Ei yhtään ääntä kokoomukselle !!

Anonyymi

Älkää äänestä kokoomusta.
Kokoomus ja mykkänen ilmoittavat purkavansa hyvinvointivaltio Suomen.
Yritystuet ja tuet maataloudelle kelpaa kokoomukselle.
Ihmisten auttaminen ei kelpaa.
Ei yhtään ääntä kokoomukselle !!

11

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokoomus haluaa ainoastaan tuhota suomalaisilta heille kuuluvan varallisuuden mm. tuhoamalla markkinoiden toimintaa kaikin keinoin.

      Tämä tapahtuu esim. eväämällä ihmisiltä se osa palkanmaksusta tai tulonsiirroista, joita rahoitetaan tulonsiirroilla. Nämä rahat Kokoomus yrittää päästä verosuunnittelemaan kokonaan Suomesta ulos, kokoomuslaisten rahapusseihin veroparatiiseissa.

      Kokoomus ja porvaripolitiikka ei ilmeisesti tunnu lainkaan tajuavan sitä, että ei kansa eikä valtio ole mikään runsaudensarvi josta vain loputtomasti otetaan, vaan sinne on myös investoitava melko reippaasti että saadaan mm. työn kysyntä kasvuun.

      Millään Kokoomuksen tähän asti esittämillä ratkaisuilla ei tule palkkatyöpaikkoja, KOK ainoastaan pyrkii tuhoamaan loputkin työmarkkinoiden toiminnasta (lähinnä ay-liikkeen) jotta saataisiin Suomi kaaokseen jossa kaikki olisi halvalla huutokaupattavana.

      Vasemmistoryhmillä on myös omat ongelmansa, Suomen talous/työllisyysongelmia ei voida ratkaista vasemmisto- tai oikeistopolitiikalla, koska molemmat politiikan laidat jättää systemaattisesti hoitamatta esim. investointivajeen, työn kysynnän (palkkatyöpaikat), ja yleensäkin ottaen kaiken sen, minkä lopputuloksena myös OECD on jo aiemmin todennut Suomen alisuorittavan.

      Alisuorittaminen tarkoittaa karkeasti ottaen sitä, että työmarkkinoilla valtaan päässeet ryhmät eivät tee työtä sen rahan edestä mitä he saavat sekä palkkoina että osinkoina. Koskettaa sekä ay-liikettä että elinkeinoelämää, ja maan hallituksen tehtävä olisi suojella suomalaisten työtä tulonlähteenä, se ei onnistu jos hallitus on jatkuvasti hyvää pataa jomman kumman työmarkkinavaltaryhmän kanssa.

      Kaikki helpot toimet on niitä toimia, joilla hyökätään huonoimmassa asemassa olevien kimppuun, on hämmästyttävää että näitä esitetään "vaikeina" toimina. Eihän se vaadi muuta kuin heikoimpien kimppuun käymistä siinä toivossa että he ovat piilotelleet uudet Nokiat omiin taskuihinsa, varmaan toimeentulotukiasiakkaat on jemmanneet ne.

      Oikeasti vaikeat toimet tarkoittaa vallassaolevien ryhmien kimppuun käymistä, lähinnä siten että ne on saatava toimimaan investointien lisäämiseksi jotta tarvittavat määrät uusia palkkatyöpaikkoja syntyy. Myöskään ay-liikettä ei saa päästää indeksikorottelemaan mitään niin kauan kun tarvittavia uusia palkkatyöpaikkoja ja investointeja ei synny.

      • Anonyymi

        Suomessa on saatava aikaan kansalle tuloa, ja se tapahtuu joko yksityisen puolen investointien kautta, tai sitten se tapahtuu valtion toteuttaman verotuksen kautta.

        Mitä vähemmän Kokoomus-joukot investoi ja palkkaa suomalaisia, sitä enemmän on valtion verotettava ja hoidettava työt ja tulonjako sitten vaikka verovaroista maksettuina virkamiestöinä.

        Tätä asiaa ei maan hallitus voi väistellä, sillä on lakiin perustuvia velvollisuuksia talouden ohjaamistoimista. Ay-liikkeellä ja elinkeinoelämällä ei näitä velvollisuuksia ole mitä valtiolla on, joten niiden kannanototkin voi sitten lueskella suodattimien läpi.


    • Anonyymi

      Mykkänen on oikealla asialla.

      Sipilän hallituksen aktiivimalli oli askel oikeaan suuntaan, mutta vihervassarit vesittivät valtaan päästyään senkin hyvän hankkeen.

    • Anonyymi

      Kyllä pitää saada olla ansiosidonnaisella tai jollain muulla tulonsiirtokorvauksella niin kauan kuin haluaa ja muiden se pitää maksaa.

    • Anonyymi

      Nyt on entistäkin suurempi syy äänestää kokoomusta.

      Kylmä tosiasia on se, että istuva barbiehallitus on tuhlannut niin paljon rahaa, että kaikki tuet on muutaman vuoden sisällä lakkautettava. Toki asia voidaan tehdä inhimillisesti, ensin pitkäaikaistyöttömille ilmainen katkaisuhoito, samalla toimeentulotukea leikataan siihen, että käyttörahaa on 200 €/kk. Sitten lopetetaan tuet kokonaan, jokainen voi itse valita, meneekö töihin vai ottaako valtion tarjoaman ilmaisen strykniiniannoksen.

      Kyllä, edellä mainittu on liiottelua, mutta tosiasia on, että meillä ei ole varaa kovinkaan pitkään ylläpitää nykyisen kaltaista tukiverkostoa. Kannattaa siis jo hyvissä ajoin laittautua työkykyiseksi (eli korkki kiinni) ja hakeutua töihin, tulevaisuudessa ei tuilla eläminen liiemmin naurata...

      • Anonyymi

        Lainan saamattomuus naurattaa hahahaaaa tyhmät idoootit naurattaa hahhahhhahahohoho


    • Anonyymi

      Kokoomusta äänestävät oman työnsä tuloksilla elävät eli ne jotka maksavat 80 prosenttia maan verokertymästä.

    • Anonyymi

      MINÄ en äänestä ketään, yksi ääni on merkityksetön. Turha sanoa jos 1000 nukkuvaa äänestäisi niin olisi eroa. Ei olisi eivätkä hekään äänestä. Ja uutta pulloa eteen, perkele!

      • Anonyymi

        Hienoa , olet varmaan huomannut että sama kletä äänestää mitään ei tapahdu. Lenskö paskat rinnuksille kun kirjotit perkele


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa , olet varmaan huomannut että sama kletä äänestää mitään ei tapahdu. Lenskö paskat rinnuksille kun kirjotit perkele

        Olet varmaan huomannu ettei tavallisilla pulliaisillakaan tapahdu mitään , heh heh


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe