Aihe

Pakkala Krakantie

Anonyymi

Onko täällä nyt tai joskus Vantaan Pakkalassa, Krakantiellä (tai lähiympäristössä) asuvia? Sieltä harkitaan rivitalo asuntoa lapsiperheen ja kiinnostaisi kuulla kokemuksia :) millaista porukkaa asuu? Onko täysin slummiutunut, kun vähänhän Pakkala slummilta tuossa Sandbackan kohdalla näyttää.

1

55

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yksi kortteli, jossa vähän vanhempia kerrostaloja, ei tee varmaankaan alueesta slummia. En asu alueella mutta joskus kävin töissä siinä lähellä ja joskus tulee vieläkin ulkoiltua siellä päin (Ylästössä on kivat maalaismaisemat). Vaikuttaa kyllä rauhalliselta paikalta; vieressä arvostettu Kartanonkosken alue ja kehän toisella puolella teollisuutta. Hyvät ostosmahdollisuudet (Jumbo, Tammisto, kehänvarren kaupat) ja lentokenttä lähellä jos korona joskus loppuu. Helsinkiin menee muistaakseni ainakin puolisen tuntia bussilla. Kannattaa varmaan katsoa lentomelukartta varalta ja ottaa huomioon että sopivalla tuulella tuonnekin asti voi ehkä leijailla HK:n tehtaalta vieno makkaran tuoksu. Rivitaloista tuntuu olevan kova kysyntä pk-seudulla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   133
   5689