Hiihtoretkellä

Anonyymi

Olemme pariskunta Vantaalta. Vaimoni on 35 vuotias ja minä olen 40. Olemme olleet naimisissa jo 15 vuotta ja seksi elämämme on välillä alkanut tuntua saman toistamiselta. Vaimoni ei ollut harrastanut seksiä ennen minua.
Joskus baari illan jälkeen rakastellessa kysyin vaimollani: Onko hän koskaan haaveillut millaista olisi olla toisen miehen kanssa? Vaimoni kielsi ja sanoi minun riittävän hänelle. Vaimoni ollessa lähellä saada orgasmin vetäydyin ulos ja aloin kiusoittelemaan häntä, jos hän kuitenkin olisi joskus halunnut myös toista miestä Vaimoni sanoi haluavansa minun mulkun nyt sisäänsä. Toistin muutaman kerran saman ja vaimoni alkoi olla lähes tuskissaan useasti keskeytettyjen orgasmien vuoksi. Kysyin häneltä haluaisiko hän kokeilla toista miestä, jos antaisin hänelle siihen luvan? Lopulta hän sanoi, että hän on miettinyt miltä seksi toisen kanssa tuntuu. Sanoin vaimolleni, että kuvittele nyt saavasi vierasta ja painoon kyrpäni pohjaan. Vaimoni ja minä laulesimme molemmat nopeasti tilanteesta kiihottuneina. Ennen kuin nukahdimme vaimoni, vielä kysyi olinko tosissani, että haluan antaa hänen kokeilla jotain toista miestä? Vastasin hänen saavan kokeilla, jos sovimme asiasta yhdessä pelisäännöt. Asia jäi sillä kertaa siihen ja oli painunut jo unholaan.

Noin vuosi tämän jälkeen olimme vaimoni kanssa hiihtämässä Lapissa. Ilta alkoi jo hämärtyä, kun saavuimme autiotuvalle missä ajoimme yöpyä. Tullessamme sisälle huomasimme mökissä olevan jo toisen hiihtelijän.

Nuori 20 vuotias mies esittäytyi meille ja me hänelle. Mies sanoi autiotuvan sääntöjen mukaisesti antavan tuvan ainoan petipaikan meille ja siirtyvänsä oman petinsä lattialle. Sanoin miehelle, että älä turhaan nuku vetoisella lattialla ja että petinä toimiva laveri on kyllä riittävän leveä meille kaikille. Vaimoni riisuessa varusteitaan, huomasin kuin mies seurasi vaimoni touhuja ja näytti nauttivan kuinka vaatteiden alta kuoriutui muodokas vaimoni. Vaimoni mennessä ulos pissalle seurasin perässä itsekin samoille asioille. Kysyin vaimollani oliko hän huomannut miehen katseet? Vaimoni vastasi myöntävästi ja sanoi tuollaisen nuoren miehen ihailevan katseen tuntuvan hyvältä tällaisesta keski-ikää lähestyvästä naisesta. Sanoin vaimolleni, että kiusoittelee miestä illan aikana. Vaimoni vetäisi housunsa jalkaan sanoen, että katsotaan. Hän tuli luokseni ja tarttui puoli kovaan kaliumia ja sanoi, että tämä taitaa myös tykätä, kun vieraat miehet himoitsevat sen omaa.

Illan mittaan kokkailimme ja söimme porukalla. Huomasin kuinka vaimoni ahtaassa mökissä liikkuessaan hipaisi miestä takapuolellaan ja rinnoillaan. Juodessamme ilta kahvia ja se kanssa konjakkia nauttiessa, mies kertoi kuinka hänen tyttöystävä oli jättänyt hänet pari viikkoa aiemmin ja hän oli siksi lähtenyt hiihtelemään saadakseen muuta ajateltavaa. Vaimoni laitoin kätensä miehen polvelle ja silitteli sitä kevyesti ja
vaimoni sanoi miehelle, että älä välitä ja noin komealla miehelle löytyy varmasti ottajia milloin vain. Näinn kuinka miehellä näytti pullistelevan jo housuissa. Valmistellessamme nukkumaan menoa mies sanoi käyvänsä vielä virtsaamassa ennen nukkumista. Oven pamahtaessa kiinni kysyin vaimollani: Muistatko mitä silloin kerran juttelimme? Vaimoni sanoi ettei ole varma haluaako hän oikeasti toteuttaa sitä ja olisiko mies edes valmis sellaiseen.

Jätimme öljylamppun palamaan ja antamaan himmeää valoa, että näemme yöllä tarvittaessa käydä tarpeillamma. Kömmimme laverille nukkumaan mies meni seinän viereen ja minä laverin reunalle, vaimoni jäädessä meidän miesten väliin. Silmäni tuntuivat painuvan lähes välittömästi kiinni. Kuulin silti horroksessa ollessani kuinka vaimoni ja mies vielä juttelivat jotain. Juuri ennen kuin nukahdin tunsin kuinka vaimoni tuntui hieman liikkuvan ja kuiskaavan, että mikäs kova pulikka täällä näin painaa minua selkään. Aivoni tuntuivat virkistyvän unisumusta välittömästi ja mietin mitä oikein tapahtuu. Pidin silmäni edelleen kiinni ja hengittelin rauhallisesti kuin nukkuisin. Tunsin kuinka vaimoni käsi liikkui ja ajattelin, että hän ilmeisesti veteli miehen esinahkaa edestakaisin selkänsä takana. Kuulin kuinka mies kuiskasi vaimonikorvaan: Oletko aivan varma. Vaimoni ynähti vastaukseksi. Vaimoni käsi tuntui siirtyvän hänen haaroväliinsä ja hän ilmeisesti siirsi pikkuhousujaan syrjään ja asetteli peppuaan parempaan asentoon. Mies tuntui myös liikahtelevan ja ilmeisesti työntyi vaimoni sisään varovasti takaapäin. Vaimoni suusta pääsi syvä huokaus. Vähitellen mies alkoi liikkumaan enemmän ja rytmikkäästi. Avasin silmäni ja katselin hämärässä valossa, kuinka vaimoni oli silmät kiinni ja huohotti hiljaa hieman raollaan olevien huulten välistä. Hivutin kättäni vaimon pillulle ja viimein sen saavuttaessa tunsin kuinka se tuntui oikein valuvan nesteitä. Vaimoni silmät räjähtivät auki ja hän näytti säikähtäneeltä kuin auton ajovaloihin joutunut jänis. Katsoin vaimoani silmiin ja sanoin hiljaa shhh. Suutelin vaimoani voimakkaasti ja tunnustelin kädellä kuinka vieras...

0

1667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        2
        14861
      2. Aimee Dvorak

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
        0
        3059
      3. Molly Graham

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
        Puhelimet
        0
        3055
      4. Rachelle Reynolds

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Etelä-Savo
        0
        3055
      5. Becky Steele

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
        Arkkitehtuuri
        0
        3055
      6. Pamela Orr

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
        Star Wars
        0
        3054
      7. Lakeisha Coleman

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
        Synnytys
        0
        3050
      8. Stephanie Love

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
        Lappi
        0
        3046
      9. Allison Queen

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
        Vedonlyönti
        0
        3044
      10. Nancy Taylor

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
        Kauris
        0
        3044
      Aihe