Aihe

Viitasaaren kepumafia kuoriutuu nahoistaan!

Anonyymi

Kuulin kyliltä, että niin aidon sitoutumattoman seutu-lehden muutaman viikon eläkkeellä ollut päätoimittaja ja vuosi jo eläkkeellä oleva kunnanlääkäri olisivat kepun listoilla. Tämä jo kertoo paljon tästä kepumafiasta. Kyllä nyt on löydyttävä tämän veliverkon purkamiseen vastavoimia. Viitasaari on jo vuosia pyörinyt kepulaisten pyörityksessä, nyt viimeistään tälle on tultava päätepiste. Terveyskeskus ei tule toimimaan milloinkaan, kunnan rahavirta menee kaikkeen muuhun kuin siihen mihin se on tarkoitettu. Hulluja hankkeita saa lukea jatkuvasti mediasta.

5

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mites se 30 millin museohanke ?

  • Anonyymi

   Kyllä minä ihmettelen tätä touhua. On päässyt aika ihmeelliseksi tämä rakas Viitasaari.

   • Anonyymi

    Vilkaiseppa kinnulan keskustelua, kepu jäänyt useista rikoksista kiinni. Silti keput toimivat luottamustehtävissä vaikka useita rikoksia takana


  • Anonyymi

   Ei ole ainoastaan Viitasaaren ongelma vaan sama ongelma on muissakin kepu vetoisissa kunnissa.Monien kepukuntien vaikeudet johtuvat siitä kun kaikki sukulaiset ja etupiiriin kuuluvat pitää haalia kuntaan virkamiehiksi poliittisen vallan takia.Pienissä kunnissa se varsinkin näkyy, jos asukkaita on tuhat niin heitä vahtimassa on sata joutilasta virkamiestä ja sitten valitetaan kun talous on kuralla.Tätä byrokraattista ja kallista koneistoa suojelee vielä virkamieslaki.heitä kun ei saa potkia pois niin vaan.Niinkauan kuin ei nähdä metsää puilta niin vaikeudet tulevat jatkumaan.

  • Anonyymi

   Viitasaarella on Vapaa Viitasaari nettipalsta. Ei ole aiemmin kelvannut kepulaisille. Nyt vaalien aikaan kepulit oikein itkee, että pääsisi haukkumaan muita ehdokkaita. Valtio sihteeri Aula on ilmeisesti ehdokkaana ja ukko kirjottelee kaikkea hölynpölyä. Ukko on ilmeisesti vaalipäällikkönä. Tässä on oikein valtiotason taidonnäyte. Aulahan nosteli sopeutumiseläkettä, vaikka oli muissa töissä eduskunnan jälkeen.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   192
   3537
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   157
   3163