Sims 3 cc/modit

Anonyymi

Minulla olisi sellainen kyssäri sims 3 pelaajille ja kaikille niille ketkä tietävät cc ja modeista jotakin.
Asiani koskee sims 3 custom contenteja ja modeja. Olisin kiitollinen asian tietäville.

Sims 3 perheen talouden luonnissa kaikkien simien silmät ovat pelin oman version olevista silmistä valmiiksi muuttuneet jostakin cc johtuen hyvinkin itseäni häiritseviksi silmiksi.
Jos voisi kuvailla jotenkin niin liian kiiltäviksi ja pupiilien valopisteet ovat muuttuneet normaalisti yhdestä valopisteestä kolmeksi surrealistisen näköiseksi epätarkaksi pisteeksi.
Tämä ilmenee myös itse pelatessa. Kaikille simeille kentässä muuttuu myöhemmin nämä silmät pelin aikana.

Haluaisin saada tämän cc pois, mutten tiedä mistä cc voisi johtua tämä efekti.
Enkä millään haluaisi poistaa sen takia kaikkia muitakin cc tämän löytämisiseksi.
Voisiko se johtua myös epäsopivasta cc joka on korruptoitunut jonkin toisen kanssa tai ei ole vain yhteen sopiva itse pelissä, pelinversiossa?
Olisiko joku ohjelma joka löytäisi helposti
viottuneet cc tai modit..

Olisin kiitollinen toistenkin ajatuksista ja
Neuvoista. Kiitos.

1

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Esipuhe: En kuvittele tietäväni mitä täsmälleen kannattaisi tehdä kummallisten silmien poistamiseksi pelistä. Kuvittelen kuitenkin tietäväni mitä itse kokeilisin ja esitän muutamia seikkoja siinä toivossa että jostakin niistä olisi jonkinlaista apua aloittajan ongelman ratkaisemisessa.

   1) Tyhjentäisin cache-tiedostot (välttääkseni mahdollista pelitallennusten vioittumista ja tehdäkseni tilaa muistiin)
   2) Tarkistaisin ovatko simien silmät yhtä kamalia muissakin tallennuksissa (elleivät ole, niin arvelisin kysessä olevan ongelman johtuvan vioittuneesta tallennuksesta ja toimisin sen mukaan)
   3) //Ellei edellisistä olisi apua// Siirtäisin Mod-kansion esim. työpöydälle turvaan ja käynnistäisin pelin. (Peli tekaisee uuden Mod-kansion, mutta tyhjän. Se on helppo tunnistaa ja poistaa - tai tallentaa mahdollista käyttöä varten - ennen kuin palauttaa vanhat ladatut tai osan niistä)
   Ja miksi? Tuo varmistaisi sen, johtuuko ongelma todella modeista ja/tai CC:stä. Jos silmät näyttävät normaaleilta ilman modeja ja CC:ä, voisin olla lähes "satavarma" siitä että viallinen (vanhentunut tai muutoin epäkurantti) ladattava kama on syyllinen ongelmaan.

   Välikommentti: Ellei modikansion tilapäinen poisto auttaisi millään tavoin, keskittyisin luullakseni grafiikka-ajureihin yms. Kaikki edelläoleva kestää ja on hieman työlästä, mutta minun pitäisi se silti tehdä koska en tunne autonomisia pikaohjelmia CC:n kelpoisuuden tunnistamiseksi ja "huonojen" poistamiseksi.

   4) Useita vaihtoehtoja. (Jos olisin erityinen englannin kielen taitaja, vilkaisisin netissä ovatko muut saman pelin pelaajat kohdanneet viime aikoina juuri samaa tai melko samankaltaista ongelmaa. Siinä menisi jokunen minuutti peliaikaa, mutta hyvällä onnella saattaisin löytää jonkin hyvänkin vinkin.)

   Ellei mitään pikaratkaisua löytyisi, lähtisin seulomaan modikansion sisältöä 50-50-menetelmällä. Juu, on hidas loputtoman pitkiltä tuntuvien latausten takia, muttei sentään mikään ikuinen kidutus. Menetelmä on selitetty netissä yksityiskohtaisesti ja sitä lienee suositeltu aloittajallekin jo kertaalleen. Ei siis mitään uutta tältä osin. Pahoittelen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   277
   2696
  2. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   364
   1831
  3. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   53
   1450
  4. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   18
   1392
  5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1387
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   303
   1246
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   1131
  8. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   327
   1121
  9. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   855
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   60
   845
  Aihe