Suksien voitelu

Anonyymi

Olen keskiverto keski-ikäinen perheen isä. Asumme omakotialueella, meidän naapurissa samanlainen perhe, jonka äiti on reilu nelikymppinen Kati. Kati on hyvin tavallinen, ei juuri meikkaa eikä koreile. Rinnat ovat isohkot, olen niitä kesäisin vilkuillut. Me olemme tekemisissä lähinnä pihoista tervehdyksiä huudellen. Nyt kun tuli lunta, niin olemme molemmat käyneet hiihtämässä muutaman kilometrin päässä olevalla pururadalla. Viime viikolla olimme ladulla yhtä aikaa. Näimme parkkipaikalla ja Kati valitteli, että sukset lipsuvat. Tarjosin apua ja sanoin, että hän voi tuoda sukset minulle voideltavaksi. Ajelimme kotiin peräkanaa ja Kati tuli suksien kanssa meille. Heidän lapset leikkivät ulkona ja mies oli sisällä. Minun vaimo oli iltatöissä. Laitoin sukset voitelutelineeseen ja putsailin vanhoja voiteita pois. Juttelimme samalla niitä näitä. Hiihtolenkin jälkeen oli vähän kuuma ja Katikin aukoi hiihtopukuaan. Hän avasi alla olevan fleecen vetoketjua ja hikinen rintavako tuli näkyviin. Voitelin suksia ja vilkuilin samalla Katiin päin, jonka naama punotti jonkin verran. Minulla ajatus karkaili ja kaluni alkoi jäykistyä hiihtohousuissa, kun fantasioin mitä voisi tapahtua. Sukset tulivat valmiiksi ja nostin ne tallin seinää vasten. Kati kiitteli kovasti ja kysyi, että mitä voitelu maksaa? Hetken mielijohteesta sitten sanoin, että ei maksa mitään, mutta voit hyvittää jotenkin muuten. Katin naama oli entistä punaisempi ja hän nauroi. Kävelin kiinni Katiin ja vedin hänen vetoketjua vielä alemmaksi. Isot rinnat olivat sporttiliiveissä tiiviisti peitossa. Pyysin, että saisin nähdän rinnat. Kati hihitti sekavasti eikä tehnyt mitään. Minä tartuin liiveihin ja nostin ne rintojen yläpuolelle. Siinä hän seisoi seinää vasten rinnat paljaana ja nännit kovana. Puristelin rintoja ja sanoin, että olen vilkuillut häntä kasvimaalla. Minulla seisoi täyttä päätä ja ohjasin Katin käden housujeni etumukselle. Hän ei tehnyt oikein mitään, vähän liikutteli kättään. Kysyin suoraan, että voisiko hän ottaa minulta suihin. Hän kielteli, että joku voi tulla ja lapset on pihalla. Sanoin, että ovi on lukossa. Vedin housujani alaspäin ja otin seisovan kalun esiin. Kati epäröi hetken, mutta kyykistyi sitten eteeni ja aloitti rauhallisen imemisen. Käänsin hänet pää seinää vasten ja aloin itse työnnellä suuhun. Tilanne oli pyörryttävä ja jännittävä. Katsoin alaspäin kun Kati pää heilui ja paljaat rinnat hytkyivät. En kestänyt kauaa. Viime hetkellä vedin kaluni Katin suusta ja laukesin hänen kaulalle ja rinnoille. Annoin pöydältä paperia ja hän pyyhki enimmät roiskeet. Kiittelin ja sanoin, että voin voidella toistekin. Hän kiitti voitelusta, otti sukset mukaansa ja menimme molemmat koteihimme.

5

7930

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuli niin naapuri mieleen... jatkoa kenties?

      • Anonyymi

        Niin ajatteletko, että olisi sinun vaimosi? Tarinalle tuli jatkoa, kun minä olin etätöissä ja hän sairaslomalla. Flunssan oireista välittämättä tapasimme hänen aloitteestaan heidän talossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ajatteletko, että olisi sinun vaimosi? Tarinalle tuli jatkoa, kun minä olin etätöissä ja hän sairaslomalla. Flunssan oireista välittämättä tapasimme hänen aloitteestaan heidän talossa.

        Vain unelmissas eunukki


    • Anonyymi

      Eunukin säälittävää haaveilusatuilua

      • Anonyymi

        Peräkamari pojan löpinöitä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe