Aihe

Mielenkiintoinen matkanäkemys.

Anonyymi

S hallitsee oikeaoppisen thainaisen hankinnan ilmaiseksi ja ihanasti. Hän istuu vaan Chiang Maissa hyvännäköisenä lempismoothie paikassaan lukemassa päivän lehteä ja silloin paikallinen nuori nainen kiinnostuu hänen ulkonäöstään ja tulee flirttailemaan että siinäpäs istuukin sitten todella komea keski-ikäinen suomalaismies lukemassa lehteä charmikkaana sikari huulessa. Pari sukkelaa letkautusta puolin ja toisin ja sitten ei muuta kuin naiselle ostamaan sormus, hammaslääkäriklinikka, kukkatarha, moottoripyöriä, amerikan autoja, jahteja, rantahuviloita, vespoja, uima-altaita hyppytorneineen, veljille konserni, veljien konsernin tarjoilijoille omatkotitaloalue, super jetski, S mersu V12, saari paraisilta, huvila Espanjasta jahteineen ja paljon muuta.

Kaikki tämä ilmaiseksi koska tosi rakkaus on aina ilmaista ja tunteikasta kun on komea ja kiinnostava.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mielenhallinta on toimintaa, jolla sen kohde saadaan käyttäytymään, tuntemaan ja ajattelemaan toivotulla tavalla.
   Mielenhallinta voi sisältää muun muassa tunteiden
   hallintaa, ajatusten hallintaa, käyttäytymisen hallintaa ja tiedonsaannin hallintaa. Mielenhallinta voidaan myös kohdistaa yksittäiseen ihmiseen, kuten esimerkiksi Pattayanrakkaiden heikoimpaan lenkkiin, sairaaloiseen totuustarkkailijaan.
   Aivopesu on pakottavien tekniikoiden soveltamista aivopesun kohteen uskomusten ja käyttäytymisen aikaansaamiseksi halutun sisältöiseksi, mutta puheena olevan potilaan tapauksessa sen kummempia tekniikoita ei ole tarvittu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   373
   4682
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   345
   3292