Aihe

Ennenkuin allekirjoitat tuulivoimasopimuksen, lue tämä!

Anonyymi

Kyllon tuulivoima maanvuokra sopimukset tehty ykspualisen kiärästä, siis tuulivoimayhtiön hyväksi.
Mettänomistajat ovat antanehet kaikki omistamansa hehtaarit maanvuokrasopimuksen alle, siinä luulos että saavat sitä enemmän rahaa mitä enemmän on hehtaareja sopimuksella.

Torellisuus on aiva toinen, tuulivoimayhtiö on rasittanu kaikki kiinteistönumerot jokka on saanehet vuokrasopimukselle mutta maksavat mettänomistajalle aiva lopuuksi vain pienen pienen osan kaikista annetuusta hehtaariista, tämä perustuu siihe notta sieälon sopimukses mainittu notta lopullinen tuulivoimapuiston määrä-ala määräytyy vasta aiva sitte lopuuksi.

Näin ollen mettänomistajan jokaasella kiinteistönumerolla on merkitty vuasikymmenien tuulivoimarasitteet, niitei saa enää ikänä pois siältä eikä niistä makseta pennin jeniä vuokraa ku ei oo määritellyn määräalan alla, mutta rasitteet kiinteistönumeroolla on ja pysyy ainiaan ikuusesti.

Sitte tuulivoimayhtiöllä on yksipualinen oikeus ku ensimmäänen vuakraaika tuloo päätöksehen niin jatkaa samaa sopimusta toistaaseksi, elikkä tämä tarkoottaa mettänomistajalle sitä että sopimusta ei koskaa ikinä saa irtisanottua, siinon tuulivoimala hamaha tappihi asti.

Sitte ku mettänomistaja loppujen lopuuksi havahtuu siihe, että mitä perkeles tulikaa tehtyä ku allekiriootti, niin se äkkiä lähtöö myimähän mettiänsä ja uskoo notta riskit siirtyy näin uurelle omistajalle esimerkiksi myllyn puruusta, näin ei sitte kuiteskaa ookkaa, yllätys yllätys.

Vaikka mettä, siis kiinteistönumero myytääs kuinka monta kertaa eteheppäin, pysyy tuulivoimarasite sillä kiinteistönumerolla aina ja iänikuusesti. Sopimus kans, seki pysyy sillä kiinteistönumerolla ja niillä nimillä mikkä on alakuperääses sopimukses allekiriootettu.

Elikkä ku Raimo on allekirioottanut sen alakuperääsen sopimuksen mettästä ja sitte myy sen Erkille, niin se luuloo että nyt onki kaikki riskit siirtyny Erkille, eipäs ookkaa, katos ku se alakuperäänen sopimus on allekiriootettu Raimon nimis, sitte ku tuulivoimayhtiö on myity ulukomaille joskus, iliman että mettänomistaja itte tietää siitä mitää ku tuulivoimayhtiön ei sitä tartte kellekkää ilimoottaa, niin sitte ei enää tuukkaa kiinteistöveroja, kukaa ei maksa niitä, mutta Erkin pitää maksaa ku se omistaa sen mettän, sille tuloo se kiinteistövero lappu mutta ku Erkki ei enää tiäräkkää että kukas tämän ny sitte omistaa, niin se ei voi lähettää sitä maksukuittia kellekkää että sais rahan lopuuksi tilitettynä omalle tilillensä.

Sitte tämä tulooki tosi miälenkiintooseksi, ku tuntematon tai varaton tuulivoimayhtiö pitääs purkaa tuulivoimala joskus, niin kukaa ei tiä kuka se yhtiö on, mutta voimala pitää purkaa se on vissi.

Laki määrää kiinteistön omistajan purkamaha sen, elikkä Erkin, no erkkihän ei sitä tuu hyväksymähä, Erkki sanoo että ku se olemassa oleva sopimus on Raimon nimellä niin emmä sitä pura, sitte laki sanoo että kyllä vain Erkin pitää se purkaa koska omistaa mettän ja sitte erkin pitää nostaa oikeustaisto Raimoa vastaan ku sillä on se tuulivoimasopimus ja lopuuksi sitte molempien tulis nostaa oikeusjuttu sitä tuntematonta tuulivoimayhtiötä vastaha, notta saasivat ne purkukustannukset perittyä siltä.

Eikä täs viälä kaikki, 4-5 vuaren päästä, ku kaikki suamen myllyt on lopullisesti pystys ja suami on täyttäny pariisin sopimuksen pykälät uusiutuvan energian osalta, hallitus ja eduskunta päättääki, notta tuulivoimala alueet alakaa maksamaha valtiolle voimalaitos verua, elikkä kaikki ne mettätä jolla on allekiriootetut maanvuokrasopimukset alkaa maksamaha kaikista niistä hehtaariista verua valtiolle, mettäthä ei oo enää mitää talousmettää vaan ne onki voimalaitos aluetta, kaavoitettua sellaasta.

Tätei oo vissihi kukaa huamannu räknätä, notta näin vois käyrä.

Kannattaas varmaha äkkiä myyrä ne mettät pois, ennenku nämä ongelmat tuloo mediaha, sitte ei kukaa enää niitä osta.

Lycka till tavataha sanua!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

    Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
    Maailman menoa
    369
    4642
   2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

    Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
    Maailman menoa
    319
    3072