Aihe

GFB Holidays Finland

Anonyymi

Soittelivat GFB Holidays yrityksestä ja tarjosivat osakekauppaa. Joko ostavat suoraan osakkeemme kympillä tai vaihtokauppaa isolla välirahalla toiseen osakkeeseen jonka olisivat myyneet vuoden sisällä ja olisin saanut voittoa. Väliraha oli n. 5000 euroa. Ei vakuuttanut ja pidin osakkeeni. Onko muille tarjottu samaa?

4

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osakkeen omistaja voi myydä osakkeensa haluamallaan hinnalla, tonneilla tai kympillä. Jokaisen oma asia. Kun tarjotaan kauppaa jossa sinä maksat välirahan uuteen osakkeeseen jonka välittäjä vakuuttaa myyvänsä jonkin ajan kuluessa voitolla sinua on huijattu. Lomaosakekauppias haluaa vain välirahasi. Se on se kannattavaa kauppaa hänelle, ei sinulle. Hän ottaa rahat ja sinulle jää lomaosake. Veikkaisin että tämä GFB toimija yritti lypsää sinua.

  • Anonyymi

   Kaikki lomaosake kauppa jossa luvataan voittoa on kusetusta.

  • Anonyymi

   Näyttäisi yksi yrityksen vaikuttajista olleen Thaimaassa lomaosakemyyjänä, Phuketissa. Kokemusta on kertynyt lomaosakekäupankäynnistä.

   • Anonyymi

    Sama osakekauppias oli Kolin myynti mestari 2016. Melkoinen ammattilainen.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   273
   6305
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   204
   4471
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   211
   3894