Aihe

Yhä paranee tämä rakas Keskipohjanmaa lehdemme!

Anonyymi

Lehti ilmoittaa kehittyvänsä ja aloittaa sen kunniaksi uusia juttusarjoja. Tänään on juttu ’Samanlaiset erilaiset’ Henkilökohtaista-sarjassa. Peräti 2 sivua siihen meni lehden kalliita sivuja, tosin yli sivu on valokuvia. Se on helppoa tuo toimittajan työ, kun ei tarvitse paljon kirjoittaa, näpsii vain valokuvia. Toinen luvattu sarja – varmaan yhtä laadukas - on ’Kotoisasti’. Siihen toivotaan mukavia vihjeitä kotiasioista. Varsinainen uutispommi maakuntalehdessä. Keskipohjanmaa-lehti on siis ottanut selvän linjan. Naistoimittajien avulla kirjoitellaan kepeitä juttuja naisille – ei tarvitse ajatella eikä miettiä mitään – ehkä siihen ei kaikki pystykään. Mutta kyllä sanomalehti nyt aliarvioi pahasti suurinta osaa meitä naislukijoita. No, on siitä monelle se etu, että naisten ei tarvitse enää tilata annaa, me naisia, eevaa ja reginaa. Kaikki tulee tutun lehden mukana jo aamuvarhain postiluukusta sisään.

10

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Keskipohjanmaa Alkaa hömppälehdeksii... kumpikohan on kamalampaa luettavaa kotoisasti jutut vai aniaksen uutisanalyysit jossa vyörytetään pettymystä ku opet , hoitsut ja muut kaupungin leivillä olevat pääsivät pälkähästä eikä yteitä tullut?!? Olis tarve taas mies tai muusukupuoliselle miespäätoimittajalle joka tajuais ketkä on lehden kohderyhmää. No ihan uutisista ja artikkeleista kiinnostuneet. Kotoisasti juttuja on blogit ja naisten lehdet täynnä

   • Anonyymi

    Pääsivät pälkähästä? Miksi kaupungin työntekijöiden pitäisi yksistään pelastaa kaupungin talous?

    Veroprosenttia nostettava, niin talouden kohentamiseen osallistuu kaikki asukkaat!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pääsivät pälkähästä? Miksi kaupungin työntekijöiden pitäisi yksistään pelastaa kaupungin talous?

    Veroprosenttia nostettava, niin talouden kohentamiseen osallistuu kaikki asukkaat!

    Just samaa mieltä! Toimittaja kuitenki oli uutisanalyysissä sitä mieltä että lomautukset olisivat olleet tarpeen ja kaupunginjohtajan päätökseen vaikutti väärät syyt


  • Anonyymi

   Tää oli päivän ellei peräti viikon tai vuoden paras: Naistoimittajien avulla kirjoitellaan kepeitä juttuja naisille – ei tarvitse ajatella eikä miettiä mitään – ehkä siihen ei kaikki pystykään.

   • Anonyymi

    Kyllä tää Kepari on menny sellaseksi että sielä varmaan toimituksesa ajatellaan, että ei ne lukijat mitää kuiteskaa ymmärrä ja että ei niistä naiset eikä miehet ossaa mitää ajatella. Ei siis edes yritetä tehä asiallista uutislehteä. Että on aivan sama mitä sinne kirjotellaan kunhan muutama sivu tulee täyteen.


  • Anonyymi

   Tässä nyt aliarvioidaan muitaki ku naislukijoita. Miehiä tuskin nappaa nää kotoilujutut. urheilutoimittajat ja muut vois alkaa pitää jotain urheilulegendat tyyppistä palstaa jossa kirjoitetaan vuosikymmenien takaa Jari kurreista ja muista Arton Zennoista.

   Tää ei oo mikään etu koska ne annat ja menaiset on pakko joka tapauksessa tilata:’ No, on siitä monelle se etu, että naisten ei tarvitse enää tilata annaa, me naisia, eevaa ja reginaa. Kaikki tulee tutun lehden mukana jo aamuvarhain postiluukusta sisään.”

  • Anonyymi

   samanlaiset juttu oli aika hyvä

   • Anonyymi

    Kiinnostavin pitkiin aikoihin. Lisää tällaista!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiinnostavin pitkiin aikoihin. Lisää tällaista!

    ei nyt sentään ylistetä liikaa Ei kuitenkaan ole uutislehden ydintä ?@


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiinnostavin pitkiin aikoihin. Lisää tällaista!

    Minäkin tykkäsin kovasti. Helppo lukee. Ei tarvitse ajatella ja miettiä yhtään mitään. Ei tule paha mieli samalla lailla kuin noista uutisista. Niissä sattuu aina jotain kauheeta. Ei kiinnosta yhtää nuo poliitikko jutut, kun ei niistä mitään ymmärrä. Sehän on aivan sama ketkä sielä on mukana jossain päättämässä. Lisää tämmösiä lehteen joka päivä. Aika kuluu rattosasti niitä selatessa. Ja lisää sarjakuvia lehteen. Ristisanat ja sudokut joutaa pois kun ovat niiin vaikeita.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   301
   16645
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   347
   7683