Digi boksi

Anonyymi

Saako mistään enää kumnon tallentavia digibokseja esim. huippuhyvää maximum, kahta kanavaa pysty tallentaa ja kolmatta kattomaan ja pysty tekee tallennuksia kahden viikon päähän, ja oli selkeet valikot,, siis huippu boxi, joku jos tietää mistä moisen sais niin vinkkiä vaan. Näillä 2015--- malleilla ei tee mitään pitää olla ulkoista kovalevyy ym..

8

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko katsonut Topfieldejä? Esim. 7000:sta?

      Mikä ulkoinen levy? En ole kuullut yhdessäkään boxissa olevan tarkoitus/pakko käyttää ulkoista levyä.

      • Anonyymi

        Jos haluu tallentaa ohjelmia esim. Wboxhd3 pitää olla ulkoinen tallennin, ja ite haluun saada tallenettuu ohjelmia niin et ne on tallessa niin kauan kuin haluun *tai kun boxi hajoo* kuten nyt kävi. Itse tallensin paljon luontodokumentteja ,elokuvia ja paljon Ben ja Teller taikuri ohjelmia niitä jut oli hyvä kattoo uudestaan ja uudestaan vaikka hidastettuna. Ja siinä edesmennessä boxissa oli huippu ohjelmavalikko. Ostajia näille olisi, mut tässä mennään mainostajien ehdoilla,pakotetaan katsomaan mainokset. Ja nää pilvitallennukset on ihan pe...tä,,, niissä ohjelmat säilyy muutaman kuukauden, ja kuukausimaksullisina oot niiden vanki ja hintoja nostetaan joka vuosi,,ei kiitos ne..


    • Anonyymi

      Ei ole enää markkinoilla kunnon bokseja. Joku klaukkalalainen yritys myy netissä jotakin tuntematonta merkkiä, mutta toisaalla näilläkin foorumeilla tuo firma on haukuttu pystyyn. En lähtisi kokeilemaan.

      Itse odotan kiinnostuneena, milloin vuonna 2012 ostamani tallentava Topfieldin hd-boksi hajoaa. Toistaiseksi ei ole ollut pienintäkään vikaa. Aika vähän sille on tallennuskäyttöä, koska on Ylen Areena, josta näen minua kiinnostavat ohjelmat ilman boksiakin.

      Kaupallisilla kanavilla ei ole minua kiinnostavia ohjelmia juuri lainkaan. Yleensä en katsele edes niiden ohjelmatietoja. Kerran katsoin Salattuja elämiä noin kolme minuuttia kymmenen vuotta sitten. 😁

      • Anonyymi

        HUOM! Ne sen firman haukkujat on jotain katkeria kilpailijoiden edustajia! Itse olen tilannut paljonkin tavaraa kyseisestä klaukkalalaisesta firmasta ja palvelu on tosi hyvää ja tavara myös! Hinnatkin kohdallaan! Enkä ole firman edustaja vaan vain sen tyytyväinen asiakas.

        PS. Ei se Vu mikään niin tuntematon merkki ole!


    • Anonyymi

      Jos haluat säilyttää tallenteita pidempään niin ei taida enää olla muita vaihtoehtoja kuin enigma2 käyttöjärjestelmää käyttävät boksit kuten Vu . Nykyiset telkkarit ja boksit joissa on antenna tai cable ready hd merkinnät salaavat ja parittavat tallenteet.
      Eli jos olet tallentanut ulkoiselle levylle vaikkapa telkkarillasi niin et voi katsoa tallenteita kuin ainostaan sillä telkkarilla, joka on tallenteet tehnyt. Toisella täsmälleen samanlaisella telkkarilla tai boksilla ei onnistu.

      Enigma2-boksit tallentaa salaamattomana ja tallenteet voi siirtää tietsikalle tai kännykälle ja katsoa sillä. Ilmeisesti muita sisäisellä levyllä saatavia tallentavia bokseja ei ole kuin enigma2 boksit. Saksassa Lidlin verkkokauppa myy VU bokseja.

      Ilmeisesti myyjiä haukkuvat henkilöt, jotka eivät ole oppineet käyttämään enigma2-bokseja. Heidän mielestään saa myydä vain sellaisia, joita he osaavat käyttää. Kyllä autojakin saa myydä ihmisille, joilla ei ole ajokorttia tai ajotaitoa. Enigma2-boksit on vertailukelpoisia Rasberry Pi minitietokoneisiin. Ainakin Power niitä myy ja ehkä Giganttikin, mutta ei niiden myyjät ala opettaa miten asiakas asentaa siihen käyttöjärjestelmän ja softan. Ekä asiakas varmasti vaadi suomenkielistä käyttöohjetta sille. Miksi enigma2 boksien kanssa pitäisi olla toisin.

      Enigma2-bokseissa on paljon asetuksia ja ominaisuuksia. Laitteiden mukana ei tule kunnollisia käyttöohjeita vasta-alkajilla. Enigma2-käyttöjärjestelmää ylläpitävät harrastajat, ei laitevalmistajat tai vähittäismyyjät. Saksalaiset harrastajat eivät ole tehneet suomenkielisiä ohjeita. Ohjeista löytyy englanniksi ja saksaksi sekä paljon videoita youtubessa, muttei suomeksi. Joskus asioista pitää ottaa itse selvää googlaamalla. Suomalaisella foorumilla huoltovalikko.com saa toisilta harrastajilta tukea, ei siis vähittäismyyjiltä. Sinne pitää rekisteröityä.

      Vapaat boksit siis kadonneet markkinoilta. Kaapelitv ja satelliittioperaattorit haluavat sitoa asiakkaat vain omiksi asiakkaikseen. Esim. dna:n huvi, elisan viihdeboksi jne. Nämähän on sellaisia, etteivät toimi toisen operaattorin verkossa. Ja samanlainen on tilanne muuallakin maailmassa. Asiakas on aina väärässä.

      • Anonyymi

        Nuo boksit eivät todellakaan ole tarkoitettu tavallisille kotikatsojille. Asetusten laitto ja virittely vaatii bittinikkarin taitoja, ja kun matkan varrella tapahtuu jotain muutoksia niin taas joutuu säätämään. Ikävä kyllä. Ja tämä ei ole haukkumista vaan tosiasioiden esiin tuomista.

        "autojakin saa myydä ihmisille, joilla ei ole ajokorttia tai ajotaitoa" heh heh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo boksit eivät todellakaan ole tarkoitettu tavallisille kotikatsojille. Asetusten laitto ja virittely vaatii bittinikkarin taitoja, ja kun matkan varrella tapahtuu jotain muutoksia niin taas joutuu säätämään. Ikävä kyllä. Ja tämä ei ole haukkumista vaan tosiasioiden esiin tuomista.

        "autojakin saa myydä ihmisille, joilla ei ole ajokorttia tai ajotaitoa" heh heh.

        Se klaukkalalaisfirma myy MYÖS taviksille sopivia bokseja, esim. itselläni on AB CryptoBox 752HD joka on todella helppo käyttää ja ottaa käyttöön!


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1899
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1854
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1845
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe