaarella

Anonyymi

Toivottavasti Viitasaari saa eri elämänalojen asiantuntemusta-, tarvittavaa ymmärrystä- ja riittäviä fyysiä/ psyykkisiä kykyjä omaavia ehdokkaita kunnallisvaaleihin, jotta näkisimme perusteet käydä edes äänestämässä. Minä, kuten varmaan monet muutkin tuskin äänestämme Viitasaaren asioiden päättäjiksi joitain 1930- tai 40-luvuilla syntyneitä vanhuksia. Kaikki kunnia vanhuksille ja heidän arvokkaalle elämäntyölleen, mutta sitten kun ikääntyneet henkilöt eivät oma-aloitteisesti hoksi jäädä sivuun Viitasaaren kannalta merkityksellisten yhteisten asioiden hoidosta, niin äänestäjien tulisi tehdä omat ratkaisunsa olemalla äänestämättä ikääntyneitä vänhuksia luottamustehtäviin.

28

1190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No näin on, mikäs jussipaitainen vanha maatiais mies siellä valtuuston eessä päästelee sellaisia ihme möläyksiä? Ymmärtääköhän se jäähä pois...? Eikait sitä ainakaa kukkaan ennää äänestä jatkoon.

      • Anonyymi

        Muttaku se on monelle vanhukselle tulolähe! Eikö se oo parempi että ne saa kokouspalakkioita ku käyvät istumassa kokkouksissa, ku se että ne joutuu nöyrtymään sossu luukulle?


    • Anonyymi

      Vanhustentalolta ilmeisesti osa on tuotu invakyydillä. Vanhusvaltuutettuja on demareilla ja kepulla suurinpiirtein kummassakin lähes puolet.

    • Anonyymi

      Toivottavasti päästään eroon kaikenlaisista uhkailijoista ja öykkäreistä jotka kuuluvat elitistiseen hyväveliverkkoon.Enempi näissä on uhka Viitasaaren tulevaisuudelle kuin arvokasta vanhuutta elävissä kokeneissa veteraaniedustajissa.

      • Anonyymi

        Nyt jos koskaan Viitasaaren päättäjiin tarvitaan aktiivisia henkilöitä, jotka haluavat ja kykenevät paneutumaan kunnalliseen päätöksentekoon. Selvästi huomaa, kuinka jotkut valtuutetut ovat valmistautuneet huolella ennakkoon valtuuston kokouksiin ja kuinka he ovat ottaneet etukäteen selvää käsiteltävistä asioista. Valtuutettujen tulee olla kykeneviä myös valvomaan kaupungin etuja, kaikkien yhteiseksi parhaaksi. Mitään asioista ymmärtämättömien paikka on jossain muualla kuin valtuustossa tai kaupunginhallituksessa. Tulevat ajat ovat haasteellisia kuntaloutta ajatellen. Kokouspalkkiot eivät saa olla valtuustoon pyrkimisen syynä. Kuulin jostain vahvoja epäilyjä siitä, että esim. kirkkovaltuustossa istuskelee porukkaa pelkästään kokouspalkkioiden vuoksi. Toivotaan että tulevilla kaupungin luottamushenkilöillä on muitakin intressejä alkaa ehdolle kuin em. kokouspalkkiot. Viitasaari vajoaa ja vajoaa, joka alaspäinmeno on saatava pysähtymään. Joku vika tässä meidän Viitasaaressa on koska täältä väestö muuttaa pois. Tuskin väestö muuallekaan muuttaisi, ellei siellä olisi parempi olla kuin täällä kotiseudulla. Se, että jos väestö muuttaa muualle, niin tarvitsemmeko nykyisen kaltaista virkamiesarmeijaa veronmaksajien rahoilla ylläpidettäväksi? Minun, kuten varmaan monien, monien muidenkin mielestä turhia virkoja tulisi ehdottomasti karsia, koska veronmaksajat vähenee niin meiltä loppuu rahat.


    • Anonyymi

      Keskusta perustettiin pohjois-koreassa tuhoamaan läntinen demokratia, oikeudenmukaisuus ja hyvinvointi.

      Kinnulassa keskustapuolue on onnistunut hyvin työssään..

    • Anonyymi

      Onneksi tuo korona jyllää nyt Jyväskylässä, on vain ajan kysymys milloin tämä mummunsurman mutanttimuoto rantautuu Viitasaaren syrjäkylille ja palvelutaloille.Kaupunki saa järjestää sitten keväänkorville kun jo sulavesi pulputtaa iloisesti Kymönkoskessa ja Suvantojoessa sellaisen raatokeräyksen. Onkohan kysytty Viitasaaren jätehuollosta sellaista roska-autoa kipillä lainaan, voi sinne joukkohautaan sitten helposti kipata..

    • Anonyymi

      Jos mietitään Viitasaaren työllistymistä ja sen pahimpia peikkoja, niin ensimäisenä tulee mieleen Sdp. Viitasaaren valtuusto on suurimmaksi osaksi sitä hyväveliverkoa ja niitä mukavia miehiä ja naisia jotka eivät saa mitään muuta aikaan kuin keksivät mitä tyhmempiä rahanreikiä. Uskokaat vaan, että Viitasaari ei nouse sillä että pieniä ja merkityksettömiä asioita pohditaan ja niistä päätetään suuren virkamiesarmeijan tai valtuuston voimin. Tänne kaivattaisiin kipeesti uusia työpaikkoja, muuten emme tästä selviä!

      • Anonyymi

        Korona tulee ja parantaa Viitasaaren huoltotaseen kestävälle pohjalle.


    • Anonyymi

      Kyl teidän kelpaa siel ,kun on jälleen Tepu ehokkaana ja virtaa riittää nuorikon kera. On se vaan sälli. ja ääniä satta ,kuin tatteja metsään.

    • Anonyymi

      Teukkahan ilmoitti äskettäin, että ei aio osallistua kvalt:n toimintaan. Ei siis kannata tuhlata ääntä hänelle!

      <https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007769517.html>
      "Hakkarainen kertoi myös, että aikoo lähteä kunnallisvaaleihin keräämään ääniä puolueelleen, mutta ei kuitenkaan aio osallistua kaupunginvaltuuston työskentelyyn mitenkään."

    • Anonyymi

      Teukan ääni kuuluu aivan varmasti perussuomalaisten valtuustoryhmässä. Paras puolue on perussuomalaiset aivan ehdottomasti. Demarien keski-ikä on lähempänä 80 vuotta. Ei siellä enää edes muisteta tavallisia työssäkäyviä saatikka yrittäjiä. Nuoret ehdokkaat joutuvat diktatuurin alaisiksi. Eiköhän Sonjankin kadottaneet vanhemmat konnat ahneuksissaan. Naurattaa Teukan mollaaminen, sehän vain lisää ääniä vain perussuomalaisille. Taitaa muut tehdä vaalityön perussuomalaisille.

      • Anonyymi

        Hondurasissahan hää assuu!


    • Anonyymi

      Se on jännää näissä vaaleissa huomata kuinka se Perussuomalaisten mollaaminen sataa ääniä suoraan heidän laariin. Tämä on oikeestikin hyvä palkinto Soskuille ja vanhoille kepumölisijöille. Ymmärrän sen tuskan kun he tekevät kaikkensa mollatakseen Persuja. Sitten kun mollaajat huomaavat että "kirves meni pahemman kerran kiveen", niin voi sitä v...tuksen määrää.

      • Anonyymi

        Mutta kuinkas kävikään.. Miten joku voi saada alle 20 ääntä? Eivätkö edes omat sukulaiset pidä luotettavana?


    • Anonyymi

      Nyt äänestämään perussuomalaisia Viitasaarella, saadaan kaupunginjohtaja Kinnunen pellolle. Perusturva on jäänyt näillä suuruuden hulluilla hankkeila täysin hoitamatta.

    • Anonyymi

      Kuulin kyliltä, että perussuomalaiset vyöryvät Viitasaarella tulevissa kunnallisvaaleissa. Heillä on kuulemma tulossa kova lista. Kepun listoilla on vaikka minkälaista sekalaista porukkaa. On pyssysankareita, entisiä hoitokotiyrittäjiä, tienrakentajia ym. Syrjäkylien asukkaiden asioita ei aja kukaan.Perussuomalaisille on latu auki. Demareista ei viitsi edes mainita, kun ikäloput vanhat kymmeniä vuosia penkissä nukkuneet kyynärpää edellä raivaavat johtopaikkoja. Nuorille ei jää muuta kuin ääntenkeruu.

      • Anonyymi

        Vai on persuilla kova lista no ennemmin naurettava lista kaiken maailman eläkeläiset ja itkijät kerätty siihen.


    • Anonyymi

      Vanhuksista tulee huolehtia ilman että heidän olisi elantoaan tienatakseen pakko hakeutua valtuustoon tai lautakuntiin.

    • Anonyymi

      Demarien voimakolmikko on Moilanen, Halonen ja Linna. En nyt muista vielä sen yhden vara naisen nimeä, mutta ikää on ja paljon. Nämä on ääniharavia kotiäänestyksessä ja hoitokodin asukkaille.

    • Anonyymi

      Ei mee kauan sitten, kun teukka on Honturasissa kunnanvaltuutettuna . Tii , vaikka resitentti.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisilla on halua ja asennetta laittaa Viitasaaren talous kuntoon. Ainoa valtuustoryhmä joka todella on perehtynyt ja valmistellut asioita ennen kokouksen alkua. Tämän minäkin olen pannut merkille. Palkkioksi annamme ääniä kevään kunnallisvaaleissa ja rajusti.

    • Anonyymi

      Jätkä laittaa taas eväsrepun selkäänsä ja suunnistaa maailmalle evästä etsimään. Ennen minäkin olin Demari, mutta empäs ole enää kun järki on kasvanut päähäni. Ei Viitasaarella ole elämää enää kymmenen vuoden päästä jos Demarit saavat käyttää rahaa holtittomasta vailla järjen häivääkään. Ei Demarit aja maaseuden asioita, se on minulle valjennut nyt kun olen asioita seurannut. Olen todella pettynyt Viitasaaren Demari vanhusten aikaansaamisiin valtuustossa ja kaupunginhallituksessa.

    • Anonyymi

      Persu laittaa hommat kuntoon.
      Yh-äideille lisää rahaa ja kaikkea mukavaa, kyllä se kunnan on maksettava kun sukulaistyttö kävi Jyväskylässä ammattikoulun ja nyt on tuvassa maitokahvin värinen mukula ilman isää.
      Poika ei kelvannut Suomen armeijalla, mutta nyt kovasti yrittää tahdissa pysyä odinien kanssa.
      Terveyskeskuksessa ei saa heti palvelua vaikka kaljottelulla ja grillaamisella hankittu pötsi ei mahdu enää housuihin ja diabetes ynnä verenpaine vaivaa. Kyllä sitä ihminen saa sentään sairastaa kansantauteja kunhan ne taudit on suomalaisia!! Palvelun pitää toki olla primaa .
      Ei ole sosialismia, koska menee omalle porukoille. Näin ajattelee halla-aholainen viitasaarelainen.

    • Anonyymi

      Seuraavassa suora lainaus Iltasanomien 11/2017 julkaisemasta kirjoituksesta:

      Keskustan pitkäaikainen kansanedustaja ja entinen lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula nosti samaan aikaan sopeutumiseläkettä ja kymmenien tuhansien eurojen palkkioita kahdesta eri ministeriöstä.

      Maria Kaisa Aulan kansanedustajan sopeutumiseläkkeeseen turvautuminen herättää kysymyksiä.

      Aula on kahden vuoden aikana saanut itselleen tai yritykselleen erilaisista tehtävistä yhteensä yli 90 000 euroa.

      Samaan aikaan hän on nostanut sopeutumiseläkettä.

      Eo. teksti on suora lainaus 11/2017 Iltasanomista. Saako kysyä, missä lienee "lukeineiden ihmisten" omatunto ja moraali? Tulevissa kuntavaaleissa en ainakaan anna ääntäni tällaisille kepujen kähmijöille.

      • Anonyymi

        Heh, heh....salli mun nauraa likaiset naurut. Se on kuules niin, että politikoilla ei ole moraalia eikä omaatuntoa olemassakaan. Oma etu taitaa olla päälimäisenä tässä Aulan tapauksessa.


    • Anonyymi

      Ja Teukka tulee jälleen ja laittaa Viitasaaren asiat kondikseen !

      • Anonyymi

        Teuvo käänsi takkia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe