GFB Holidays Finland

Anonyymi

Soittelivat GFB Holidays yrityksestä ja tarjosivat osakekauppaa. Joko ostavat suoraan osakkeemme kympillä tai vaihtokauppaa isolla välirahalla toiseen osakkeeseen jonka olisivat myyneet vuoden sisällä ja olisin saanut voittoa. Väliraha oli n. 5000 euroa. Ei vakuuttanut ja pidin osakkeeni. Onko muille tarjottu samaa?

35

6058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Osakkeen omistaja voi myydä osakkeensa haluamallaan hinnalla, tonneilla tai kympillä. Jokaisen oma asia. Kun tarjotaan kauppaa jossa sinä maksat välirahan uuteen osakkeeseen jonka välittäjä vakuuttaa myyvänsä jonkin ajan kuluessa voitolla sinua on huijattu. Lomaosakekauppias haluaa vain välirahasi. Se on se kannattavaa kauppaa hänelle, ei sinulle. Hän ottaa rahat ja sinulle jää lomaosake. Veikkaisin että tämä GFB toimija yritti lypsää sinua.

      • Anonyymi

        Ei saa yhteyttä rahakelpasi siihen loppui asioiden hoitaminen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei saa yhteyttä rahakelpasi siihen loppui asioiden hoitaminen

        Minulle kävi juuri samoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei saa yhteyttä rahakelpasi siihen loppui asioiden hoitaminen

        Voisitko kertoa hieman enemmän tapauksesta? Näitä on alannut tulla vähän väliä...


    • Anonyymi

      Näyttäisi yksi yrityksen vaikuttajista olleen Thaimaassa lomaosakemyyjänä, Phuketissa. Kokemusta on kertynyt lomaosakekäupankäynnistä.

    • Anonyymi

      Soittelivat kyllä, mutta eivät puhelimessa luvanneet mitään tarkempia tietoja toteutuksesta, mutta neuvottelupuhelua ehdottivat, jossa tulisi tarkempia tietoja tai mahdollinen tarjous, jos ostaisivat suoraan.

    • Anonyymi

      Kävin kuuntelemassa. Olisivat ottaneet osakkeeni ja neljä tonnia, vaiihdossa olisin saanut Sallasta osakkeen viikolle 1. Tämän myynti taas onnistuisi ihan helposti, on kuulemma venäläisten suosiossa. Kysyin, että ei ole tainnut viime aikoina tullut uutisia seurattua. Ei kuulemma ole tullut. Ei tullut myöskään kauppoja. Oma on Saimaalta.

      • Anonyymi

        Vai viikko 1 ja myynti venäläisille?

        Paras vale on kuulemma sellainen missä on totta siteeksi. Se on totta että viikko 1 on venäläisten suosiossa, eikös niillä ole silloin paljon vapaita.

        Mutta. Voi hyvin olla että venäläisiä ei nähdä täälläpäin ainakaan 10 vuoteen. Ei ole mitään merkkiä, että matkustuskiellot helpottaisi. Toisaalta siellä keskiluokka köyhtyy kovaa tahtia, eli ei niillä olisi rahaakaan vaikka ne tänne joskus pääsisi.


    • Anonyymi

      Oli ilmoitus että ostavat osakkeen pois. Eivät ostaneet vain yrittivät myydä toisen viikon ja useampi tuhat euroa olisi pitänyt maksaa. Täysi huijaus mielestäni.

      • Anonyymi

        Joo aika epärehelliseltä firmalta vaikuttaa...


    • Anonyymi

      Kertoisitteko kokemuksianne lisää k.o. firmasta. Oletteko saaneet yhteyttä enää sen jälkeen kun asiat eivät ole menneet toivotulla tavalla?

      • Anonyymi

        Ei ole mennyt , täyttä kusetusta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole mennyt , täyttä kusetusta

        Joo lupasivat rahat takaisin peruuntuneesta lomasta mutta ei ole näkynyt eivätkä vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin.


      • Anonyymi

        Meille kävi samoin. Ei enää mitään kuulu sieltä päästä. Joku kirjoittanut GFB arvosteluihin kokemuksestaan kyseisestä firmasta eikä ollut kovin mairittelevaa tekstiä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Meille kävi samoin. Ei enää mitään kuulu sieltä päästä. Joku kirjoittanut GFB arvosteluihin kokemuksestaan kyseisestä firmasta eikä ollut kovin mairittelevaa tekstiä.

        Heti kun menee heidän puoleltaan joku mönkään niin katoavat täysin tai JOS jonkun sattuu saamaan kiinni toisella numerolla kuin oma niin lupaavat AINA palauttaa rahat 15 päivä. Nyt mennyt kolme kuukautta eikä vieläkään rahoja tai lomaviikko näy...


    • Anonyymi

      Lupasivat myydä osakkeeni nopeasti ja hyvään hintaan, jos maksan alkuun heille rapiat 400 euroa. Liikaa minulle, jätin väliin.

    • Anonyymi

      Laittakaas minkä nimisiä henkilöitä löytyy firman takaa ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      GFB kotisivuilta on koejäsenyys ja lomille lomps osiossa kova väite "Holiday Club osakkeen myynti on suoranaisesti melkein mahdotonta muuten kuin GFB Holidays Finlandin markkinointiohjelman avulla"...tästä heräsi heti lievä epäilys, näihköhän on?

    • Anonyymi

      Huijareita ovat. Lupasivat ostaa osakkeeni. Rahaa ei ole tullut eikä heihin saa yhteyttä. Puhelin ei vastaa eikä sähköposti. Täyttä kusetusta. Ei kannata olla missään tekemisissä! Kannattaa olla yhteydessä poliisiin.

    • Anonyymi

      Ei ne siellä GFB:llä ehdi nyt näitä Suomessa olevia loma-osakkeita myydä. Ne myy Floridassa Timesharetokeneita (TMT).

    • Anonyymi

      Jassoo:)

    • Anonyymi

      Kusetuksen maku tuossa firmassa

    • Anonyymi

      Vai vielä Floridassa, maksaisi nyt ensin velat pois mitä luvannut

      • Anonyymi

        Pari kertaa laittanu tänne linkin ja otteen gfb:n propagandasta ja aina se on poistettu. kokeillaan jos tämä säilyisi.

        Googlaa gfb holidays florida ja ihmettele!


    • Anonyymi

      Iltalehdessä artikkeli juuri , 30 rikosilmoitusta tehty poliisin mukaan, ei ole omistaja hoitanut vuokrattuja kohteita asiakkaille. Tuskin jaksaa osa lähteä muutaman satasen takia edes näkemään vaivaa.

      • Anonyymi

        Iltalehdessä iso juttu, seuraavaksi sitten kauppalehdessä rivi-ilmoitus?


    • Anonyymi

      😂😂

    • Anonyymi

      Eihän tuolla firmalla oo enää edes toimistoa Jyväskylässä kun lemppasivat maksamattomien vuokrien takia. Jossain ulkomailla pakoilee ja laittaa Gfb sivulle että toimisto Jyväskylässä muka avoinna. Huijattuja ihmisiä paljon. LUKEKAA Iltalehden artikkeli 23.10.23.

    • Anonyymi

      Hain googlella kaiken maailman lomajuttuja ja tuli tämmöinen hakutulos vastaan:

      GFB Holidays Finland buys shares with cash. Rental and resale is also our best expertise. Our hotels are managed by Agoda. We are the Holidaymakers.

      Piti sitten mennä tuonne sivuille niin tulikin tämmöinen ilmoitus selaimelta:

      Varoitus: mahdollinen tietoturvariski

      Firefox havaitsi mahdollisen turvallisuusuhan, eikä jatkanut sivustolle www.gfb.travel. Jos käyt tällä sivustolla, henkilökohtaisia tietojasi kuten salasanoja, sähköpostiviestejä tai luottokorttitietoja saatetaan yrittää varastaa.

      Mistä tuossa on kysymys?

    • Anonyymi

      Kannattaa todellakin unohtaa toi ukko
      Ja myös muutkin.

    • Anonyymi

      Menetettiin rahat myös. Selvittelin firman taustoja hieman. Takana on tunnettu huijari Tommi Martikainen. Alunperin jostain Savosta joten Tommin puheiden vastuu on kuulijalla. Myöhemmin Tommi kuulemma vaikuttanut Jyväskylässä ja Helsingissä. Mies on tunnettu myös Thaimaassa Suomalaisten piirissä. Sieltäkin jäänyt vain savuavia raunioita yrityksistä mitä tämä mies on viritellyt. Sieltä paennut Kambodiaan koska Thaimaassa alkoi kuulemma olemaan liian kuumat paikat. Muita kuvauksia miehestä oli päihdeaddikti, rikollinen ja huijari. Emme me, ettekä tekään kukaan tule koskaan saamaan mitään rahoja takaisin. Miehellä on sen verran myös ulosotossa ja osaa
      paeta aina tarpeen tullen kun maa alkaa polttaa jalkojen alla kuten taas kävi.
      Tommi kuuluu selkeästi katogoriaan ihmisistä joilla pitäisi olla ikuinen liiketoimintakielto.

    • Anonyymi

      Tänne ei saa näköjään kirjoittaa enää mitään varoittakseen muita. Tietoa olisi. Selviteltiin hieman tämän omistajan taustoja ja sanotaan näin nätisti nyt jos tämä pysyisi täällä. Tällä omistaja kaverilla pitäisi olla ikuinen liiketoimintakielto. Savuavia raunioita löytyy joka puolelta kun tästä nimestä kysyy. Rahat meni ja niin meni teidän muidenkin jotka asioitte tämän firman kanssa. Ikinä emme, ettekä te, tule saamaan mitään takaisin. Sen verran on velkoja kertynyt kaikille tuossa firmassa tomiville.

    • Anonyymi

      Jyväskyläläisen matkatoimisto GFB Holidays Finlandin epäillään huijanneen kymmeniä suomalaisia lomaosakkeilla, uutisoi Helsingin Sanomat (HS).

      Yrittäjästä on tehty yli 30 rikosilmoitusta, tapauksia tutkitaan Sisä-Suomen poliisissa petoksina.

      Osassa tapauksista yrittäjälle on maksettu lomaviikosta, osassa yrittäjän kanssa on tehty kaupat lomaosakkeesta. Tapauksia yhdistää se, ettei kaupan toinen osapuoli ole saanut rahoja tai vastiketta niille.

    • Anonyymi

      Kuuluu jääneen Floridassakin maksuja maksamatta.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe