Kysymys miehille, apua tarvitaan

Anonyymi

En voi usko että kirjoitan keskusteluryhmään, mutta olen niin epätoivoinen että toivoisin saavani etenkin miehiltä vinkkejä/apua tai jotain tietoa omista kokemuksistanne.

Olen 26 vuotias nainen ja olen tapaillut nyt 6kk ajan minua vanhempaa miestä, hän on 41v. Olen yhden lapsen äiti, mutta olen hoikka, mielestäni ihan hyväkroppainen ja kauniiksikin minua on kehuttu. Minulla ei ole ollut kuin neljä seksikumppania ennen nykyistä miestä ja koskaan ei mitään ongelmia ole ollut vaan ehkä enemmänkin nopeasti laukeamisen suhteen ja minua ei ole koskaan asia häirinnyt vaan olen rakastanut sitö että mies nauttii. Itsekin kyllä saavutan orgasmin lähes joka kerta, olen tosi sinut itseni kanssa ja kokeilunhaluinen, koen siis olevani aika seksuaalinen.

Ongelmaan: meillä oli tämän ihanan miehen kanssa aivan tajutonta seksiä ensimmäiset 4-5kk. Sitä oli paljon ja olisin valmis kokeilemaan hänen kanssaan mitä vain ja myös kerroin sen. Miehellä oli 20v suhde ennen minua ja kertoi että seksiä ei heillä ollut enää useampaan vuoteen ja tuntui että mies otti minusta ”kaiken irti” . Seksi oli todella hyvää.
Satunnaisesti hänellä saattoi lopahtaa erektio kesken mutta aina sille löytyi jokin syy, esim krapulassa tai kovan työstressin takia. Päätin silloin että parasta varmasti reagoin neutraalisti sillä en halua että hänelle tulisi asiasta mitään painetta - monesti hän vain jatkoi minun tyydyttämistä ja asia jäi siihen.
Nyt viimeisten viikkojen aikana tilanne on mennyt pikkuhiljaa pahemmaksi. En saa häntä tulemaan, en suuseksillä, käsin... asteittain tilanne on ajautunut lyhyen ajan sisällä siihen että kun otan vaatteet pois, hänelle ei tule erektiota. Mikään, ei mikään ole niin nöyryyttävää kun pienenkin erektion saavutettua penis vain pehmenee kädessäni. Minulla ei ole koskaan ollut tällaista.

Tämä on johtanut siihen, että mietin johtuuko asia minusta. En kosketa oikein? Hän ei koe minua seksikkäänä enää? En tunnu hyvältä, enkö ole tarpeeksi tiukka? Onko rintani liian pienet? Mietin kaikki vaihtoehdot aina kun erektio ei tule - keksin kyllä itsestäni aina syyn ja nyt viimeisin oli eilen illalla kun yritin reagoida neutraalisti ja pussasin miestäni ja sanoin että ei se mitään rakas aletaan vaan nukkumaan, niin oikeasti voin niin pahoin että menin vessaan itkemään.
Miksi mies ei halua enää minua? Suhde on kuitenkin tuore ja en ole lihonut tai mitään muutakaan. Kehun häntä jatkuvasti, haluan häntä tavattoman paljon ja hänkin kyllä sanoo minua usein seksikkääksi, mutta hän ei kiihotu minusta enää.

Mitä teen? Mistä tämä voi johtua? Olen valmis ottamaan KAIKKI vinkit ja selitykset vastaan ja haluaisin kuulla kokemuksianne. Rakastan miestä, rakastan myös seksiä ja minulla on niin surullinen olo tästä.

11

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä moni yli 35v mies tuntuu syövän ihan erektiolääkkeitä. Osalla heistä syy on hormonaalinen, mutta Suomessa miesten korvaushoito on ihan kivikaudella, joten helpompaa hoitaa erektio-ongelmaa ja syöttää masennuslääkkeitä sitten muihin mahdollisiin ongelmiin. Jos on muutakin vetämättömyyttä, niin kannattaa käydä ottamassa testosteroniarvot. Jos ette halua lääkkeitä, tai haluat nyt pikaisen avun, niin kokeilkaa erektiorengasta. Sellainen superjoustava silikoninen on mun mielestä paras, meillä ainakin vaimokin siitä tykkää.

      • Anonyymi

        Kiitos sinulle asiallisesta vastauksesta. Helpottaa jo kuulla ja lukea siitä, että tämä on varsin yleinenkin vaiva eikä vika välttämättä ole siis minussa tai viehättävyydessä..


      • Anonyymi

        Ei hemmetissä 35 v voi olla erektiohäiriöitä. Vika on yleiskunnossa ja mielenlaadussa. Ite jo lähellä 70v ja homma hoituu kuin nuorilla miehillä ilman mitään lääkkeitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei hemmetissä 35 v voi olla erektiohäiriöitä. Vika on yleiskunnossa ja mielenlaadussa. Ite jo lähellä 70v ja homma hoituu kuin nuorilla miehillä ilman mitään lääkkeitä.

        Onneksi olkoon. Olet kyllä sitten varsinainen teräsvaari. Kyllä jopa alle 20 vuotiailla voi olla erektio-ongelmia. Etenkin tilapäisiä. Tuossa olikin joku maininnut yhden aika yleisen syyn, eli liika treenaaminen. Muitakin syitä on vaikka kuinka paljon. Se että sinä et vielä 70 vuotiaanakaan tarvitse mitään erektiolääkkeitä tai testosteronikorvaushoitoa ei tarkoita sitä, etteikö joku muu voisi tarvita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos sinulle asiallisesta vastauksesta. Helpottaa jo kuulla ja lukea siitä, että tämä on varsin yleinenkin vaiva eikä vika välttämättä ole siis minussa tai viehättävyydessä..

        Juuri tulheen tiedon mukaan ap on virallisesti miehen kirjoissa, kuulemma isoisä, lapsenlapsilleen ukki, 80v.

        Mikä laittaa miehen vaihtamaan sukupuoltaan nimettömänä nettisivuilha?

        Myös tuo 15v tytön naisten sidekysely on samalta työpöydältä lähteny.

        Herhaa hyvää kiittäkää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tulheen tiedon mukaan ap on virallisesti miehen kirjoissa, kuulemma isoisä, lapsenlapsilleen ukki, 80v.

        Mikä laittaa miehen vaihtamaan sukupuoltaan nimettömänä nettisivuilha?

        Myös tuo 15v tytön naisten sidekysely on samalta työpöydältä lähteny.

        Herhaa hyvää kiittäkää!

        Palstan selvänäkijä on puhunut! Ugh!


    • Anonyymi

      Joo, en kyllä usko että se vika voisi nyt yhtäkkiä olla sinussa, jos ei sitä aiemminkaan ollut. Stressi varmasti vaikuttaa, ja monella on juuri sen takia lääkkeet varalla, että jos tulee tuollainen tilapäinen ongelma. Reseptin saa lääkäriltä kun vaan pyytää, ja kun ne lääkkeet on siellä pöytälaatikossa, niin jo se saattaa poistaa ongelman. Ei tarvi siitä asiasta stressata, eikä tule turhia paineita. Mullakin on kahdesti mennyt osa pillereistä vanhaksi, eikä käytetä sitä penisrengastakaan ihan joka kerta.

    • Anonyymi

      Oletko nyt aivan varma että hänellä ei ole toista suhdetta?
      Monelle pitkään parisuhteessa olleelle käy niin että kun tulee ero vanhasta kumppanista, tule halu kokeilla uutta ja taas uutta. Ei pysty pysähtymään paikoilleen pitkäksi aikaa.
      Ainakin itselleni kävi näin.

    • Anonyymi

      Onko miesystäväsi alkanut harrastamaan jotain urheilua normaalia enemmän ja ei palaudu riittävän hyvin ja siksi testot laskee? Moni mies tekee sen virheen että treenaa liikaa ja käyttää palautumiseen kaupan suht huonolaatuisia lisäravinteita ja vitamiineja. Kannattaa kokeilla laittaa vitamiinitasot ylös, ja sinkkiä myös mukaan, ja mieluummin jotain laadukkaita merkkejä kuten esim. Solgar tai Skip.
      Ja jos on kova stressaamaan niin B-vitamiineja pitäisi myös saada reilusti.

      • Anonyymi

        Tuttu tilanne. Vedin punttitreenit 5 krt/vko ja lisäksi yhtenä päivänä aerobiset jumputukset.
        Ohjelmassa oli mm. keskiviikkoisin kyykkytreeni ja sunnuntaisin maastaveto. Kummatkin kapeana pyramidina ainakin submaksimiin.
        Muina päivinä pienet lihasryhmät ja vatsa.
        65v ikäisenä alkoi palautumistarve salilla pitenemään ja uupumisoireet tuntuivat kotonakin. Ei pahasti mutta havaittavasti.
        Sain urheilulekurilta S-Testo geeli reseptin. Ei se ole mikään ihmelääke mutta on auttanut palautumiseen.
        Nyt, 77v iässä lienee hyväksyttävä tasainen hiipuminen melkein kaikessa. Kun salilla rääkkää niin ikäluokkani vaimo osaa tulkita viikko-ohjelmani oikein.
        Nykyisin keskiviikko kevyt, palauttava tai löysä aerobinen. Lauantait vapaapäiviä.

        Stressitön elämä ja sopuisa yhteiselo ovat reunaehtoja.

        Huom! Syön terveellisesti enkä savua enkä alkoile. Pienikin alkoilu tylsistää vanhan ukon terän.


    • Anonyymi

      itse olen kohta keski ikäinen yksinäinen äkäinen mies, mutta voin todeta että jotta jos otetaan kuppia niin saattappi olla aika huono nökötys. Toinen sitten on tämä miten toimaa toiselle... Ei välttämättä toiselle.

      kokeileppa eri vaateparia vaikka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe