Aihe

Sisar hento valkoinen

Anonyymi

Taas yksi hoivaajasukupuolinen hoivasi lapsensa ja itsensä hengiltä varastamillaan lääkkeillä. Tällä kertaa ei sentään ole toivottavasti ylihoivannut potilaita.

"Oulun poliisi kertoo, että muhoslaisessa perheessä tapahtuneet epäillyt lapsimurhat tehtiin lääkkeillä.

Iltalehti kertoi aiemmin, että teosta epäillyllä keski-ikäisellä naisella oli sairaanhoitajan ammattioikeudet. Poliisi vahvistaa asian tiedotteessaan."
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7f423e88-522c-414b-92a6-d455f68eb1dd

2

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hakeutuukohan sairaanhoitajiksi tuollaisia huumaavien lääkkeiden takia, sarjamurhaajat ainakin murhanhimosta, mutta todennäköisesti käyttävät myös varastamiaan lääkkeitä. Nuo lääkevarkaudet yleisiä omaan käyttöön ja myytäväksi, usein jää potilaat sitten ilman.

  • Anonyymi

   Taas on yksi hoivannut vähän liikaa, potilas kuoli. Ihmeesti näitä riittää.
   "Syyttäjä vaatii 58-vuotiaalle lähihoitajalle rangaistusta potilaaseen kohdistuneesta taposta. Epäilty teko tapahtui Helsingissä 1–2.1.2020. Epäilty teko tapahtui yksityisasunnossa.

   Lähihoitaja on ollut tutkintavankeudessa, josta hänet vapautettiin vuodenvaihteessa. Syytteen saanut nainen on ollut myös mielentilatutkimuksessa, jonka lopputulos ei ole vielä julkista."
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007781022.html

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   614
   6259
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   4753