Teinin lapsi adoptioon

Anonyymi

Meillä shokkitilanne, kun 14v. raskaana ja aborttia ei enää saa. Tyttö on siis synnyttää 15-vuotiaana. On tosi lapsi vielä itsekin, eikä todellakaan valmis äidiksi.
Viikko tätä tietoa meillä nyt on ollut ja adoptio tuntuu ainoalta vaihtoehdolta.
Nyt kyselenkin löytyykä ketään täältä, joka voisi kertoa omasta samanlaisesta kohtalostaan. Miten olet selvinnyt asian kanssa?

2

65

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaa ottaa yhteyttä Pelastakaa Lapsien adoptiovastaaviin alueellanne. Adoptioneuvonta ei vielä tarkoita, että adoptiopäätöksen tulisi olla sitova, eli keskustelua heidän kanssaan voi käydä jo ns. hyvissä ajoin. Heiltä voi myös kysyä, tietävätkö ketään lapsen luovuttanutta vanhempaa, johon voisi mahdollisesti olla yhteydessä.

  • Anonyymi

   Pelastakaa Lapset toimistoon yhteyttä. Antavat neuvontaa ja auttavat kartoittamaan tilannetta. Vaikka lapsen haluaa antaa adoptioon niin silti voi peruttaa sen 8vko:a synntyksen jälkeen asti. Antavat tosiaan lisätietoa . Tsemppiä mietintään :)

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11618
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4515
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   262
   3883
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   50
   2359
  Aihe