Vanha tuttu kylässä

Anonyymi

Yhtenä päivänä törmäsin baarissa vanhaan kaveriini ja jäätiin siinä sitten vaihtamaan kuulumisia vuosien varrelta. Nuoruudessamme meillä molemmilla oli paljon erilaisia seikkailuja naisten kanssa ja muistelimme niitä aikoja lämmöllä. Parhaat muistelot saatiin niistä muutamista neidoista joiden kanssa tuli harrastettua ryhmäseksiä, taisi olla sen aikaisia tyttöystäviäkin niissä illanvietoissa mukana :)

Ne ajat oli jo takana ja molemmat olemme jo perheellisiä isäntiä. Menot rauhoittunut niistä ajoista ja elämät vakiintunut seesteisemmiksi.
Loppuillasta kaverini oli jo aika tukevasti viihteen puolella ja kertoi avoimesti omasta parisuhteestaan ja siitä miten haluaisi vaimonsa kanssa kokeilla miten seksi sujuisi kolmestaan toisen miehen kanssa. Kerroin itsekin ajoittain miettiväni miten olisi mukava joskus piristää elämää nuoruuden seikkailuiden uudelleen kokemisella.
Illan mittaan jutut muuttuivat arkisemmiksi ja sovimme että jonain viikonloppuna lämmitetään mökillä sauna ja vietetään aikaa ihan rauhassa saunoen ja grillaillen.

Muutaman viikon jälkeen sain kaveriltani viestin että josko saunottaisiin?
Se sattuikin hyvin, ja ehdotin heti seuraavaa viikonloppua, mutta saunottaisiin meillä kotona. Mökki oli kylmillään ja kyllähän sitä kerrostaloasunnon saunassakin lämmintä riittää. Vaimolla oli sopivasti menoa, joten voitiin taas vaihdella kuulumisia miesten kesken.

Tuli lauantai, pienet purtavat ja saunajuomat oli valmiina iltaa varten. Kaveri tuli sovittuun aikaan ja hetimiten vaimo läksi kaverinsa kanssa omille teilleen.
Miesten ilta sai alkaa ja sauna laitettiin lämpenemään.
Ilta eteni rennosti kuten aikoinaankin, juomaa kului ajan kuluessa ja jutut tietenkin vain parani.

Vaimokin palasi jossain vaiheessa illanvietostaan ja huomasin miten kaverini katse eksyi taukoamatta kauniiksi laittautuneeseen ja muodoiltaan viehättävän vaimoni suuntaan. Tiesin että nyt taitaa kaveri uneksia tietynlaisesta aktiviteetista, mutta annoin hänen haaveilla ja palautin häntä maan pinnalle arkisilla keskustelun aiheilla.

Ilta alkoi jo pitkällä, teimme kaverille pedin meidän olohuoneeseen ja vetäydyimme vaimon kanssa makuuhuoneeseen viettämään kahden keskistä aikaa. Vaimo kertoi miten hänen sinkku kaverinsa oli lähtenyt ravintolasta ennen aikojaan kahden kaveruksen kanssa ja illanvietto oli heidän osalta ohi. Hieman yllättäen hän sanoi että taitaa "Taru" saada kunnon kyydit tänä yönä.
En tiedä kuulinko äänessä haikeutta, luulin niin, joten heitin kevennyksenä että voithan sinäkin saada.
Vaimoni kysyi että mitä tarkoitin tuolla? Kerroin että olin huomannut miten kaverillani "Jakolla" oli ollut vaikeuksia pitää silmiään erossa hänestä, taisi olla kaverilla jotain mielessä.
Valtasi lyhyt hiljaisuus ja taas hän kysyi että mitä tuolla nyt tarkoitin?
En oikein tiennyt itsekään, joten mietin hetken ja sanoin että voitaisiin pyytää Jakko tänne ja katsotaan mitä tapahtuu.

Taas meni hetki ja aloitimme yhteisen peuhaamisen sängyssä vaihtamatta sanaakaan. Olin juri työntymässä vatsallaan maavan vaimoni sisään kun hän kysyi että onhan meillä tarpeeksi kumeja? Vastasin että on, sydän hakkasi rinnassa ja odotin että mitkä ovat seuraavat sanat? Sitten vaimoni sanoi että jos Jaakko haluaa, niin voi tulla. Sillä hetkellä en tiennyt mitä ajatella, tämä oli aivan uusi ja yllättävä tilanne. Nousin sängystä, nappasin pyyhkeen ympärilleni, kävin vessassa ja kävelin olohuoneen ovelle. Jaakko vaikutti olevan vielä hereillä, joten kysyin suoraan että haluaako hän tulla joksikin aikaa makuuhuoneeseen meidän kanssa?
Tuntui että aika olisi pysähtynyt, kunnes Jaakko kysyi että ihanko oikeasti? Joo, sain vastattua ja kävelin itse suoraan makuuhuoneeseen vaimoni luo.
Kerroin vaimolle että saas nähdä tuleeko, mutta nyt ei odotella vaan haluan jatkaa siitä mihin jäätiin.
Ehdimme jonkun aikaa touhuamaan vaimoni kanssa ja sitten Jaakko ilmestyi ovelle. Vaimo kutsui hänet peremmälle ja alkoi herättelemään Jaakon elintä kädellään. Hetken kuluttua käänsin vaimoni selälleen, pää sängyn laitaa kohti, näin olimme lähetyssaarnaajassa ja hän pääsi ottamaan Jaakon jäykistynyttä elintä suuhunsa. En tiedä onko vaimollani joskus nuoruudessaan ollut vastaavaa asetelmaa, sen verran hyvin hän kyllä osasi toimia ja näky oli kuin elokuvasta.
Vaihdoimme asentoa niin että Jakko pääsi tositoimiin takaapäin ja vaimoni otti samalla minulta suihin, oli taas aivan mahtava näky ja vaimoni välillä keikutti takapuoltaan ihan kuin pyytäen kovempaa menoa.
Sitten vaihteeksi vaimo vuoron perään meidän päälle ratsaille ja samalla toinen sai suihinoton. Vuorot ja asennot vaihtuivat muutamaan otteseen, kunnes Jaakko alkoi vaimoni päällä ollessaan murisemaan ja taisi liikkeistä ja äänistä päätellen laskea oikein kunnon laakin kumin täytteeksi. Vaimoni voihki ja liikehti myös siihen malliin että orgasmi oli lähellä. Jaakon vetäydyttyä nousin vaimoni päälle ja jatkoin vauhdikkaita pitkiä vetoja joista vaimoni tykkää. Tunsin miten alapää kouristeli ja lopulta tulimme molemmat räjähdysmäisesti.

2

4291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huono, ei jatkoon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2719
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2571
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2180
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1763
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1704
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      126
      1618
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1399
    Aihe