Miehen lapset ei koskaan anna minulle

Anonyymi

korteja eikä lahjoja. Nytkään esa saa ystävänpiväkorttia enkalähjoja vaikka se on heidän velvollisuus muistaa uutta äitiä.
Tein kakun mutta en taida antaa sitä heille kun eivät tuo minulle edes kukkia. Mun omat lapset sentään muistaa aina äitienpäivänkin ja joka juhlapäivänä, muttei miehen kakarat. Onko heissä joku vika vai miksi? itse en ole kva lahjomaan ketään kait se siitä johtuu etten anna heille lahjoja mutta eri asia se on minä sentään kasvatan ja makselen myös heidän ruokansa.
Jäin myös töistä pois jotta voin vahtia heitä ja komentaa, olen myöntynyt olemaan heille kotiäiti. Mies onnkesi maksaa asumisen ja auton, jotta voin välillä viettää omaa aikaa. Se on mun laatuaikaa kun saa vähän lepuuttaa aivojaan. On rasittavaa olla uusi äiti, kun entinen äiti on ksavattanut lapset kieroon, niin oikomisessa on työnsä. Huh huh, monet on sanoneetkin ettei heistä olisi tähän missä olen minä, juu ei kaikista tähän olisikaan. Olen kovassa liemessä ollut mutta en voi jättää heitä muuten en tiedä miten pärjäisivät ilman mua.

9

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Naiseni lapset eivät koskaan anna minulle kortteja eikä lahjoja. Nytkään en saa ystävänpäivä mitään ,vaikka se on heidän velvollisuus muistaa uutta isää .
      Tein kakun , mutta en taida antaa sitä heille , kun eivät tuo minulle edes kukkia. Syön omien lasteni kanssa kaiken .Mun omat lapset sentään muistaa aina isänpäivänäkin ja joka juhlapäivänä, muttei naisen kakarat. Onko heissä joku vika vai miksi? itse en ole kova lahjomaan ketään kait se siitä johtuu etten anna heille lahjoja ,mutta eri asia se on minä sentään kasvatan ja makselen myös heidän tarpeitaan .
      Jäin työttömäksi , kun tuli YT .
      voin vahtia heitä ja komentaa, olen myöntynyt olemaan heille koti-isä . Nainen onnkesi maksaa asumisen ja auton, jotta voin välillä viettää omaa aikaa. Se on mun laatuaikaa kun saa vähän lepuuttaa aivojaan. On rasittavaa olla uusi isukki, kun naiseni entinen äijä on ksavattanut lapset kieroon kännissä ,niin oikomisessa on työnsä. Huh huh, monet on sanoneetkin ettei heistä olisi tähän missä olen minä, juu ei kaikista tähän olisikaan. Olen kovassa liemessä ollut ,mutta en voi jättää heitä muuten en tiedä miten pärjäisivät ilman mua.

    • Anonyymi

      Ap syö itse se kakku heidän edessään ja sano, että katsokaa nyt, tämän olisitte saaneet, jos osaisitte käyttäytyä.

    • Anonyymi

      Kieroonkasvatetuilla on juurikin HENKINEN SKOLIOOSI. Uusien äitien tulisi saada kela-korvausta henkisestä oikomahoidosta, jonka he joutuvat tekemään.

      • Anonyymi

        Kieroonkasvatetuilla on juurikin HENKINEN SKOLIOOSI. Uusien ISIEN tulisi saada kela-korvausta henkisestä oikomahoidosta, jonka he joutuvat tekemään.


    • Anonyymi

      Uusi äiti on kyllä lahjat ansainnu, yksin kun kasvattaa vieraita lapsia jotka ei sitten kunnioita äitipuoltaan eivät ansaitse mitään muuta kuin kakuttoman uusiäitipäivn. On se kumma kun miehen lapset eivät osaa mitään, uuden äidinin lapset osaa vaikka ovat kymmniä vuosia nuorempia. Kauheeta. Kuka kasvattaa jos ei äitipuoli.

      • Anonyymi

        Uusi isä on kyllä lahjat ansainnu, yksin kun kasvattaa vieraita lapsia ,jotka ei sitten kunnioita isäpuoltaan eivät ansaitse mitään muuta kuin kakuttoman uusisäinpäivän. On se kumma kun naisen lapset eivät osaa mitään, uuden ISÄN lapset osaa vaikka ovat kymmeniä vuosia nuorempia. Kauheeta. Kuka kasvattaa jos ei ISÄPUOLI.


    • Anonyymi

      Mun uusioakan kakarat ei osaa tervehtiä eikä kiittää. Höh, eipä siinä en minäkään enää ole viitsinyt.

    • Anonyymi

      Pitäisi lähteä heti vetämään tuosta suhteesta. . Jos ei ole äijä opettanut penskoilleen sääntöjä niin samanlainen vätys on koko ukko. Paiskaa kadulle tai lähde itse vielä kun ehdit.

      • Anonyymi

        Pitäisi lähteä heti vetämään tuosta suhteesta. . Jos ei ole muija ja sen ex mies opettanut penskoilleen sääntöjä niin samanlainen vätys on koko akka . Paiskaa kadulle tai lähde itse vielä kun ehdit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe