Aihe

Kurinpito nykyään

Anonyymi

Mitä yhteistä on lapsilla ja rikollisilla? Kummatkin rikkovat lakia ja sääntöjä, ja kiinni jäädessään huutavat " sä et voi tehdä mulle mitään!"
Kuka osaisi kertoa miten nykyään voi kasvattaa lapsia? Miten saataisiin päättäjät ja psykologit ym. ymmärtämään ero väkivallan ja ruumiillisen kurittamisen välillä? Kuinka saataisiin takaisin oikeus puuttua jälkikasvujen tekemisiin?
Miten lapsille voi opettaa mitään käytöstapoja, kuria ja muiden kunnioitusta, kun kaikki valta ja auktoriteetti on viety vanhemmilta pois? Ei ole enää mahdollisuuksia puuttua tekemisiin ennalta ehkäisevästi sillä vanhalla toimivalla "haetko itse koivuniemenherran, vai haenko minä? " Oikeanlainen pelko tekojen seurauksista sai miettimään tekoja, nyt... mitä väliä... ei kiinnosta... sä et voi koskee muhun... et sä voi tehdä mulle mitään... (kuulostaako tutulta?)
Valitettavasti nykypäivän kasvatus tapahtuu lasten toimesta, lapset opettavat aikuisia nöyrtymään, sietämään valehtelua, haukkumista ja suunsoittoa, ja alistumaan lasten harrastamaan henkiseen väkivaltaan, ja kaikki tämä on päättäjien ja ammattilaisten mielestä oikein. Mutta sanoppa lapselle jotain mistä pikku piltti pahoittaa mielensä: olet suuri rikollinen...!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

    Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    8539
   2. Matti Silmu :(

    Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
    Yölintu
    21
    3828