Iita aikuistuu.

Siskoni nimi on Ida, mutta meistä on kotoisampaa kutsua häntä entisisajan malliin Iitaksi. Hän itsekin tykkää kansanomaisesta muodosta. Minä olen saanut muotinimen Juuso. Ovat kyllä ehdottaneen Jussia ja Juhoa sun muuta, mutta olen torjunut kaikki kutsumanimet, kun Juuso on niin hyvä.

Asutaan vanhanaikaisessa, mutta tip-top-kunnossa olevassa talossa. Avaimenreiät on oikeasti reikiä. Kun Iitan ja minun kämppien välillä on seinä ja ovi, en ole pystynyt olemaan tirkistelemättä, mitä hän omalla puolellaan puuhaa.

Iita on 14 wee ja minä 16 wee, joten arvaa kyllä mitä. Iitalla on kokovartalopeili, jonka edessä hän mallailee usein ja onanoi sormi klitoriksella. Usein asettaa myös lattialle peilin, josta kyykyssä tarkkailee, miten nätti vittunsa reagoi. Minulla on tietysti kyrpä ollut kovana, ja olen runkannut katsellessani.

Iita ei ole pariin vuoteen ollut yhdessä saunassa, mutta tällä tavalla olen päässyt selville, että hänellä on jo karvoitus, tosin lyhennettynä ja siistittynä.

Iitan saunomisen yhdessä muiden kanssa tietysti lopetti ujostelu. Ei ollut helppo olla ainoa lapsenoloinen, kun muut olivat selvästi aikuisia, myös minä.

Vaan nyt ei ollut enää ujostelusta tietoakaan, kun Iita eräänä iltapäivänä saapui minun puolelleni näteimmässä puserossaan ja ilman pöksyjä. Sain peitettyä hämmennykseni. Toisaaltahan se oli ihan luonnollista, mutta verrattuna Iitan aikaisempaan ujosteluun yllättävää.

Iita jäi seisomaan: "Olen kyllä jo ennenkin huomannut, että kurkistelet avaimenreiästä ja runkkaat. Niinhän sen kuuluu tapahtuakin, ei siinä mitään, mutta nyt näet selvemmin. Ainoastaan mies voi vastata: kumpi on parempi, posliini vai luomu? Onko näin hyvä?"

Lausuin, että viime kädessä asian voi päättää vain tyttö itse, vaikka tarkoitus onkin olla viehättävä erityisesti miehen silmin. "Ehdoton ei on posliinille, jos iho ei totu, tulee kutinaa ja näppylöitä. Silloin voi posliinin asemesta leikata tukanleikkuukoneella 5 - 10 mm:n terällä."

"Ongelma on se, että suurin osa miehistä pitää posliinista. On myös miehiä, jotka nimenomaan pitävät luomusta. Ensi kerran tavattaessa oletusarvo on posliini, mutta jos se ei ole mieluinen, kyllä se pian kasvaa."

"Koska säästyy monelta murheelta, kun on tavatessa jo mahdollisimman pian yhdynnässä, kannattaa vitun ulkoasukin valita todennäköisimmän vaihtoehdon mukaan. Sitähän voi sitten entrata. Sinähän sen päätät, mutta ehdottaisin, että ottaisit posliiniksi, ja jos se ei ärry, pidät sen sellaisena. Jos se taas ärtyy, noudatat erittäin lyhyttä."

"Naisen sukupuolielimet ovat erittäin kauniit, sinulla aivan fanaattisen kauniit. Tahdot varmaan tarjota miehille erityisnättiä katseltavaa. Ja vaikka ei olisi yhdynnässäkään, on monta tilannetta, jossa voi esitellä kauneintaan miehille, esimerkiksi uidessa, saunoessa ja bilettäessä."

Iita vastasi: "Oletpa todellinen gentlemanni, kun kehuit minun vittuani kauniiksi. Eikö se ole vähän niin kuin muillakin tytöillä?"

"Ei ole. Muilla tytöillä se on kaunis, mutta sinulla erityiskaunis."

Ida jatkoi: "Olin kyllä arvellutkin, että miehet pitävät posliinista. Arastelen partaterää, joten kokeiltaisiinko Veet-voidetta, jota voidaan kuulemma käyttää myös "bikinialueella". Hassu kiertoilmaus. Valtuutan sinut poistamaan minulta karvat, ja jos hyvin menee, saat tehdä sen vastakin."

"Kiitos luottamustehtävästä. Otan sen mielelläni vastaan. Periaatteessa ei voide, eikä höylä edellyttäisi saunaa, mutta kun tietää, miten jotkut oikein hinkuvat päästä paijattavaksi kylpylään, haluan tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän ja rentouttavan hetken."

"Voi, että olet ystävällinen. Juuri tällaisia välejä olen fantasioissani haaveillut meidän välillemme."

Koska fossiilit olivat heti töitten jälkeen menossa eläviin kuviin, meillä oli aikaa vaikka millä mitalla. Napsautimme saunan päälle. Lounastimme herkkusapuskaa eli pizzaa ja jutustelimme. Iita edelleen sukupuolielimet paljaana. Kysyi minulta, haluaisinko yhtäläisyyden vuoksi riisua minäkin. Totta kai halusin, kysyin vain, ettei hätä vain häiritsisi, sillä kyrpäni olisi taatusti pystyssä.

"Eipä tietenkään häiritse. Tytöt ovat oikeasti vallan imarreltuja, sillä eihän seisotus ole valittavissa, vaan se on tahdosta riippumaton. Se osoittaa valehtelematta, että poika pitää tyttöä viehättävänä. Toisekseen jo uteliaisuudesta. Vaikka olenkin nähnyt muutaman miehen alasti, en vielä ketään kyrpä pystyssä. Sitä paitsi meillä tytöillä on täsmälleen samat tuntemukset vitussa kuin pojilla kyrvässään. Ja se taatusti tuntuu. Minunkin vittuni on tulessa ja kireä kuin viulun kieli."

Siispä riisuin ja annoin Iitan katsella seisovaa kyrpääni. Iita huudahti: "Onpa se komea!"

Emme lämmittäneet saunaa polttavan kuumaksi, vain lämpimäksi. Lauteet olivat U:n muotoiset. Iita asettui vastapäiselle lauteelle ja levitti jalkansa niin, että emätinkin näkyi. Kehuin hänen vittunsa kauneutta moneen kertaan ja monin sanoin. Hän oli aivan imarreltu, suorastaan poispilattu, mutta yksikään sanani ei ollut liioittelua.

5

3780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iita aikuistuu 2

      Peseydyimme kevyesti, laitoin oven raolleen ja otin ohjat käsiini. Panin päänalusen kohdalleen ja pyysin Iitaa selälleen vaakatasoon ja nostamaan polvensa, jotta näkisin, oliko peräaukon ympärillä runsaasti karvoja. Ei ollut, joten pyysin häntä suoristamaan polvensa, mutta levittämään jalkansa.

      Kainalokarvojen poistoon oli Veet-voidetta. Levitin sitä huolellisesti koko vitulle. Ennestäänkin kovettunut kyrpäni suorastaan käpristeli. Kun viisi minuuttia oli kulunut, kaavin huolellisesti sekä voiteen että karvat. Sitten selitin Iitalle, että loppu pitää huuhdella vedellä, mutta pesuainetta ei enää tule käyttää. Iitan vittu oli kuin silkkiä. Se teki sormiin pehmeän ja herttaisen tuntemuksen.

      Sanoin Iitalle: "Muuten meni hyvin, mutta en kestä enää. Sinun suloinen vittusi on saanut minut aivan epätoivoisen kihelmöiväksi. Sinun on runkattava minua."

      "Tai voit työntää kyrpäsi minun posliinivittuuni ja laueta sinne. Ei ole pelkoa, sillä laskeskelin jo pari kuukautta sitten, että kohta alkaa tutustumiskausi, jolloin ei kannata kieltäytyä seksistä. Olen siis käyttänyt pillereitä jo toista kuukautta. Jos haluat, saat olla minun ensimmäiseni."

      "Niin olet sinäkin minun ensimmäiseni."

      Emme tyytyneet epämukavaan bylsimiseen saunassa, vaan kuivasimme nopeasti pyyhkeeseen ja syöksyimme Iitan sänkyyn. Mitään esileikkejä ei voinut ajatellakaan. Olimme niin kiihottuneita. Orgasmi oli niin raju, kuin olisi menettänyt tajunsa.

      • Iita aikuistuu 3

        Fossiilit soittivat, että ohjelmaan onkin tullut lisäys. Ovat menneet elävien kuvien jälkeen ystäväpariskuntansa luokse ja ovat siellä vielä huomisiltaan asti: "Mutta tehän olette selvinneet hyvin ennenkin. Jos tulee jotakin erityistä, soittakaa, mutta muuten ei tarvitse." Tämä pariskunta oli ollut meilläkin usein, joten ei ollut mikään salaisuus, mitä siellä harrastettiin.

        Fossiilit olivat yhdynnässä ja seksileikeissä toistensa puolisoitten kanssa. Kun olimme niin pieniä, että meitä ei voinut jättää yksin, vuoroin isä, vuoroin äiti, jäi meille pitämään seuraa toisen puolison kanssa, että toiset saivat vapautuneesti harrastaa seksiä. Sitten taas vaihtoivat vuoroa. Nyt olivat jo useamman vuoden ajan leikkineet yhdessä samassa huoneessa, mutta ei ryhmäseksiä, vaan ainoastaan toisen kumppanin kanssa.

        Olivat ryhtyneet parinvaihtoon jo opiskeluaikoinaan, ja nauttivat siitä kovin. Tällainen käytäntö sopi kaikille hyvin, sillä eivät halunneet, mutta eivät myöskään jaksaneet, etsiä aina uutta ja uutta seksikumppania. Kuitenkin tarve olla yhdynnässä - näin kertoivat - myös muun kuin oman kumppanin kanssa oli pakottava ja välttämätön. Se johtui suoraan moniavioisesta perintögeenistöstämme. Koska he aivan avoimesti puhuivat siitä, ei meidänkään tarvinnut tekeytyä tietämättömiksi.

        Meillä oli siis vielä toista vuorokautta aikaa harrastaa omia leikkejämme.

        Iltapäivä jatkui yöllä. Iita oli täysin vapautunut, ruokoton ja ihanan irstas. Hän avasi sormillaan pillunsa ja supisteli emätintä. Kutsui kyrpää taas sisälle. Aloitin kuitenkin kutittelemalla kielelläni hänen peräaukkoaan. Iita sanoi, että se tuntui uskomattoman hyvältä. Ei ollut arvannutkaan, koska kukaan ei ollut vielä tehnyt hänelle näin. Sitten oli klitoriksen vuoro. Pyöritin sitä pitkään kielen kärjellä. Iita sanoi, että vittu alkoi taas turvota, kiristää ja kiihottua. Näytin Iitalle, että minullakin seisotti tukevasti.

        Samalla juttelimme. Olimme molemmat käsittäneet, että tulevaisuutemme ei ollut yhdessä, ja että leikkimme ei estäisi seksiä muun kanssa, mutta yhtä varmoja olimme, että tulevaisuudessakin nauttisimme toisistamme aina silloin tällöin.

        Iita pyysi jo, että työntäisin kyrpäni hänen halukkaaseen, suorastaan pakottavaan vittuunsa. Tein sen hiljalleen, kiirehtimättä. Liikuttelin kyrpääni hänen sisällään ja kuiskasin: "Minä rakastan sinua." Hän vastasi: "Ja minä sinua. Olen jo edeltä käsin haaveissani kokenut tämän hetken sinun kanssasi. Olen useammankin kerran päivässä sormettanut ja usein ajatellut juuri sinua."

        Suutelimme hellästi ja ajatuksella. Sulimme yhteen ja päädyimme valtavaan orgasmiin. □


      • quippe kirjoitti:

        Iita aikuistuu 3

        Fossiilit soittivat, että ohjelmaan onkin tullut lisäys. Ovat menneet elävien kuvien jälkeen ystäväpariskuntansa luokse ja ovat siellä vielä huomisiltaan asti: "Mutta tehän olette selvinneet hyvin ennenkin. Jos tulee jotakin erityistä, soittakaa, mutta muuten ei tarvitse." Tämä pariskunta oli ollut meilläkin usein, joten ei ollut mikään salaisuus, mitä siellä harrastettiin.

