Aihe

Rekisteristä poistetun moottoripyörän uudelleenreikisteröinti

Anonyymi

Olen mahdollisesti ostamassa moottoripyörää, jolla on kaaduttu noin 10 vuotta sitten. Nykyinen omistaja on tuolloin poistanut sen rekisteristä aikeenaan kunnostaa se. Vakuutusyhtiöllä ei pitäisi kuulemma olla tiedossa pyörän kaatuminen tms. Mistä saan ostajana selvitettyä asian, ettei tule yllätyksenä mahdollinen rungonmittaus tms? Pyörä on ollut poissa liikenteestä/rekisteristä koko tuon kaatumisen jälkeisen ajan ja tänä aikanahan on nämä lakipykälätkin tainneet muuttua.
Omistaja on vanhempi henkilö, joka tuntuu olevan epäitietoinen kuinka omistajanvaihdos/uudelleenrekisteröinti tulee hoitaa. Onko vinkkejä ostajan näkökulmasta, mitä kannattaa selvittää ja ottaa huomioon ennenkuin sopii mitään kauppoja, ettei tule kalliita yllätyksiä? Tai ettei olisi mahdollista edes rekisteröidä uudelleen? Saakohan katsastuskonttorista lisätietoa runkonumeron perusteella?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos se on vaan poistettu rekisteristä ja kunnostat kaatumisjäljet niin luulisihan tuon saatavan taksin rekisteriini rekisteröintikatsastuksessa. Omistajanvaihdos ei pitäisi olla kovin kauhea operaatio ja voihan siihen pyytää neuvoja katsastusasemalta tai Trafista ellei nettisivun ohjeet avaudu omissa ajatuksissa.

   Kannattaa tietenkin tutkia mitä kaikkea pitää korjata ja huomioida se ostohinnassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   136
   6129
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   97
   1830