Kostiko Suhonen Venäjälle?

Anonyymi

Suhonen hiihti venäläisen suksen päälle ja kaatoi tämän. Oliko se kosto siitä, että venäläinen törmäsi Mäkeen aiemmin? Nyt vain kävi niin, että Suhonen ei osannut tuota temppua ja kaatui itsekin. Mäki sen hallitsi aiemmin selvästi paremmin, toki ei saanut venäläistä edes nurin, mutta ei kaatunut itsekään. Nyt pitää harjoitella lisää tuommoista taktiikkaa, muutoin ei tule menestystä. Vai ollaanko jo siinä vaiheessa, että tiedetään, että itsellä ei ole mitään mahollisuuksia pärjätä. Siksi yksi kilpakumppani kolkataan ulos radalta tahallaan. Vai oliko se sittenkin pelkkä vahinko, suurta osaamattomuutta hiihtokilpailussa?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suhoisen kaatuminen näytti tahalliselta mutta

    • Anonyymi

      Suomalaishiihtäjät pitäisi sulkea pois kaikista kansainvälisistä kisoista.

    • Anonyymi

      Kyllä kilpahiihtäjälä pitäs olla sen verran taitoo, ettei noin törkeesti hiihdä toisen hihtäjän suksen pääle. Tokihan sitä voi tommosesa tilanteesa väittää, että se oli vahinko. Jos se ei ollut tahalista niin se oli suurta osaamattomuutta.

    • Anonyymi

      Suhonen kommentoi: 'Minulla ei ole mitään hajua mitä tapahtui. Yhtäkkiä kaaduin.' Tuo kommenentti kertoo riittävästi hiihtäjästä. Tv-kuva sattui kaiken näyttämään selvästi.

    • Anonyymi

      Suomen paskamahakompurat pysykööt kotona sotkemassa muiden kisoja.

    • Anonyymi

      Njet vremjaa

      Joko täällä Puten trollitehdas taas jakaa valetodisteitaan.

      Eikö Bellincatin paljastukset Ukrainasta koneen alasampumisesta vieläkään hiljennä tsikuli-sputnikkia.

      Pas slusis vremjaa, et tai edes pomiloida kuumaa pottuva, TULE HAKEMAAN VOITA LIEPUSKAS PÄÄLLE!

      lisäksi, eikö putin selvästi painottanut teille, että pitää keskittyä Nordstrem III hankkeeseen, miksi pyöritte yhä lillukanvarsissa.

      Muistakaa syödä krasnaja kalinkojaa.

    • Anonyymi

      Suomalaiset vois lähteä vaikka kolmeminuuttia myöhemmin niin eivät oisi sotkemassa muiden eikä omaa hihtoansa Sitten kun toiset ottasivat kierroksella kiinni Suomi liputettaisiin pois ladulta

    • Anonyymi

      Nyt lehtijutun mukaan Suhonen kertoo sanoneensa venäläiselle kilpakummpanille, että se oli minun vika. Suhonen siis myönsi hänelle virheensä ja tekonsa. Nyt FISsin on syytä antaa hänelle selkeä rangaistus, jotta nämä suomalaiset hiihtäjät oppivat uskomaan, että sääntöjä pitää noudattaa. Mäki pääsi tekosestaan ilman rangaistusta ja jos Suhonenkin pääsee, niin se on suomalaisille selkeä merkki siitä, että ainakin venäläisille voi tehdä mitä konnuuksia tahansa.

    • Anonyymi

      Suomalaisille ruvettu myymään hiihtoa suurena Talvisotana, pukitaan russakoita nurin. Tosin aamutv:ssä urheiluraati totesi, että kyseessä oli race accident eli normaali kollaus.

      • Anonyymi

        Siinäpä se, normaalia. Se on todellakin normaalia suomalaisille hiihtäjille, ei muille. Se on ymmärrettävää. Kunto ei riitä kärkisisjoille, pitää yrittää joitakin konsteja. Ns. hiihtoasiantuntija Harri Kirveniemi näkyy jatkuvasti kehuvan näitä temppuja ja pitää niitä hyväksyttävinä. Jopa kehottaa hiihtäjiä 'taktikoimaan', tekemään siis näitä temppuja, josko niistä ei kiinni jäisikään. Ja sehän näkyy olevan niin, että venäläisistä ei tykätä ja kun temput heihin kohdistaa, niin puhtaa paperit saa. Nuo Kirveniemen neuvot tietysti pitää suhteuttaa siihen, että hän itsekin jäi dopingista kiinni Lahdessa. Lieneekö yhtään mitalia rehdisti saanut. Ja tämmöistä epärehellistä urheilijaa pidetään sitten asiantuntijana. Se kertoo kaiken Suomen hiihdon tilasta.


    • Anonyymi

      Jos NKVD on todennut, että vaikka Glen Ritiisi vai mikä se oli takana, niin silti ei ajanut päälle ja linjalle, niin sitten Suhosen teloitus . Vuosikymmeniä myöhemmin totuuskomissio sitten tutkii ja antaa maineenpalautuksen. Näin kävi myös 1930 -luvun lopulla suomalaisille bolseviikeille, kun Stalin aloitti puhdistuskampanjan. Puhutaan 8 - 20 miljoonasta uhrista kokonaisuudessaan.

      Jos rusikoita ei rangaista rötöksistään, tuleva kanavaoikeuksien myyjä häviää rahansa, kun kukaan ei viitsi enää seurata FISsin "vatvomia" kisoja. Polsu ja Retiisi ulos kilpailukentiltä.

      Suomen Cuppia hiihdetään vielä oikein säännöin !

      • Anonyymi

        Eikös se Retivyh yrittänyt hyökätä Mäen päälle siellä Lahdessa ja oli uhitellut nyrkein Niskasta.

        Miten tuollaisten ääliöiden annetaan esiintyä julkisuudessa, linnaan tuollaiset kuuluu !


    • Anonyymi

      Venäläiset ei varmaan tiedä että Suhonen sukunimi tulee venäjänkielen sanasta Suhoi joka myös on venäläisen hävittäjäkoneen nimi.

      • Anonyymi

        Suhoi tarkoittaa kuivaa

        vodkasuhoi on paukku ilman myrkkyjä, vain pelkkää Stolishnayjaa ilman Novitshokkia.


    • Anonyymi

      Hidastuksesta näkee, että Retyjvjhyj potkii suksenkärjellä Suhosta nilkoille. Välbe joutuu taas Puuttinin puhutteluun, kun alkoi itkeä ja valitella moisesta törkeydestä.

      FISsin kurinpitolauta ei voi enää tuijottaa ja kuseskella nurkkiin. Lisäksi Pietarin trollaus tekee asiasta Vennäin maineelle huonoa. Ei taida enää Gazpromin kaasu kelvata Eurooppalaisille. Lämmittävät Norjan Brentillä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 145
      4097
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      112
      3700
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2575
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      90
      1496
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    Aihe