Valtamediat ja nettijätit ja totaalinen vasurisensuuri!

Anonyymi

Somessa ja vaihtoehtomedioissa on kauhisteltu länsimaiden vasurieliittien pyrkimystä täyteen poliittiseen sensuuriin mediassa ja internetissä.

Kyse ei ole enää ” kauhean” trumpismin torjumisesta, vaan totaalisesta vasurisensuurista. Nyt sensuroidaan ja bannataan jo ihan tavallisia ei- vasemmistolaisia kirjoittajia ja esiintyjiä!

Sensuroinnin syyksi riittää mikä tahansa esiintulo, joka vastustaa vasuriaatetta. Tekosyynä käytetään sitä vanhaa” vihapuhetta”, mutta myös ” loukkaaminen” riittää sensurointiin.

Me tosiaan elämme orwellilaisia aikoja! Kaikkea valvova ja kontroloiva ” isoveli” on vasemmistolainen totalitarismi, kuten Orwellin teoksissakin!

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinpä.

      Yhdysvalloissa eräs katolinen teologi teki twiitin, jossa hän toi vain esiin uskonnolliseen vakaumukseensa perustuvia kantojaan. Hän tiesi seuraukset ja ne tulivatkin parin päivän päästä. Tuo teologi bannattiin Twitteristä määräajaksi!

      Eikö olekin kuvaavaa? Enää ei saa tuoda esiin kristillistä vakaumustaan! Vaikka hyvin tiedämme, että se perustuu taatusti kunnolliseen rakkauden sanomaan. Huhhuh..

    • Anonyymi

      Tosiaankin Trumpin bannaus on vain jäävuoren huippu. Jo kauan ennen sitä satoja merkittäviä some- ja nettivaikuttajia on häädetty pois alustoiltaan. Ensin poistettiin äärityypit, mutta sehän oli vain alkusoittoa. Ja ei kait tarvitse kertoa, että vasuriaktiivit ja jopa monet heikäläiset äärityypit saavat rauhassa levittää tuhoisaa aatettaan?

    • Anonyymi

      GOOGLE on pahin kaikista, koska sillä on niin suuri asema internetissä. Ja koska sen hakukone kattaa valtaosan netin tiedonhausta.

      GOOGLE on jo kauan säätänyt hakualgoritmejaan suosimaan vasurilähteitä ja sortamaan muita. Tiettyjä oikeistolaisia lähteitä ei meinaa enää löytää millään sen hakukoneen kautta.

      Törkein hakutulos tulee, kun etsii ei- vasemmistolaista lähdettä, niin tyrkytetään pelkästään vasurilähteitä! Kuinka tuollaista voidaan sallia vapaassa(?) maailmassa!?

    • Anonyymi

      Mediatarkkailija.

      Tämä suuntaus on johtanut suunnitelmiin ns. vaihtoehtoisen internetin perustamisesta. Se olisi aidosti vapaa netti. Kuten on perustettu vaihtoehtoja googlelle, twitterille, facebookille ja youtubelle.

      Mutta asiantuntijoiden mukaan toisen internetin luominen olisi liian valtava urakka. Joten täytyy tyytyä vain vaihtoehtoisiin alustoihin ja kanaviin. Niissäkin on haastetta johtuen nykyisten jättien voimasta.

    • Anonyymi

      Aamuteeveessä yleläiset yrittää käsitellä aihetta some vs demokratia. Arvailkaa vaan mitä sieltä tulee. Ei taivas varjele.

      • Anonyymi

        Jep. Varmaankin some on muka täynnä äärioikeistolaista vihapuhetta, joka uhkaa ihan demokratiaa eli kansanvaltaa, jota ei ole edes olemassa!? 😂


    • Anonyymi

      Mitä enemmän asioita tutkii, sitä enemmän huomaa, että kaikki nivoutuu yhteen eli korona, rokote ja lääkemafia, maskit ym. Who on mukana ja määrää rikollisesti, mitä kuuluu missäkin tehdä. Johtajakin on syytteessä kansanmurhasta. Hyvä isä sentään..! Hallitukset vielä tarkasti toteuttaa sen käskyjä. Kaikki on lähtöisin samoista piireistä, jotka johtaa kaikkea toimintaa planeetalla.
      Muutos on onneksi alkanut ja suuria juttuja on meneillään koko ajan.

      • Anonyymi

        Kyllä se yhdistävä tekijä on GLOBALISMI. Sehän on uusmarxistinen sateenvarjo- aate, joka on kerännyt oikeastaan KAIKKI eliitit allensa. Jopa talous- ja uskontoeliitit.

        Miksi tuo vasemmistolainen arvomädätys- aate on ollut niin voimakas ja tarttuva kuin rutto? Syitä voi olla vain yksi eli korkeampi koulutus!

        Kaikki eliitit muodostuvat korkeamman koulutuksen omaavista henkilöistä. Heidät on aivopesty yliopistoissa tehokkaasti.

        Siksi kulttuuri- eli uusmarxistit ovat panostaneet korkeampaan koulutukseen jo sata vuotta. Ja varsinkin viimeiset 50 vuotta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe