Aihe

Tyyppivikoja 2003-2005 Yariksessa?

Anonyymi

Eli tarkoituksena ostaa halpaa käyttöauto ja Yaris lienee yksi parhaista halvista ketjukonellisista joissa ei paljoa vikoja / halvat osat / halpa ylläpitää. Katsastustilastojen kärkipäässä vähävikaisimpana. Nykyään kun kiinnostaa päästä paikasta A to B mahdollisiman halvalla.

Kilometrit 180tkm - 250tkm aika yleisiä. On noita 300tkm ajettujakin, mutta ehkä parempi katsoa vähemmän ajettua.

Mitä autosta kannattaa tutkia, onko jotain vakiovikoja mistä voisi tulla isompi lasku? Luonnollisesti katsoisi mahdolliset öljyvuodot, kuuntelee miten kone käy, luistaako kytkin jne. Huoltokirja katsoa että onko huollettu säännöllisesti. Osasta se puuttuu ja se on aika huolestuttavaa.

Kaikki vinkit tervetulleita! Kiitos jo etukäteen!

18

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ruoste, sitä ei voi liikaa korostaa. Ei ole halpaa pitää ja osat maksaa. Surkea ajaa varsinkin talvella, lähtee helposti luisuun ja om epämukava. Kyllä sillä kaupassa käy mutta ei missään kauempana.

  • Anonyymi

   Toyotan pahin ongelma on ruostuminen ja nimenomaat katseelta piilossa oleva. Koko kaameus paljastuu kun auto nostetaan korjaamonosturilla.

  • Anonyymi

   "Katsastustilastojen kärkipäässä vähävikaisimpana".
   Viime vuonna vuoden 2004 mallista hylättiin 26% ja korjauskehotuksen sai 14%, Vuoden 2005 mallista hylättiin 20% ja korjauskehotuksen sai 10%.. Kilometrejä keskimäärin 173 ja 154 tkm. Moottorin sijaan kannattaisi tutkia etenkin korin alusta, jarrut ja kaikki alustan kuluvat osat.

   • Anonyymi

    Alustan osat halpoja motonetissa. Jarruremppaa tehty moneen myynnissä olevaan juuri äskettäin. Palat, levyt halpoja ja nuo vaihtaa itsekin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Alustan osat halpoja motonetissa. Jarruremppaa tehty moneen myynnissä olevaan juuri äskettäin. Palat, levyt halpoja ja nuo vaihtaa itsekin.

    Mutta kun se kori on mätä, sen korjaaminen ei ole halpaa eikä pahimpia kannata edes yrittää paikkailla.


  • Anonyymi

   Vie autotohtorille ennen ostoa

   niin käyttää mm TM ja tuulilasi siellä kun pitää auton kunto tietää

   tinkaa sitten korjauskulut myyntihinnasta pois

   • Anonyymi

    Ei toisella myynnissä olevaa autoa ihan tosta vaan voi viedä mihinkään tohtorille.

    Jos myyjä sanoo että ei käy niin siinähän olet sitten suunnitelmasi kanssa.

    Ja kun nyt sanot vastaukseksi että autossa on pakko olla jotakin pielessä jos ei anna viedä autotohtorille, niin entäs jos myyjä haluaa vaan tehdä kaupat autosta ilman mitään säätämistä, helposti, nopeasti ja ilman ylimääräistä sähläämistä, ostaja paikalle, rahat käteen ja omistajanvaihdos netissä.

    Meinaan että jos hyvä yaris tulee kohdalle niin sille on muitakin ottajia kuin se, joka haluaa sen viedä johonkin tohtorille.


   • Anonyymi

    Ai noin vanha pikkuauto autotohtorille, ja sehän kannattaa.


  • Anonyymi

   Voihan sen viedä katsastukseen. Kolmella kympillä selviää ruosteongelmat, vikakoodit ja muuta sen sellaista. Jos ei mene läpi, niin tuleepa myyjälle vähän askarreltavaa ja saadaan taas yksi vikapesä parempaan kuntoon myyjän laskuun.

   Tuskin kukaan myyjä pahastuu, jos on myymässä hyväkuntoista autoa ja joku katsastaa sen vielä ilmaiseksi myyjän puolesta.

   Nimimerkillä: "Saa jakaa"

   • Anonyymi

    Siis kolmekymppiä katsastus +obd +päästöt


   • Anonyymi

    Miten siinä käy?

    Viet myyjän auton katsastukseen ja siinä on vakavia vikoja joihin saa kuukauden korjausaikaa, meneekö auto ajokieltoon kuukauden päästä?

    Tuohan on eri reilu homma myyjää kohtaan.


  • Anonyymi

   Tonnin auto on sitä mitä on.

  • Anonyymi

   Laatu peli ei pienintäkään vikaa, mutta ei mitään luksusta kuitenkaan kirpussa!😎😎😎

  • Anonyymi

   Jakoketjut venyy,polkupyörän ketjun luokkaa,ihan alimitoitettu. RUOSTE RUOSTE RUOSTE.

  • Anonyymi

   Vaimolla ollut 12v karvalakkimallin yaris 1.3 2003, nyt 305tkm mittarissa, kone käy nätisti ei syö öljyä eikä muitakaan nesteitä eikä vuoda, ei myöskään mitenkään paha ruostumaan, jarrulevyt+ palat ympäriinsä on vaihdettu ja etuiskarit + vänkärin puoleinen etulaakeri, muuten mennyt perushuolloilla, joku mainitsi että jakoketju venyy, no varmasti tässäkin venynyt nuille kilometreille..., mutta ei niin paljoa että moottorin toimintaan vielä vaikuttaa, tytöllä oli Nissan Almera 2006 135tkm ajettuna moottorin vikavalo syttyi ja diagnoosi: jakoketju venähtänyt..ja kuulemma ihan tuttua Nisaneille, eli kyllä se vikavalo mikä yariksessakin on niin ilmoittaa jos se "pyöränketju" liiaksi venähtänyt, kyllä Yaris on luotettava pikku koppero ja huolto osat ei kalliita vaikka joku toisin väitti..., no autot on yksilöitä merkistä riippumatta

   • Anonyymi

    Joku on jaksanut ajella yariksella jokaisena päivänä, 18 vuoden ajan, 50km.

    Hieno saavutus kyllä.


  • Anonyymi

   Kaikissa merkeissä omat ns tyyppiviat ja ominaisuudet ja kaikissa ihmisen tekemissä vikoja käytön aiheuttamia ongelmia. Palsta pilattu Toyotaa ylistävän trollin spammeillä. 20h vrk 365 spammaa mielikuvitus vika spammia kaikista Toyotan kilpailioista,siksi suhtautuminen nihkeää oikesiin asioihin. 1 häiriintyny pilaa palstan. .valitettavasti. .sen spammien taso oikeasti laitoshoirokin lietepaska tasoa. eli pilaannut palstan täysin. .on kuluman aihettamia ongelmia VW Toyotan Nissanin ja varmaan muidenkin merkkien jakoketjuissa.

   • Anonyymi

    Totta, näillä palstoilla vihreiden sisarusvanhempien jälkeenjääneet aukoo vähämielistä päätänsä vaikka eivät huonojen geeniensä takia tajua muuta kuin banjonsoitosta, yaris ok, ajolleen ei varmasti kokoluokkansa parhaita mutta kyllä sillä tiellä pysyy ja meluisahan tuo on, mutta luotettava auto kyllä, toimii kuin kello ja helppo huoltaa huolto osat halpoja


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   116
   4550