Aihe

Sensuuri iski IS kommentoinneissa

Anonyymi

Pitää kirjautua että voi peukuttaa viestejä. Iltasanomilla menny herne nenään.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sivukaupalla koronaa eikä mitään muuta asiaa. Onneksi se loppuu keväällä, kun tunnelisota tulee päätökseen. Ei mediaa viitsi enää seurata ollenkaan.

  • Anonyymi

   Ne haluaa nähdä, kuka on mitäkin mieltä koronasta. Karmeeta seurata, kun ihmiset on aivopesty niin totaalisesti. Pakko myöntää, että suunnitelma toimii. Nyt olisi pääasia, että kukaan ei ota mitään piikkejä, koska siitä saa heti tai vuosien päästä vakavan haitan tai jopa kuoleman ja monet vanhemmat kuolee parin vuorokauden sisällä. Älkää ottako rokotetta!!

  • Anonyymi

   Mediatarkkailija.

   Iltalehdellä on ollut sama käytäntö jo kauan. Sen syyhän on ilmiselvä!

   Valtamediamme haluaa rekisteröinnillä hiljentää ihmisten suut. Se näet laskeskelee, että sitten ei uskallettaisi sanoa suoraan mitä ajattelee. Eli kyse on eräänlaisesta uhkailusta.

   Samoin media pyrkii luokittelemaan kommentoijat. Lopulta on valmiina musta lista kansalaisista, jotka bannataan pois kommentoinneista. Koska he edustavat ” väärää” mielipidettä.

   Kyse on siis pelkästä sananvapauden rajoittamisesta. Näet vain medialla on nykyään sananvapaus näissä näennäisdemokratioissa...

  • Anonyymi

   Älkää rekisteröitykö!

   Voitte olla varma, että kaikki kirjoituksenne tallennetaan pysyvästi. Siis jos olette isänmaallisia ja suomenmielisiä suomalaisia.

   Nuo kirjoitukset tuodaan sitten julkisuuteen, jos itse jostain syystä tulette julkisiksi hahmoiksi. Esim. pyritte politiikkaan tai johonkin julkiseen virkaan.

   Ja jos ette tulekaan, niin niitä käytetään teitä vastaan salaisesti. Voitte törmätä tilanteeseen, että työpaikkaa ette meinaa saada jostain ” käsittämättömästä” syystä.

   Kuulostaa ehkä vainoharhaiselta? Mutta katsokaa, mitä länsimaissa nykyään tapahtuu!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   530
   5297
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   434
   5162
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   3642