Hyvinvointiteknologia asentaja

Anonyymi

Moro!

Onko täällä yhtään lähivuosina valmistuneita hyvinvointiteknologia asentajia?

Kiinnostaisi tietää minkälaisissa firmoissa työskentelette ja millaiset työllistymismahdollisuudet on tällä hetkellä on vs tulevaisuus? Myös millaista työtä se käytännössä on?

Tietenkin palkka kinostelee myös eli meneekö jonkin tessin mukaan?

Kiitos vastauksista!

5

3365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mietin kun työssäoppiminen peruuntui

    • Anonyymi

      Hei!

      Olen valmistunut Hyvinvointi teknologia -asentaja ja työskentelen Hammasteknologian parissa (muun muassa kokoonpanossa, sekä teustausksessa).

      Työllistymismahdollisuuksia on hyvin monta esimerkiksi. Jos mietimme ensiksi mitä on hyvinvointi teknologia, niin saamme selville sen, että se on kaiken laista teknologiaa jolla voidaan mahdollistaa ihmisten, itsenäysyys, aktiivisuus, turvallisuus ja monta muuta asiaa ja, kun me yhdistämme teknologia kaikkeen hyvinvointiin mitä ihmisissä voidaan hoitaa tai tukea, niin polkuja on lähes loputtomasti.

      Mutta ongelma on se, että kyseiset yritykset ja työpaikat ovat piilossa, koska niitä ei ole ihan vielä paljoa mutta tärkeintä olisi se, että sinun siinä pitäisi miettiä mitä hyvinvoinin osa-alueeseen juuri SINÄ!!! Haluat osana olla.

      Mutta voin tietysti ehdottaa sinulle erilaisia paikkoja kuten HUS tai Planmeca nämä kyseiset asiat ovat erittäin lähella ja osa hyvinvointia tietyissä osa-alueissa.

      Toivottavasti tästä oli apua sinulle ja ei hätää meitä Hyvisläisiä tulee olemaan paljon enemmän maitä löytyy suomesta lähes sata näiden viimeisten 19-vuoden aikana.

      (Hyvinvointi teknologia ammattikouluissa alkoi vasta 2019 opetus mutta savossa kyseistä aihetta ja ammattia opetettiin jo vuodesta 2004 joista 60 valmistui ).

    • Anonyymi

      Hyvinvointiteknologia-asentaja? Kaikkea paskaa ne keksiikin :D
      Ihan nuo normaalit sähköasentaja, koneasentaja ym perustutkinnot pitäisi kyllä riittää. Ei sillä tutkinnolla töitä tehdä vaan työtehtävät menee kokemuksen ja osaamisen mukaan.

    • Anonyymi

      Itse olen hyvinvointiteknologia asentaja,työskentelen hyvinvointialueen lääkelaitehuollossa ja teen tuntihommia lisätyönä sairaalalaitteiden kokoonpanoa.
      Töitä on mutta ne on ns piilossa,eli soiteltava alan toimijoille ja siitä se etenee,itse sain hommia kun soitin ja kerron omasta työhistoriasta,lvi-asentajana,lähihoitajana ja nyt terveys ja hyvinvointiteknologian asentajana.

    • Anonyymi

      Juuh itekki olen just valmistumassa, tosin varmaan kuten aiemminkin mainittu, pitää niitä hyte-yrityksiä kaivella ite kun ei kovin esillä ole jos niitä hommia haluaa tehdä. Ehkä yksi hyvä paikka on HUS ainakin pääkaupunkiseudulla, jossa pääsee laitehuoltoa tekemään. He taitavat hakea huolto-ukkoa pari kertaa vuodessa.

      Ainakin oman koulutuksen perusteella pystyn hyvin tekemään yleisesti elektroniikka-asentajan duunia niin ei tarvitse pelkästään tuohon hyteen keskittyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe