Aihe

Porvoon Osuuspankin palvelu ala-arvoista

Anonyymi

Olen toisen pankin asiakas, mutta jouduin asioimaan Porvoon osuupankissa erään asian vuoksi. Palvelu oli täysin tahditonta ja suorastaan poikkeuksellisen outoa. Vaikka havaitsin tilanteen epäkuranttiuden kokonaisuudessaan heti palvelutapahtuman aikana ja sen jälkeen, en katsonut aiheelliseksi antaa palautetta, vaan analysoimme tilanteen jälkikäteen. Ehkä muillakin on kokemusta Porvoon OP:n ”palvelusta”, minkä vuoksi asiaa kannattaa jakaa sos.mediassakin laajemmin ja itsekin jaan sen. Vaihto esim. Nordeaan voi olla useammallakin paikallaan varsinkin suuremmissa omaisuustarpeissa (erittäin tahdikasta toimintaa varsinkin private bankingissa).

Jatkotoimet: Porvoon Osuuspankin kannattaisi ehdottomasti kiinnittää huomiota siihen, että asiakkaita kohtaavilla henkilöillä on riittävä kyky hahmottaa tilannetta (riittävä teoreettinen hahmotuskyky pankkitoiminnan alaan liittyen, riittävä älyllinenkin kyvykkyys toimia tahdikkaasti). Lisäksi vanhat, eläkeikäiset huonohkosti suomea taitavat (tai tahallisesti ruotsinkielistä esittävät; olen itse täysin kaksikielinen) tädit voisi mieluiten siirtää back-officeen ns. parveilemasta ja tärkeilemästä aulassa. Nykymaailman pankkitoiminta edellyttää taitoja, joustavuutta ja ennen kaikkea hyvää käytöstä. Valitettavasti arviot pankin palvelukyvykkyydestä liikkuvat nopeasti ja vaikuttavat OP:n imagoon negatiivisesti.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samaa kokemusta ja vaihdoin S pankkiin.henkilökunnasta kaikki kiinni ja vanhoja dinosauruksia vois korvata nuoremmilla vaik joskus vanhuus on eduksi.

  • Anonyymi

   On siellä välillä ollut hyvääkin palvelua.Nuoremmat ovat ihan kivoja.Mutta yleensä tunnelma nihkeä ja nyrpeä mutta siellä on kai pakko pitää niitä vanhoja kurkoja parit kappaleet.Aika hoitaa eläkkeelle.Olen niin pieni asiakas ettei pankilla ole paljon väliä.S-pankki on nuorelle kiva vaihtoehto.

  • Anonyymi

   Prv Op on tunnettu tahdittomuudestaan😭, ei mikään uutinen.suomenruotsalaiset wanna-be valkokaulustyöläiset vauhdissa.herätys,elämme 2020-lukua!!!!

  • Anonyymi

   Todella huonoa palvelua Porvoon Op.ssa nykyisin, aivan totta. Asiakaspalvelijat ihan kuutamolla kaikesta ja epäystävällisiä. Onneksi on vaihtoehtoja.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   521
   5227
  2. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   432
   5139
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   3545