Tvtytsin seurustelun aloittamistapahtuma

Anonyymi

Me oltiin ollut Arin kanssa ystäviä jo monta vuotta kunnes olimme kahdestaan eräällä mökillä ja yllätin Arin tyydyttämästä itseään, jäin siihen ovenpieleen katsomaan ja Ari katsoi mua kun laukesi.
Heitin hänelle pyyhkeen aulakosta ja kysyin oliko kiva ja Ari vielä kalu kädessään sanoi että häntä kiihotti kun katselin ja että hän haluaisi nähdä minut kiihottuneena.
Oltiin seitsemäntoistavuotiaita, Ari oli urheilija ja paljon minua lihaksikkaampi ja isompi, mä olin vaalea ja hoikka tvtyttö, olin sen silloin jo huomannut ja vaikka mua iski sekä miehet että naiset niin en ollut vielä kenellekkää antautunut.

Soitin sitten eräänä iltana Arille ja muistin häntä sanoistaan. Olin silloikin Arille selkäni käätäesssäni tahallaan heittunut peppuani. Kerroin siis missä hän voisi tulla katsomaan yhtä pientä juttua vaan.
Tiesin kyllä mitä halusin joten meikkasin kevyesti, ihan siveellisen ministi vaan ja kiharsin hieman hiuksiani latvaosista, hiukseni ylettyivät pitkälle selkääni. Laitoin rakennekynnet ja ripset kuntoon ja kaikenlaista pientä valmistuessani. Pukeuduin mustiin pikkareihin ja tilanteeseen sopimattomaan, hihattomaan mustaan juhlamekkoon joka ulottui tuskin vesirajalle mutta en voinut muuta se mekko oli niin seksikäs.
Laitoin nilkkaani hopeisen renkaan ja asetin pöydälle sinisen, sievän hieromasauvan. Sauva ei ollut kamalan iso ja olin kyllä silmäillyt Arin varustustakin usein joten tiesin hänellä olevan juuri sopiva kalu kaltaiselleni tvtytölle.

Kuulin Arin moottoripyörän ja menin ovelle. Avasin oven oven mutta Ari oli niin innoissaan että melkain ajauduin hänen syliinsä kun törmäsimme ovella. Laitoin heti sormen hänen huulilleen ja hän nyökkäsi katsoen minua, Ari kumartui portinpieleen ja nappasi kukkapenkistä kukan ja ojensi sen minulle. Silloin tiesin että kaikki menee kyllä hyvin. Olisin halunnut pussata Arian mutta pysyin suunnitelmassani tarjota shokkiuutiskatsaus meistä tvtyttösistä ja kieroista toimintatavoista että laitoin käteni Arin vatsalle ja työnsin häntä kevyesti taaemmaksi, tunsin Arin vatsalihakset ja käänsin kättäni nii että sormeni alkoivat tunkeutua Ari farkkujen vyötärön alle. Ujostelin hetken mutta tiesin olevani tosi sievä, otin Aria kädestä ja vedin hänet sisään ja .

Olaittanut pöydän vierelle tuolin pehmusteineen, istutin Arin siihen ja kielsin puhumasta mitää etten nolostuisi vaikka minua ei kyllä nolostuttanut yhtään.
Ari yisi kuitenkin iin säälittävästi että annoin luva puhua lyhyesti ja lyhyen hetken kuluttua Ari istui kiltisti tuolille ilman housujaan ja typerää paitaansa peittämässä lihaksia ja ESTÄMÄSTÄ Aria tyydyttämästä itseää minua katsellessaan kuten oli hänen luvannut tehdä. Kaikki sujui suunnnnitelmani mukaan. Nousin pöydälle ja ja asetui selälleni, leviti hiuksiani ja hai venytellen kivaa asentoa toinen käsi mekkoni haaroissa peppuani puristellen. Nostin mekkoni helmaa ja käännyin että Arin näki miten sormeni liikkuivatpikkareiden peittämässä peppuvaossa, satiiin kangas painautui tiukasti ihoani vasten.

Näin että Ari jo liiankin kiihottunut, hän katseli minua lihakset värähdellen ja tyydytti itseään, tuijotin häntä silmiin, koukistin jalkani ja sormi jo lähes kankaan läpi peppuuni painuen tipautin toisella kävellä hieromasauvani lattialle, veddin jalkani koukkuu ja pyysin Aria nostamaan sauvan minulle, kun Ari nosti sauvan ja tuli minua kohti avasin hitaasti ylhäällä koukussa olleet polveni Arin edessä avaten hänelle suora pääsyn pepulleni, Ari ojensi sauvaa minulle ja ojensin kättäni siten että Arin tuli suuteluetäisyydelle lähes makaamaan päälleni, laiton käden Arin kaulan ympäri ja kiedoin nilkkani yhteen hänen selkänsä taakse, sain aina ihanimmat peppuorgasmit sauvallani kun kun jalkani olivat ylhäällä joten asento oli täydellisen luonteva vaikka mielessäni välähti että tähän kohtaa olin suunitellut suihinotttoa Arin sormettaessa minua mutta lopputulos olisi tietysti ollut sama.

Olimme pitkässä pusussa kun toisella kädellä siirsin pikkuhousuni syrjään ja hieman peppuni nostellen hilasin mekkoa varovasti ylemmäs, Arin työnnellessä kaluaan peppuani vasten. Kiersin sormeni Arin kalun ympärille ohjaten sen peppureiälleni ja selkäni kouristui kun Ari työsi kalunsa sisääni.Minusta tutui kun pyllyni imisi vain Aria sisäänsä ja että laukean ihan kohta aivan valtavasti, olin liukastanut itseni hyvin ja jalkanoivat ilmaa Arin selän takana. Ari oli tosi vahva ja minä olin aika hento joten roikui kohta vaan arissa Arin tukiessa toisella kädellä, Työntö työnnöltä tunsin vaan valtavaa kiihotuksen kasvua kun Arin kaulassa roikkuen Arin notkistaessa ja suoristaessa selkäänsä sain valtava orgasmin, selkäni oli irti pöydältä ja jalat lukittautuneina Arin selän taakse kun roikuin orgasmin kouristustuksissa täristen Arissa joka toisella kädellä peppuni kannatelleja toisella pöytää nojaten tuikutti kalullaan viimeisen nopeat työnnöt jotka saivat minut tuntemaan että koko kehoni jännittyi ja purkautui peppuni supistellassa Arin spermaa suihkuavaa kalua vasten.

0

4561

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Milloin ajattelit

    Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
    Ikävä
    161
    2327
   2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

    ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
    Ikävä
    126
    1791
   3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

    tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
    Ikävä
    97
    1687
   4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

    Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
    Maailman menoa
    99
    1505
   5. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

    Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
    Maailman menoa
    227
    1349
   6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

    Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
    Ikävä
    169
    1342
   7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

    ulkonäöllisesti?
    Ikävä
    58
    1303
   8. Minä vaan masennun yksinäni

    Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
    Ikävä
    212
    1257
   9. Hyvää yötä naiselle.

    Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
    Ikävä
    99
    1151
   10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

    "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
    Maailman menoa
    252
    996
   Aihe