Ystävättärien vankina 20

Anonyymi

Ritva katsoi anelevasti silmiini ja totesin että kyllä vain, kolmas saakin ottaa löysemmin mutta tulevaisuudessa pääsee kaikista ankarimpiin hoitoihin.
Mutta juuh nyt kun sinulle asti ei riitä nälkäisiä heppoja pääset itse lutkuttamaan ja muihin poikkeaviin toimiuksiin, marke kulta tulisitko nostamaan tämän kolmannen niin että se voi lutkuttaa emman kalun kuiviin?, toki miss dominatrix asetetaan vain, nostimme ritvan alas ja sidoimme hänet gynetuolin kaltaiseen telineeseen josta hänen on helpompi imeä ja tarvittaessa nussia.
Kun emman elimet emätintään lukuun-ottamatta olivat imun kohteena ja Karita panon ja sähköstimuloinin kohteena, katselin koko komeutta jopa hiukan kadehtien, oi marketta laitappas ritvalle ja emmalle vibraattori ja sähköstimulointi laitteet niin koko komeus onkin valmista, selvä miss dominatrix minäpä teen sen, hyvä sitten voinkin mennä ulos savukoimaan ja tule ulos kun saat tehtyä työsi ja niin ritvalle ja karitalla utareet lypsimiin ja kaikkien tehot täysille niin saavat kärvistellä pari tuntia, O.k dominatrix minä teen sen ja tulen perässä.
Menin ulos ja sytytin savukkeen ja kuuntelin kuinka tallin uumenista kantautui nautinnollista voihkintaa ja paikoin tuskan valitusta, juuri kun olin istunut piha keinuun saapui markettakin pihalle ja tuli luokseni, mitä miss dominatrix tahtoo seuraavaksi kun lehmät ovat nyt imetettävänä ja stimuloitavana, armahtaa olet koko päivät hieroskellut pillua ja housun etumuksesi on näemmä läpi märkä päivän valossa katsottuna, kyllä,kyllä dominatrix en kestä kun en voi ottaa osaa lutkien saamaan käsittelyyn armahda ja anna minun nauttia suuresta kalustasi, hyvä on mutta mistä että imet pohjia myöten näin alkuun, se,selvä mi,,minä imen.
Nousin ylös ja riisuin esiliinan ja marke auttoi mekon helman nostamisessa että kalu saataisiin esille, kun elimeni oli täysin esillä istahdin takaisin ja marke polvistui eteeni ja aloitti käsketyn, alkuun hänen oli helppoa imeä syvä kurkku taktikalla mutta erektion kehittyessä tahti vain hidastui hidastamistaan, mikä on niin vaikeaa kun täytyy sekuntteja laskea koska penis on pohjassa?, miss dominatrix teidän teidän pe,penis on liian suuri se e,ei mahdu kurkkuuni, ja sehän mahtuu tunkeutumalla saatanan narttu, jos imu ei onnistu niin kyllä tunkeutuminen onnistuu, otin kaksin käsin marken niskoita kiinni ja aloin työntyä joka sai tytön holtittomasti sätkimään mutta työntöjä ei useaa tarvittu kun tunsin vapauttavan tunteen alkavan, mmnpphhg glubsglup uummnph, marke ei etes niellyt vaan spermat menivät omalla paineellaan hänen mahaansa, ja vielä pitäisi sisäänsä saada eikä imeytyä saa?.
Anteeksi miss dominatrix tämä ei toistu olkaa hyvä ja käykää selällenne niin ratsastan vaikka mikä olisi, hyvä ja ratsastakkin kunnolla muuten pääset 4 :ksi lehmäksi ja kaikkein kivuliaimpaan hoitoon mitä kuvitella voi, mmnh selvä mutta rentoutukaa ja nauttikaa miss dominatrix,
Asetuttuani selälleen marke aukaisi selailuksensa ja tunsi kaluni emättimeensä koko tyttö aivan tärähti kun hän istuutui koko painollaan päälleni ja sitten se alkoi, taukoamaton ratsastus hän teki tätä liki puoli tuntia piittaamatta vaikka sain peräti kolme orgasmia, kun neljäs syöksyi hänen sisäänsä marketta lopetti,
Nooh joudunko lehmäksi vai vieläkö olen avustava hoitsu?, vielä olet mutta nyt kun teki näin hyvää meitähän kahvit ja tule niiden tippumista odotellen takaisin niin voin antaa vielä jotain, ok miss dominatrix minä keitän kahvit, ja markettan mentyä keitto puuhiin kävin vilkaisemassa lehmiä,varsat olivat jo menettäneet mielenkiintonsa ja olivat palanneet omiin karsinoihinsa, enää vain viimeisenä ollut Ritva kärvisteli orgasmista toiseen muitten jo uuvuttua joten sammutin sähköstimulointi laitteet ja lypsykoneet, olkoot saavat huilata hetken ennenkuin siirrytään seuraavaan vaiheeseen, tultuani takaisin piha keinulle tuli markettakin pian kahvitarjottimen kanssa takaisin..

1

1473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Iso peukku tälle sekavalle tarinalle.. hieman on välillä vaikeuksia seurata että mitä tehdään kenellekin ja kuka/mikä tekee..

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe