Ihastuminen

Anonyymi

Missä iässä ihastuminen voi jo tulla? Epäilen, että minuun ihastui 10-vuotiaana eräs poika joka tällä hetkellä on hieman yli parikymppinen ja seurustelee naisen kanssa. Pelattiin siis samassa lätkäjengissä. Joka kerta ”sekosi” kun tulin harjoituksiin ja peleihin. Puhui flirttailevaan sävyyn esim. aika tuntui pitkältä kun sä et ollut viime kerralla paikalla ja hakeutui aina viereen. Sanoi sen suoraan, että sun lähellä on hyvä olla. Itse kun en siinä vaiheessa ollut ihastunut kehenkään niin en oikein tajunnut hänen olevan ihastunut minuun kun hän oli lapsena ja on edelleen heteromainen. Ilmeisesti kyseessä oli pakkomielteinen ihastuminen. Lopetti jääkiekon aika nopeasti ja vaihtoi lajia, jossa meinasi päästä huipulle. Jonkin sortin julkkis tulikin.

Kuitenkin ihan rahoissaan tuntuu olevan. Niin hyvin erikoista että on yhtä paha olla kun jollain syrjäytyneellä. Ei ole parempaa tekemistä kun vittuilla mulle ja mun veljelle. Snäpissä alkoi seuraamaan syksyllä 2015 ja päätti viime joulukuulle. Haukkui broidille puhelimessa minua ylimieliseksi, homoksi ja tytöksi. Snapchat päivityksenikin olivat tyhmiä. Lopuksi pyysi puhelinnumeroni ja lisäsi esto listalle. Siis tämä puhelin vittuilu oli noin neljä vuotta sitten. Samana kesänä lähetteli snapchatin kautta vartalostaan kuvia.

Yleensähän paskat haistatetaan kun joku yrittää alkaa kaveeraamaan sen jälkeen kun jostain on tullut julkkis, mutta minä en edes ole ollut minkäänlaisessa yhteydessä häneen sen jälkeen. Siis kattoi lähes jokaisen päivitykseni snapchatissä. Eli ikävä hänellä kova. En nyt oikein tiedä mitä hän haluaa. Onko minun heterous joka aiheuttaa vihan vai voiko niin pahasti jäädä minun puhumattomuuteni harraste aikoina ihon alle? Olin silloin todella ujo ja en oikein jutellut kenenkään kanssa.

Tulee vain mieleen, että onko hän sittenkin homo ja haluaisi minun kanssa suhteeseen. Haluaisin sopia ja alkaa hänen kaverikseen kun tavallaan pidän kyllä hänestä ja junnu vuosien side häneen. Ilmeisesti hänellä on niin vahvat halut edelleen, että on oltava hänen kanssaan suhteessa tai ei sitten mitään. Eikös tämä ala enemmän homolta kuulostamaan? Omasta mielestäni olen hyvin suvaitsevainen vähemmistöjä kohtaan. Vai olenko hänen ainut poika ihastus ja siksi tabu? Mitä olen voinut tehdä väärin? En haluaisi jättää itsestäni paskaa makua.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nyt sinun pitää ensin määritellä itsesi ja suhtautumisesi kaveriisi, riippumatta kenenkin seksuaalisesta suuntautumisesta. Tuo nimittäin kuulostaa siltä, että kaverillasi on jonkinlainen ongelma. Lisäksi, suhteenne (kaveri tms..) ei ole tasavertainen.

   Rivien välistä luen, että arvostat häntä, kaikesta huolimatta, mutta arvostaako hän sinua? Pohtiiko hän asioita samalla intensiteetillä/syvyydellä kuin sinä?

   Toki on hyvä pitää yllä kaverisuhteita, varsinkin niitä, jotka ulottuvat pitkälle menneisyyteen, mutta onko hän luottamuksesi arvoinen?

   Pitäisikö sinun ottaa ”kevyempi vaihde” päälle ja olla miettimättä liikaa. Jos kaverisuhde lämpenee niin hyvä, mutta älä satsaa siihen liikaa omia paukkujasi, jos toinen ei myöskään niin tee. Et ole yhtään enemmän velkaa hänelle, kuin hän sinulle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   146
   2368
  2. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   135
   1342
  3. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1222
  4. Pim pom ovikello soi :)

   mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse :)
   Ikävä
   90
   962
  5. Mitä ikävöimäsi sanoi sinulle viimeisen

   Kerran kun juttelitte?
   Ikävä
   47
   954
  6. Miten Putin pystyy elämään hirvittävien tekojensa kanssa?

   Osaako joku sanoa, että miten Putin pystyy elämään kamalien, yli ymmärryksen menevien pahojen tekojensa kanssa? Vielä i
   Maailman menoa
   293
   903
  7. Naisten salibandyn Veera Kauppi on lesbo .

   Ja Ylen toimittajat hehkuttaa yli-sanoin ! YLE on sateenkaari yhtiö joka toimii verorahoin . ! Minkä signaalin sali
   Maailman menoa
   140
   873
  8. Asiat olisivat voineet olla toisin

   jos olisit näyttänyt että välität hänestä. Vain hänestä.
   Ikävä
   39
   777
  9. Olen nyt virallisesti homo

   Tulin juuri firman pikkujouluista. Tämä vanhempi nainen, joka on ahdistellut minua töissä, jatkoi ahdistelemistani pikku
   Sinkut
   70
   678
  10. Minulla on vain yksi jouluntoive

   Toivoisin ihmeen, että nähtäisiin. Mutta jos ei tänä vuonna, niin tuleehan noita jouluja.
   Ikävä
   30
   665
  Aihe