        Fossiilit olivat yhdynnässä ja seksileikeissä toistensa puolisoitten kanssa. Kun olimme niin pieniä, että meitä ei voinut jättää yksin, vuoroin isä, vuoroin äiti, jäi meille pitämään seuraa toisen puolison kanssa, että toiset saivat vapautuneesti harrastaa seksiä. Sitten taas vaihtoivat vuoroa. Nyt olivat jo useamman vuoden ajan leikkineet yhdessä samassa huoneessa, mutta ei ryhmäseksiä, vaan ainoastaan toisen kumppanin kanssa.

        Olivat ryhtyneet parinvaihtoon jo opiskeluaikoinaan, ja nauttivat siitä kovin. Tällainen käytäntö sopi kaikille hyvin, sillä eivät halunneet, mutta eivät myöskään jaksaneet, etsiä aina uutta ja uutta seksikumppania. Kuitenkin tarve olla yhdynnässä - näin kertoivat - myös muun kuin oman kumppanin kanssa oli pakottava ja välttämätön. Se johtui suoraan moniavioisesta perintögeenistöstämme. Koska he aivan avoimesti puhuivat siitä, ei meidänkään tarvinnut tekeytyä tietämättömiksi.

        Meillä oli siis vielä toista vuorokautta aikaa harrastaa omia leikkejämme.

        Iltapäivä jatkui yöllä. Iita oli täysin vapautunut, ruokoton ja ihanan irstas. Hän avasi sormillaan pillunsa ja supisteli emätintä. Kutsui kyrpää taas sisälle. Aloitin kuitenkin kutittelemalla kielelläni hänen peräaukkoaan. Iita sanoi, että se tuntui uskomattoman hyvältä. Ei ollut arvannutkaan, koska kukaan ei ollut vielä tehnyt hänelle näin. Sitten oli klitoriksen vuoro. Pyöritin sitä pitkään kielen kärjellä. Iita sanoi, että vittu alkoi taas turvota, kiristää ja kiihottua. Näytin Iitalle, että minullakin seisotti tukevasti.

        Samalla juttelimme. Olimme molemmat käsittäneet, että tulevaisuutemme ei ollut yhdessä, ja että leikkimme ei estäisi seksiä muun kanssa, mutta yhtä varmoja olimme, että tulevaisuudessakin nauttisimme toisistamme aina silloin tällöin.

        Iita pyysi jo, että työntäisin kyrpäni hänen halukkaaseen, suorastaan pakottavaan vittuunsa. Tein sen hiljalleen, kiirehtimättä. Liikuttelin kyrpääni hänen sisällään ja kuiskasin: "Minä rakastan sinua." Hän vastasi: "Ja minä sinua. Olen jo edeltä käsin haaveissani kokenut tämän hetken sinun kanssasi. Olen useammankin kerran päivässä sormettanut ja usein ajatellut juuri sinua."

        Suutelimme hellästi ja ajatuksella. Sulimme yhteen ja päädyimme valtavaan orgasmiin. □

        Otsikossa kirjoitin, että Iita aikuistuu. Hän toi mukanaan aikuisuuteen myös minut.


    • Anonyymi

      Kyllä syksyllä huomaa kun ilta aikaistuu aika nopsaan onneks kevättä kohden mennään ja ilta myöhäistyy.

    • Ex-quippe = språkrådgivning.

      Minulla oli tosin sisar, mutta meidän välimme eivät olleet likikään niin hyvät, että olisimme voineet harrastaa yhteistä seksiä. Olisin kyllä halunnut, jos olisi ollut edellytyksiä. Käsittääkseni se edellyttää poikkeuksellisen sydämellisiä välejä.

      Mutta eihän se estä koko elämäni pysyväisfantasiaa. Siinä siskoni ja minä olemme herttaisia ja hyväntahtoisia toisillemme. Vietämme paljon aikaa keskenämme. Koskaan ei olisi tullut sitä aikaa, että olisimme saunoneet erikseen. Äitimme kuitenkin ohjasi meidät tällaiseenkin kummallisuuteen.

      Elättelen tätä suloista fantasiaani novelleissani, joissa usein sisarukset rakastavat toisiansa pyyteettömästi ja palavasti. 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe