Aihe

Kuninkaanportin Prisma

Anonyymi

Sisäsiittoiset porvoolaiset eivät ikinä ole halunneet levitä oman joensa länsipuolelle, eli sille Suomen puolelle missä kaikki on. Kuninkaanporttiin rakennettiin moderni kauppa-alue, mutta sekin meni perseelleen kun ei saatu lupaa hypermarketille. Nyt kun vihdoinkin olisi tuo mahollista, niin paikallinen VBoden Uusimaassa sanoo ettei ole tarvetta, kun Näsin ässä vetää niin hyvin. Porvoo on ainoa kohtuulisen kokoinen kaupunki Suomessa jossa ei ole Prismaa, eikä edes kunnon kauppa-aluetta. Mutta mennään näillä.. Keskiaikaisin kaupunki Suomessa!

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rumalta kalskahtava sana tuo sisäsiittoiset, mutta enpä kyllä parempaakaan sanaa äkistään keksi. Muutama vuosi sitten muutin tänne olosuhteiden pakosta. Mikäli olisin tiennyt miten palveluiltaan köyhä ja tylsä kaupunki tämä on niin olisin miettinyt vielä viisi kertaa onko todellakin ihan pakko muuttaa tänne!?!

   Nuoret muuttavat täältä pois heti, kun vaan voivat. Uusia asukkaita tulee tänne vain mikäli pystyvät omilla autoillaan käymään työssä muualla ja hoitamaan samalla ostoksensa muualla. Tylsä ikäihmisten kaupunki. Se tämä on.

   • Anonyymi

    Olipas hyvä kommentti:) Tylsä ikäihmisten vanhanaikainen kaupunki.Jos Neste menee nurin— ei sinne kukaan tule.Ajattelin ostaa pienen sijoitusasunnon,mutta ostan muualta,yliopistokaupungista. Ja harkitsen muuttoa pois.Tätä menoa koko paikka kuolee pois.


  • Anonyymi

   Näin on ja kummallisen sisäänpäin lämpiävä kaupunki.Aion muuttaa pois vaikka maisemat ovat kauniita.Tunnelma on huono ja vähän ulkopuolelta tulebia sortava.

  • Anonyymi

   Vuosia sitten Kuninkaanporttiin olisi saanut rakentaa kunnolliset marketit molemmille kauppa ryhmittymille.
   Sen aikainen kaupungin johto, muuan"taiteilija" etunenässä, jarrutti hanketta vuosikaupalla niin ettei siitä sillä kertaa tullut mitään.
   Meni aikaa ja yllätys ylätys tämä sama jarruttaja oli kääntänyt takkinsa ja alkoi puhua hankeen puolesta, tyypilliseen tapaan vain armotta myöhässä.
   Niinpä sitten muuan Vapaavuori pyyhki porvoolaisten toiveilla takapuolensa ja kaatoi koko hankkeen, ehkäpä jopa lopullisesti.
   Nyt näyttäisi Kuninkaanporttiin olevan mahdollista rakentaa kioski kokoinen päivittäistavara kauppa, joka tosin ei ketään toimijaa tunnu kiinnostavan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   373
   4685
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   348
   3315