Aihe

Mitä helkattin pelleilyä taas?

Anonyymi

"Tämä ominaisuus on vain kirjautuneille käyttäjille."

Vai ei keskusteluun voi muutoin osallistua?

5

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Katos ku noilla modeilla on pitkävetistä ni ne hauskuuttelee laittamalla kaikenlaista.. Sitte naureskelevat, et kyl se mahto nyt äimistyä.

  • Anonyymi

   Näköjään osasit sallia evästeet
   A) eikä ilmoitusta tullut ja
   B) sait tehtyä aloituksenkin.

  • Moi! Keskusteluun voi osallistua myös rekisteröitymättä. Suomi24:ssä on kuitenkin myös ominaisuuksia, joita voi käyttää vain rekisteröityneenä ja sisään kirjautuneena. Sellainen ominaisuus on esimerkiksi viestien äänestäminen.

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

   • Anonyymi

    Nyt oli kyseessä viestin lähettäminen.

    Miksi aina, joka ikinen kerta, koetatte olla vastaamatta itse kysymykseen ja petollisin mielin koetatte ohjata ajatuksia muualle.?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt oli kyseessä viestin lähettäminen.

    Miksi aina, joka ikinen kerta, koetatte olla vastaamatta itse kysymykseen ja petollisin mielin koetatte ohjata ajatuksia muualle.?

    Tuo kirjautuminen -ilmoitus tulee aina joskus, ja sitten sitä ei taas tule. Samoin kuin ip-banni ja jokin meni pieleen -ilmoitus. Ei kukaan tiedä, miksi ne tulee, eikä varsinkaan kukaan ole kiinnostunut, miksi ne tulee. Täytä se lomake ja hyväksy se tosiseikka, että vika on omassa koneessasi. Anteeksi, että olen kiusannut ylläpitoa kertomalla tämän ja ylläpidolle on tullut paha mieli. Poistakaa tämäkin viesti, kun se kerran on itsetunnollenne liikaa.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   312
   10152
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8363
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   212
   5626