Aihe

Kylpyhuone remontti

Anonyymi

Kylpyhuone remontti tehtiin hyvin, mutta haluan varoittaa niistä yhtiöistä, jotka laittavat könttäsumman tarvikkeista ja työtunneista. Varux Oy kävi täällä, ja työtunnit eivät pitäneet paikkaansa ja laittoivat sähkö tarvikkeista könttäsumman, eikä mitään erittelyä sähkö tarvikkeiden hinnoista. Pyytäkää aina erittely laskusta ja laskekaa kuinka monta tuntia työntekijä teki töitä + ostamansa tarvikkeet+ajomatkat. Ilmeisesti vähän jos toinen firma huijaa rahassa.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Urakkahinnan laskukaava on helppo. Arvioitu tarvikkeiden ja työtuntien enimmäisarvo kerrotaan kertoimella 1,5, jonka jälkeen kerrotaan vielä kertoimella 1,1 ja pyöristetään vielä saatu summa ylöspäin lähimpään tasatonniin.

   Eli urakkahinnalla ostamalla maksaa tilaaja aina 1,5-2 kertaisen hinnan verrattuna tarvikkeiden laskutuksen todellisen menekin mukaan ja työtuntien laskutuksen tuntityönä.

   • Anonyymi

    Kiitos vastauksesta. Oli ihan uutta tietoa minulle.


  • Anonyymi

   Eli siis kaikesta voi huijata. Kunpa tämän tajuat myös muut työntekijät ja hoivayritykset, siivoojat, bussikuskit, kaupan kassat, roskakuskit ym. niin otetaan palkkaa myös kaksin ja kolminkertainen hinta ja samalla myös tarvikkeista ajomatkoista ym. Tämähän on rikollista toimintaa, jos laskutetaan kaksinkertainen määrä ym. Ja kukaan ei puutu asiaan? Siis hoitajille myös lisää liksaa, lääkäreille, hammaslääkäreille missä todelliset kustannukset eivät enää pidä paikkaansa. Onko Suomi siis ryhtynyt huijareiden kerhoon?!!

  • Anonyymi

   Hei, minäkin haluan laskuttaa omasta työstäni kaksinkertaisen hinnan, jos teen työtä 8 h, niin jipii, jos voin saada palkkaa 16 h. Niin oma palkkapussi kasvaa toki suuresti, siis täytyy tästä lähtien valehdella pomolle, että tein 16 h päivän, vaikka kului 8 h. Ja sen kerron edelleen 3x ja vielä 1,1 kertaa, niin vastaa sitten todellisuutta omasta työstäni + työmatkat, tarvikkeet, miten työvaatteet kuluu töissä, kengät ym. Ja fyysinen ja psyykkinen rasitus lisää hintaa eli sille lisää hintaa 2,2 kerroin.

  • Anonyymi

   Kyse ei ole mistään huijaamisesta, vaan siitä, että yksikään yritys ei ota riskiä tappiollisesta keikasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   606
   6126
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   470
   5338
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   4603