Kuninkaanportin Prisma

Anonyymi

Sisäsiittoiset porvoolaiset eivät ikinä ole halunneet levitä oman joensa länsipuolelle, eli sille Suomen puolelle missä kaikki on. Kuninkaanporttiin rakennettiin moderni kauppa-alue, mutta sekin meni perseelleen kun ei saatu lupaa hypermarketille. Nyt kun vihdoinkin olisi tuo mahollista, niin paikallinen VBoden Uusimaassa sanoo ettei ole tarvetta, kun Näsin ässä vetää niin hyvin. Porvoo on ainoa kohtuulisen kokoinen kaupunki Suomessa jossa ei ole Prismaa, eikä edes kunnon kauppa-aluetta. Mutta mennään näillä.. Keskiaikaisin kaupunki Suomessa!

4

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rumalta kalskahtava sana tuo sisäsiittoiset, mutta enpä kyllä parempaakaan sanaa äkistään keksi. Muutama vuosi sitten muutin tänne olosuhteiden pakosta. Mikäli olisin tiennyt miten palveluiltaan köyhä ja tylsä kaupunki tämä on niin olisin miettinyt vielä viisi kertaa onko todellakin ihan pakko muuttaa tänne!?!

      Nuoret muuttavat täältä pois heti, kun vaan voivat. Uusia asukkaita tulee tänne vain mikäli pystyvät omilla autoillaan käymään työssä muualla ja hoitamaan samalla ostoksensa muualla. Tylsä ikäihmisten kaupunki. Se tämä on.

      • Anonyymi

        Olipas hyvä kommentti:) Tylsä ikäihmisten vanhanaikainen kaupunki.Jos Neste menee nurin— ei sinne kukaan tule.Ajattelin ostaa pienen sijoitusasunnon,mutta ostan muualta,yliopistokaupungista. Ja harkitsen muuttoa pois.Tätä menoa koko paikka kuolee pois.


    • Anonyymi

      Näin on ja kummallisen sisäänpäin lämpiävä kaupunki.Aion muuttaa pois vaikka maisemat ovat kauniita.Tunnelma on huono ja vähän ulkopuolelta tulebia sortava.

    • Anonyymi

      Vuosia sitten Kuninkaanporttiin olisi saanut rakentaa kunnolliset marketit molemmille kauppa ryhmittymille.
      Sen aikainen kaupungin johto, muuan"taiteilija" etunenässä, jarrutti hanketta vuosikaupalla niin ettei siitä sillä kertaa tullut mitään.
      Meni aikaa ja yllätys ylätys tämä sama jarruttaja oli kääntänyt takkinsa ja alkoi puhua hankeen puolesta, tyypilliseen tapaan vain armotta myöhässä.
      Niinpä sitten muuan Vapaavuori pyyhki porvoolaisten toiveilla takapuolensa ja kaatoi koko hankkeen, ehkäpä jopa lopullisesti.
      Nyt näyttäisi Kuninkaanporttiin olevan mahdollista rakentaa kioski kokoinen päivittäistavara kauppa, joka tosin ei ketään toimijaa tunnu kiinnostavan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe