Aihe

Ei yhtään ääntä kokoomukselle !!

Anonyymi

Älkää äänestä kokoomusta.
Kokoomus ja mykkänen ilmoittavat purkavansa hyvinvointivaltio Suomen.
Yritystuet ja tuet maataloudelle kelpaa kokoomukselle.
Ihmisten auttaminen ei kelpaa.
Ei yhtään ääntä kokoomukselle !!

11

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokoomus haluaa ainoastaan tuhota suomalaisilta heille kuuluvan varallisuuden mm. tuhoamalla markkinoiden toimintaa kaikin keinoin.

   Tämä tapahtuu esim. eväämällä ihmisiltä se osa palkanmaksusta tai tulonsiirroista, joita rahoitetaan tulonsiirroilla. Nämä rahat Kokoomus yrittää päästä verosuunnittelemaan kokonaan Suomesta ulos, kokoomuslaisten rahapusseihin veroparatiiseissa.

   Kokoomus ja porvaripolitiikka ei ilmeisesti tunnu lainkaan tajuavan sitä, että ei kansa eikä valtio ole mikään runsaudensarvi josta vain loputtomasti otetaan, vaan sinne on myös investoitava melko reippaasti että saadaan mm. työn kysyntä kasvuun.

   Millään Kokoomuksen tähän asti esittämillä ratkaisuilla ei tule palkkatyöpaikkoja, KOK ainoastaan pyrkii tuhoamaan loputkin työmarkkinoiden toiminnasta (lähinnä ay-liikkeen) jotta saataisiin Suomi kaaokseen jossa kaikki olisi halvalla huutokaupattavana.

   Vasemmistoryhmillä on myös omat ongelmansa, Suomen talous/työllisyysongelmia ei voida ratkaista vasemmisto- tai oikeistopolitiikalla, koska molemmat politiikan laidat jättää systemaattisesti hoitamatta esim. investointivajeen, työn kysynnän (palkkatyöpaikat), ja yleensäkin ottaen kaiken sen, minkä lopputuloksena myös OECD on jo aiemmin todennut Suomen alisuorittavan.

   Alisuorittaminen tarkoittaa karkeasti ottaen sitä, että työmarkkinoilla valtaan päässeet ryhmät eivät tee työtä sen rahan edestä mitä he saavat sekä palkkoina että osinkoina. Koskettaa sekä ay-liikettä että elinkeinoelämää, ja maan hallituksen tehtävä olisi suojella suomalaisten työtä tulonlähteenä, se ei onnistu jos hallitus on jatkuvasti hyvää pataa jomman kumman työmarkkinavaltaryhmän kanssa.

   Kaikki helpot toimet on niitä toimia, joilla hyökätään huonoimmassa asemassa olevien kimppuun, on hämmästyttävää että näitä esitetään "vaikeina" toimina. Eihän se vaadi muuta kuin heikoimpien kimppuun käymistä siinä toivossa että he ovat piilotelleet uudet Nokiat omiin taskuihinsa, varmaan toimeentulotukiasiakkaat on jemmanneet ne.

   Oikeasti vaikeat toimet tarkoittaa vallassaolevien ryhmien kimppuun käymistä, lähinnä siten että ne on saatava toimimaan investointien lisäämiseksi jotta tarvittavat määrät uusia palkkatyöpaikkoja syntyy. Myöskään ay-liikettä ei saa päästää indeksikorottelemaan mitään niin kauan kun tarvittavia uusia palkkatyöpaikkoja ja investointeja ei synny.

   • Anonyymi

    Suomessa on saatava aikaan kansalle tuloa, ja se tapahtuu joko yksityisen puolen investointien kautta, tai sitten se tapahtuu valtion toteuttaman verotuksen kautta.

    Mitä vähemmän Kokoomus-joukot investoi ja palkkaa suomalaisia, sitä enemmän on valtion verotettava ja hoidettava työt ja tulonjako sitten vaikka verovaroista maksettuina virkamiestöinä.

    Tätä asiaa ei maan hallitus voi väistellä, sillä on lakiin perustuvia velvollisuuksia talouden ohjaamistoimista. Ay-liikkeellä ja elinkeinoelämällä ei näitä velvollisuuksia ole mitä valtiolla on, joten niiden kannanototkin voi sitten lueskella suodattimien läpi.


  • Anonyymi

   Mykkänen on oikealla asialla.

   Sipilän hallituksen aktiivimalli oli askel oikeaan suuntaan, mutta vihervassarit vesittivät valtaan päästyään senkin hyvän hankkeen.

  • Anonyymi

   Kyllä pitää saada olla ansiosidonnaisella tai jollain muulla tulonsiirtokorvauksella niin kauan kuin haluaa ja muiden se pitää maksaa.

  • Anonyymi

   Nyt on entistäkin suurempi syy äänestää kokoomusta.

   Kylmä tosiasia on se, että istuva barbiehallitus on tuhlannut niin paljon rahaa, että kaikki tuet on muutaman vuoden sisällä lakkautettava. Toki asia voidaan tehdä inhimillisesti, ensin pitkäaikaistyöttömille ilmainen katkaisuhoito, samalla toimeentulotukea leikataan siihen, että käyttörahaa on 200 €/kk. Sitten lopetetaan tuet kokonaan, jokainen voi itse valita, meneekö töihin vai ottaako valtion tarjoaman ilmaisen strykniiniannoksen.

   Kyllä, edellä mainittu on liiottelua, mutta tosiasia on, että meillä ei ole varaa kovinkaan pitkään ylläpitää nykyisen kaltaista tukiverkostoa. Kannattaa siis jo hyvissä ajoin laittautua työkykyiseksi (eli korkki kiinni) ja hakeutua töihin, tulevaisuudessa ei tuilla eläminen liiemmin naurata...

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Lainan saamattomuus naurattaa hahahaaaa tyhmät idoootit naurattaa hahhahhhahahohoho


  • Anonyymi

   Kokoomusta äänestävät oman työnsä tuloksilla elävät eli ne jotka maksavat 80 prosenttia maan verokertymästä.

  • Anonyymi

   MINÄ en äänestä ketään, yksi ääni on merkityksetön. Turha sanoa jos 1000 nukkuvaa äänestäisi niin olisi eroa. Ei olisi eivätkä hekään äänestä. Ja uutta pulloa eteen, perkele!

   • Anonyymi

    Hienoa , olet varmaan huomannut että sama kletä äänestää mitään ei tapahdu. Lenskö paskat rinnuksille kun kirjotit perkele


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hienoa , olet varmaan huomannut että sama kletä äänestää mitään ei tapahdu. Lenskö paskat rinnuksille kun kirjotit perkele

    Olet varmaan huomannu ettei tavallisilla pulliaisillakaan tapahdu mitään , heh heh


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet varmaan huomannu ettei tavallisilla pulliaisillakaan tapahdu mitään , heh heh

    Minulle sattuu ja tapahtuu, tänään melkein uskalsin kysyä kyläkaupasta banaanilaatikkoa. Oli ihna hilkulla!

    Petaalastmies


  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   167
   9126
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   350
   6449
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   334
   4249