Hiihtoretkellä

Anonyymi

Olemme pariskunta Vantaalta. Vaimoni on 35 vuotias ja minä olen 40. Olemme olleet naimisissa jo 15 vuotta ja seksi elämämme on välillä alkanut tuntua saman toistamiselta. Vaimoni ei ollut harrastanut seksiä ennen minua.
Joskus baari illan jälkeen rakastellessa kysyin vaimollani: Onko hän koskaan haaveillut millaista olisi olla toisen miehen kanssa? Vaimoni kielsi ja sanoi minun riittävän hänelle. Vaimoni ollessa lähellä saada orgasmin vetäydyin ulos ja aloin kiusoittelemaan häntä, jos hän kuitenkin olisi joskus halunnut myös toista miestä Vaimoni sanoi haluavansa minun mulkun nyt sisäänsä. Toistin muutaman kerran saman ja vaimoni alkoi olla lähes tuskissaan useasti keskeytettyjen orgasmien vuoksi. Kysyin häneltä haluaisiko hän kokeilla toista miestä, jos antaisin hänelle siihen luvan? Lopulta hän sanoi, että hän on miettinyt miltä seksi toisen kanssa tuntuu. Sanoin vaimolleni, että kuvittele nyt saavasi vierasta ja painoon kyrpäni pohjaan. Vaimoni ja minä laulesimme molemmat nopeasti tilanteesta kiihottuneina. Ennen kuin nukahdimme vaimoni, vielä kysyi olinko tosissani, että haluan antaa hänen kokeilla jotain toista miestä? Vastasin hänen saavan kokeilla, jos sovimme asiasta yhdessä pelisäännöt. Asia jäi sillä kertaa siihen ja oli painunut jo unholaan.

Noin vuosi tämän jälkeen olimme vaimoni kanssa hiihtämässä Lapissa. Ilta alkoi jo hämärtyä, kun saavuimme autiotuvalle missä ajoimme yöpyä. Tullessamme sisälle huomasimme mökissä olevan jo toisen hiihtelijän.

Nuori 20 vuotias mies esittäytyi meille ja me hänelle. Mies sanoi autiotuvan sääntöjen mukaisesti antavan tuvan ainoan petipaikan meille ja siirtyvänsä oman petinsä lattialle. Sanoin miehelle, että älä turhaan nuku vetoisella lattialla ja että petinä toimiva laveri on kyllä riittävän leveä meille kaikille. Vaimoni riisuessa varusteitaan, huomasin kuin mies seurasi vaimoni touhuja ja näytti nauttivan kuinka vaatteiden alta kuoriutui muodokas vaimoni. Vaimoni mennessä ulos pissalle seurasin perässä itsekin samoille asioille. Kysyin vaimollani oliko hän huomannut miehen katseet? Vaimoni vastasi myöntävästi ja sanoi tuollaisen nuoren miehen ihailevan katseen tuntuvan hyvältä tällaisesta keski-ikää lähestyvästä naisesta. Sanoin vaimolleni, että kiusoittelee miestä illan aikana. Vaimoni vetäisi housunsa jalkaan sanoen, että katsotaan. Hän tuli luokseni ja tarttui puoli kovaan kaliumia ja sanoi, että tämä taitaa myös tykätä, kun vieraat miehet himoitsevat sen omaa.

Illan mittaan kokkailimme ja söimme porukalla. Huomasin kuinka vaimoni ahtaassa mökissä liikkuessaan hipaisi miestä takapuolellaan ja rinnoillaan. Juodessamme ilta kahvia ja se kanssa konjakkia nauttiessa, mies kertoi kuinka hänen tyttöystävä oli jättänyt hänet pari viikkoa aiemmin ja hän oli siksi lähtenyt hiihtelemään saadakseen muuta ajateltavaa. Vaimoni laitoin kätensä miehen polvelle ja silitteli sitä kevyesti ja
vaimoni sanoi miehelle, että älä välitä ja noin komealla miehelle löytyy varmasti ottajia milloin vain. Näinn kuinka miehellä näytti pullistelevan jo housuissa. Valmistellessamme nukkumaan menoa mies sanoi käyvänsä vielä virtsaamassa ennen nukkumista. Oven pamahtaessa kiinni kysyin vaimollani: Muistatko mitä silloin kerran juttelimme? Vaimoni sanoi ettei ole varma haluaako hän oikeasti toteuttaa sitä ja olisiko mies edes valmis sellaiseen.

Jätimme öljylamppun palamaan ja antamaan himmeää valoa, että näemme yöllä tarvittaessa käydä tarpeillamma. Kömmimme laverille nukkumaan mies meni seinän viereen ja minä laverin reunalle, vaimoni jäädessä meidän miesten väliin. Silmäni tuntuivat painuvan lähes välittömästi kiinni. Kuulin silti horroksessa ollessani kuinka vaimoni ja mies vielä juttelivat jotain. Juuri ennen kuin nukahdin tunsin kuinka vaimoni tuntui hieman liikkuvan ja kuiskaavan, että mikäs kova pulikka täällä näin painaa minua selkään. Aivoni tuntuivat virkistyvän unisumusta välittömästi ja mietin mitä oikein tapahtuu. Pidin silmäni edelleen kiinni ja hengittelin rauhallisesti kuin nukkuisin. Tunsin kuinka vaimoni käsi liikkui ja ajattelin, että hän ilmeisesti veteli miehen esinahkaa edestakaisin selkänsä takana. Kuulin kuinka mies kuiskasi vaimonikorvaan: Oletko aivan varma. Vaimoni ynähti vastaukseksi. Vaimoni käsi tuntui siirtyvän hänen haaroväliinsä ja hän ilmeisesti siirsi pikkuhousujaan syrjään ja asetteli peppuaan parempaan asentoon. Mies tuntui myös liikahtelevan ja ilmeisesti työntyi vaimoni sisään varovasti takaapäin. Vaimoni suusta pääsi syvä huokaus. Vähitellen mies alkoi liikkumaan enemmän ja rytmikkäästi. Avasin silmäni ja katselin hämärässä valossa, kuinka vaimoni oli silmät kiinni ja huohotti hiljaa hieman raollaan olevien huulten välistä. Hivutin kättäni vaimon pillulle ja viimein sen saavuttaessa tunsin kuinka se tuntui oikein valuvan nesteitä. Vaimoni silmät räjähtivät auki ja hän näytti säikähtäneeltä kuin auton ajovaloihin joutunut jänis. Katsoin vaimoani silmiin ja sanoin hiljaa shhh. Suutelin vaimoani voimakkaasti ja tunnustelin kädellä kuinka vieras...

21

18961

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suutelin vaimoani voimakkaasti ja tunnustelin kädellä kuinka vieras kyrpä souti vaimoni pillussa edes takaisin. Levitin sormiani ja tunnustelin kuinka vieras kalu liukui sormieni välissä ja vaimoni liikkui edestakaisin vitussa missä ei ennen ole käynyt muita kaluja kuin omani. Vieras kyrpä tuntui paljon paksummasta kuin omani. Ajattelin kuinka vaimoni varmaan nauttii kuinka mies venyttää kullillaan vaimoni tiukkaa vittua. Kyrpäni oli tässä vaiheessa kova kuin kivi. Hamusin vaimoni käden ja ohjasin sen boxereideni sisään. Vaimoni tunnusteli ensin turpeana olevia kiveksiäni ja viimein tarttui kyrpäni varteen ja veti esinahkani
   hiljaa aivann taakse. Pikkuhiljaa käsi alkoi runkkaamaan. Jonkun ajan kuluttua tunsin kuinka vaimoni ote koveni ja hän tuntui puristavan kullini vartta kaikilla voimillaan. Sitten vaimoni tuntui saavan aivan valtavan voimakkaan orgasmin, hän tärisi ja huohotti voimakkaasti. Tästä innostuneena mies tuntui lisäävän vauhtia panemisen ja eikä kestänyt kauan, kun hänen kullinsa alkoi sykkiä. Hän painautui aivan vaimoni pillun pohjaan ja tyhjensi spermansa pillun perukoille. Mies oli pitkän aikaa paikoillaan huohottaen kuin varmistaen kaiken siemennesteen päätymisen sisälle vaimoni pilluun.

   Viimein mies vetäytyi pillusta ja pääsin tunnustelemaan vaimon auki nussittua pillua ja kuinka se oli liukas hiljalleen ulosvaluvasta vieraasta spermasta. Siirsin varovasti kättäni ja laitoin pillulimoista ja spermasta märät kaksi sormeani vaimoni suuhun. Vaimoni imi sormiani puhtaaksi kuin nälkäinen vasikka imee emonsa utareista maitoa. Näin hämärässä kuinka mies siirsi kätensä takaapäin vaimoni pillulle ja ilmeisesti runkkasi sormillaan, koska vaimoni alkoi taas ynähtelemään. Yhtä äkkiä vaimoni sanoo, että ei sinne. Ymmärsin miehen yrittävän työntää pillussa liukastettua sormeaan vaimoni pyllyyn. Vaimoni ei ole antanut minun koskaan nussia häntä perseeseen eikä edes runkata persettä sormilla vaikka olen monesti pyytänyt. Tartuin vaimoani niskasta ja hiljensin vasta väitteet suutelemalla häntä. Tässä vaiheessa mies älysi myös minun olevan hereillä ja hän näytti säikähtävän. Näytin miehelle ylös nostetulla peukalolla merkkiä, että homma on ok. Mies tuntui rauhoittuvan ja jatkoi sormensa työntämistä vaimoni anukseen. Välillä hän otti sen sen ulos ja kauhoi lisää pillunesteitä ja spermansa persereiälle liukasteeksi. Näin kuinka miehen sormet kiiltelivät ja valuivat limaa pillusta tullessaan. Vaimoni sulkijalihas tuntui tottuvan perseessä edestakaisin liikkuvaan sormeen. Seuraavaksi mies alkoi lisäämään toista sormea sisään ja vaimoni koitti mumisten pyrkiä irti suudelmastani. Vähitellen kaksi sormea oli upotettu rystysiä myöten perseeseen. Vaimoni alkoi rauhoittua ja ja nauttia, kun mies hiljalleen liikutteli sormiaan ja venytteli tiukkaa suklaa reikää.

   Mies veti sormensa ulos persereiästä ja käänsi vaimoni kontalleen. Itse seurasin sivusta ja näin myös ensikertaa miehen kullin. Se oli huomattavasti paksumpi kuin minun ja jonkun verran pidempi, silminnähden ehkä 20cm luokkaa. Katsoin kuinka mies työntää jätti melansa ensin vaimoni spermaa valuvan pilluun ja liikuttelee itseään sisään ulos muutaman kerran. Tämän jälkeen hän vetää mulkkunsa ulos ja alkaa sovittelemaan punaisena hehkuvaa ja limasta kiiltävää terskaansa vaimoni tiukkana supistelevat persereikää vasten. Vaimoni alkaa valittaa, että älä, se ei mahdu sinne. Siellä ei ole vielä käynyt kukaan ja se on niin iso. Siirryin lähemmäksi vaimoni päätä ja työnsin timantin kovan kyrpäni vaimoni suuhun hieman sivusta, jotta näen edelleen kuinka vaimoni perse korkataan ensimmäisen kerran. Pidin vaimoni päästä kiinni, että mulkkuni pysyy suussa ja hiljentää vastaväitteet. Sanoin vaimolle, että rentoudu ja nauti.

   Katsoin kuinka mies lisää painetta ja sulkijalhas alkaa vähitellen antaa periksi. Vaimoni mumisee jotakin kullini hänen suussaan estäessä saamasta sanoista selvää. Hiljalleen iso terska painuu perseeseen ja lopulta muljahtaa sisälle kokonaan sulkijalikaksen taakse. Tilanteen tuoma kiihotus ja näky kuinka persereikä on renkaaksi puristuneena vieraan miehen kyrvän ympärillä on minulle liikaa ja laukean vaimoni suuhun. Vaimoni hieman yskähtelee, mutta nielee kuitenkin koko lastin. Aiemmin hän ei ole suostunut nielemään, mutta ilmeisesti tilanteen riettaus saa hänet unohtamaan estonsa. Vetäydyn pois vaimoni suusta ja hän hengittää hengästyneenä. Vaimoni sanoo miehelle, että varovasti sitten en ole tehnyt tätä aiemmin. Hän painaa päänsä patjaa vasten ja katsoo minua silmin samalla, mies työntää jäykkää isoa kaluaan syvemmälle rakkaani neitsyt peppuun. Vähitellen hän alkaa liikkua rauhallisesti edes takaisin ja huomaan myös vaimoni alkavan nauttia tilanteesta. Hän sulkee silmänsä ja alkaa työnnöllä peppuaan virrasta mulkkua vasten saadakseen sen syvemmälle suoleensa. Mies lisää vauhtia ja vetää välillä kyrpänsä ulos ja paina sen samantien takaisin pohjaan. Muutaman kerran tämän toistettuaan hän vetää kullinsa ulos ja levittää vaimoni pakaroita.

   • Anonyymi

    Näen kuinka perse reikä jää apposen ammolleen supistellen hiukan vetäytyen hiljalleen kiinni. Ennen kuin ryppyreikä on sulkeutunut kokonaan mies työntää kullinsa taas sisään. Vaimoni alkaa huohottaa ja anelee, että älä lopeta nussi minun persettä. Näytelmää katsoessa oma mulkkuni on noussut taas taistelukuntoon. Vetelen hiljalleen esinahkaa edestakaisin katsellessani kuinka vaimoni menettää peppuneitsyytensä tuntemattomalle jättikyrpäiselle miehelle silmieni edessä. Vaimoni alkaa voihkimaan ja saa räjähtävän orgasmin jonka kourissa hän huutaa kuin pistettävä sika. Hänen koko kroppansa tärisee ja viimein hän lysähtää vatsalleen sängylle. Vieraan mulkku luiskahtaa ulos perse reiän maiskahtae samalla.

    Vaimoni huohottaa sängyllä ja mies näyttää hieman tyytymättömältä, kun hän jäi vielä laukeamatta. Oma kullini kaipaisi myös vielä tyhjennystä joten käyn selälleni sängylle vaimoni viereen ja pyöräytän lähes velttona makaavan vaimoni päälleni. Sovittelen mulkkuni vierasta spermaa edelleen valuvan pillun huulille ja painan kyrpäni kerralla turvonneen ja liukkaan pillun pohjalle. Vaimoni sanoo, että ei enää, olen aivan puhki. Vinkkaan kädelläni miehelle, että laittaa mulkkunsa samaan aikaan perseeseen. Levitän pakaroita samalla, kun mies siirtyy vaimoni perseen taakse. Vaimoni älyää siinä vaiheessa mitä on tapahtumassa, kun hän tuntee miehen kyrvän persereiällään. Puristan vaimoni pakaroista tiukemmin minua vasten, koska hän meinaa karata pois. Mies työntää kyrpänsä hitaasti sisään ja vaimoni joutuu alistumaan kohtaloonsa. Tunnen kullissani kuinka vieras kyrpä alkaa liikkumaan toisella puolella. Vaimoni huokaa, että hän on aivan täynnä nyt.alan itsekin liikkumaan ja hetken kuluttua löydämme sopivan rytmin. Tiukka puristus alkaa olemaan liikaa nopeasti ja tunnen kuinka kivekseni alkavat nousta ylös. Tunnen ohuitten kalvojen läpi kuinka toinen kyrpä liikkuu perseessä ja alkaa sykkimään mies laukeaa karjadellen syvälle vaimoni suoleen. Lähes välittömästi tämän jälkeen vaimoni pillu alkaa supistelemaan ja se saa minulta nallin palamaan. Laukeamme vaimoni kanssa yhtäaikaa. Pillu puristaa kypääni supistellessan niin, että luulen kyrpäni katkeavat.

    Mies vetäytyy vaimoni perseestä huohottaen ja menee siistimään kaluaan kosteaan pyyhkeeseen. Vaimoni kierähtää päältäni sängylle huohottaen. Katson kuinka molemmat reiät ovat auki nussittu ja niistä valuu hiljalleen valkeaa spermaa sängylle. Nautiskelen näkymästä kuinka punaisen ja turpean pillun- ja vieläkin aukioleva anus reikä supistuvat hiljalleen. Hetken huilattuaan vaimoni myös nousee ylös ja siivoaa pyyhkeellä perseestä ja pillusta valuvat spermat. Siivottuamme kaikki itsemme käymme takaisin laverille nukkumaan. Nukahdan välittömästi päästyäni selälleen ja suljettuani silmät.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näen kuinka perse reikä jää apposen ammolleen supistellen hiukan vetäytyen hiljalleen kiinni. Ennen kuin ryppyreikä on sulkeutunut kokonaan mies työntää kullinsa taas sisään. Vaimoni alkaa huohottaa ja anelee, että älä lopeta nussi minun persettä. Näytelmää katsoessa oma mulkkuni on noussut taas taistelukuntoon. Vetelen hiljalleen esinahkaa edestakaisin katsellessani kuinka vaimoni menettää peppuneitsyytensä tuntemattomalle jättikyrpäiselle miehelle silmieni edessä. Vaimoni alkaa voihkimaan ja saa räjähtävän orgasmin jonka kourissa hän huutaa kuin pistettävä sika. Hänen koko kroppansa tärisee ja viimein hän lysähtää vatsalleen sängylle. Vieraan mulkku luiskahtaa ulos perse reiän maiskahtae samalla.

    Vaimoni huohottaa sängyllä ja mies näyttää hieman tyytymättömältä, kun hän jäi vielä laukeamatta. Oma kullini kaipaisi myös vielä tyhjennystä joten käyn selälleni sängylle vaimoni viereen ja pyöräytän lähes velttona makaavan vaimoni päälleni. Sovittelen mulkkuni vierasta spermaa edelleen valuvan pillun huulille ja painan kyrpäni kerralla turvonneen ja liukkaan pillun pohjalle. Vaimoni sanoo, että ei enää, olen aivan puhki. Vinkkaan kädelläni miehelle, että laittaa mulkkunsa samaan aikaan perseeseen. Levitän pakaroita samalla, kun mies siirtyy vaimoni perseen taakse. Vaimoni älyää siinä vaiheessa mitä on tapahtumassa, kun hän tuntee miehen kyrvän persereiällään. Puristan vaimoni pakaroista tiukemmin minua vasten, koska hän meinaa karata pois. Mies työntää kyrpänsä hitaasti sisään ja vaimoni joutuu alistumaan kohtaloonsa. Tunnen kullissani kuinka vieras kyrpä alkaa liikkumaan toisella puolella. Vaimoni huokaa, että hän on aivan täynnä nyt.alan itsekin liikkumaan ja hetken kuluttua löydämme sopivan rytmin. Tiukka puristus alkaa olemaan liikaa nopeasti ja tunnen kuinka kivekseni alkavat nousta ylös. Tunnen ohuitten kalvojen läpi kuinka toinen kyrpä liikkuu perseessä ja alkaa sykkimään mies laukeaa karjadellen syvälle vaimoni suoleen. Lähes välittömästi tämän jälkeen vaimoni pillu alkaa supistelemaan ja se saa minulta nallin palamaan. Laukeamme vaimoni kanssa yhtäaikaa. Pillu puristaa kypääni supistellessan niin, että luulen kyrpäni katkeavat.

    Mies vetäytyy vaimoni perseestä huohottaen ja menee siistimään kaluaan kosteaan pyyhkeeseen. Vaimoni kierähtää päältäni sängylle huohottaen. Katson kuinka molemmat reiät ovat auki nussittu ja niistä valuu hiljalleen valkeaa spermaa sängylle. Nautiskelen näkymästä kuinka punaisen ja turpean pillun- ja vieläkin aukioleva anus reikä supistuvat hiljalleen. Hetken huilattuaan vaimoni myös nousee ylös ja siivoaa pyyhkeellä perseestä ja pillusta valuvat spermat. Siivottuamme kaikki itsemme käymme takaisin laverille nukkumaan. Nukahdan välittömästi päästyäni selälleen ja suljettuani silmät.

    Jatkanko aamun tapahtumilla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jatkanko aamun tapahtumilla?

    Jatka vain! Kiva tarina.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näen kuinka perse reikä jää apposen ammolleen supistellen hiukan vetäytyen hiljalleen kiinni. Ennen kuin ryppyreikä on sulkeutunut kokonaan mies työntää kullinsa taas sisään. Vaimoni alkaa huohottaa ja anelee, että älä lopeta nussi minun persettä. Näytelmää katsoessa oma mulkkuni on noussut taas taistelukuntoon. Vetelen hiljalleen esinahkaa edestakaisin katsellessani kuinka vaimoni menettää peppuneitsyytensä tuntemattomalle jättikyrpäiselle miehelle silmieni edessä. Vaimoni alkaa voihkimaan ja saa räjähtävän orgasmin jonka kourissa hän huutaa kuin pistettävä sika. Hänen koko kroppansa tärisee ja viimein hän lysähtää vatsalleen sängylle. Vieraan mulkku luiskahtaa ulos perse reiän maiskahtae samalla.

    Vaimoni huohottaa sängyllä ja mies näyttää hieman tyytymättömältä, kun hän jäi vielä laukeamatta. Oma kullini kaipaisi myös vielä tyhjennystä joten käyn selälleni sängylle vaimoni viereen ja pyöräytän lähes velttona makaavan vaimoni päälleni. Sovittelen mulkkuni vierasta spermaa edelleen valuvan pillun huulille ja painan kyrpäni kerralla turvonneen ja liukkaan pillun pohjalle. Vaimoni sanoo, että ei enää, olen aivan puhki. Vinkkaan kädelläni miehelle, että laittaa mulkkunsa samaan aikaan perseeseen. Levitän pakaroita samalla, kun mies siirtyy vaimoni perseen taakse. Vaimoni älyää siinä vaiheessa mitä on tapahtumassa, kun hän tuntee miehen kyrvän persereiällään. Puristan vaimoni pakaroista tiukemmin minua vasten, koska hän meinaa karata pois. Mies työntää kyrpänsä hitaasti sisään ja vaimoni joutuu alistumaan kohtaloonsa. Tunnen kullissani kuinka vieras kyrpä alkaa liikkumaan toisella puolella. Vaimoni huokaa, että hän on aivan täynnä nyt.alan itsekin liikkumaan ja hetken kuluttua löydämme sopivan rytmin. Tiukka puristus alkaa olemaan liikaa nopeasti ja tunnen kuinka kivekseni alkavat nousta ylös. Tunnen ohuitten kalvojen läpi kuinka toinen kyrpä liikkuu perseessä ja alkaa sykkimään mies laukeaa karjadellen syvälle vaimoni suoleen. Lähes välittömästi tämän jälkeen vaimoni pillu alkaa supistelemaan ja se saa minulta nallin palamaan. Laukeamme vaimoni kanssa yhtäaikaa. Pillu puristaa kypääni supistellessan niin, että luulen kyrpäni katkeavat.

    Mies vetäytyy vaimoni perseestä huohottaen ja menee siistimään kaluaan kosteaan pyyhkeeseen. Vaimoni kierähtää päältäni sängylle huohottaen. Katson kuinka molemmat reiät ovat auki nussittu ja niistä valuu hiljalleen valkeaa spermaa sängylle. Nautiskelen näkymästä kuinka punaisen ja turpean pillun- ja vieläkin aukioleva anus reikä supistuvat hiljalleen. Hetken huilattuaan vaimoni myös nousee ylös ja siivoaa pyyhkeellä perseestä ja pillusta valuvat spermat. Siivottuamme kaikki itsemme käymme takaisin laverille nukkumaan. Nukahdan välittömästi päästyäni selälleen ja suljettuani silmät.

    Nautinnollista


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näen kuinka perse reikä jää apposen ammolleen supistellen hiukan vetäytyen hiljalleen kiinni. Ennen kuin ryppyreikä on sulkeutunut kokonaan mies työntää kullinsa taas sisään. Vaimoni alkaa huohottaa ja anelee, että älä lopeta nussi minun persettä. Näytelmää katsoessa oma mulkkuni on noussut taas taistelukuntoon. Vetelen hiljalleen esinahkaa edestakaisin katsellessani kuinka vaimoni menettää peppuneitsyytensä tuntemattomalle jättikyrpäiselle miehelle silmieni edessä. Vaimoni alkaa voihkimaan ja saa räjähtävän orgasmin jonka kourissa hän huutaa kuin pistettävä sika. Hänen koko kroppansa tärisee ja viimein hän lysähtää vatsalleen sängylle. Vieraan mulkku luiskahtaa ulos perse reiän maiskahtae samalla.

    Vaimoni huohottaa sängyllä ja mies näyttää hieman tyytymättömältä, kun hän jäi vielä laukeamatta. Oma kullini kaipaisi myös vielä tyhjennystä joten käyn selälleni sängylle vaimoni viereen ja pyöräytän lähes velttona makaavan vaimoni päälleni. Sovittelen mulkkuni vierasta spermaa edelleen valuvan pillun huulille ja painan kyrpäni kerralla turvonneen ja liukkaan pillun pohjalle. Vaimoni sanoo, että ei enää, olen aivan puhki. Vinkkaan kädelläni miehelle, että laittaa mulkkunsa samaan aikaan perseeseen. Levitän pakaroita samalla, kun mies siirtyy vaimoni perseen taakse. Vaimoni älyää siinä vaiheessa mitä on tapahtumassa, kun hän tuntee miehen kyrvän persereiällään. Puristan vaimoni pakaroista tiukemmin minua vasten, koska hän meinaa karata pois. Mies työntää kyrpänsä hitaasti sisään ja vaimoni joutuu alistumaan kohtaloonsa. Tunnen kullissani kuinka vieras kyrpä alkaa liikkumaan toisella puolella. Vaimoni huokaa, että hän on aivan täynnä nyt.alan itsekin liikkumaan ja hetken kuluttua löydämme sopivan rytmin. Tiukka puristus alkaa olemaan liikaa nopeasti ja tunnen kuinka kivekseni alkavat nousta ylös. Tunnen ohuitten kalvojen läpi kuinka toinen kyrpä liikkuu perseessä ja alkaa sykkimään mies laukeaa karjadellen syvälle vaimoni suoleen. Lähes välittömästi tämän jälkeen vaimoni pillu alkaa supistelemaan ja se saa minulta nallin palamaan. Laukeamme vaimoni kanssa yhtäaikaa. Pillu puristaa kypääni supistellessan niin, että luulen kyrpäni katkeavat.

    Mies vetäytyy vaimoni perseestä huohottaen ja menee siistimään kaluaan kosteaan pyyhkeeseen. Vaimoni kierähtää päältäni sängylle huohottaen. Katson kuinka molemmat reiät ovat auki nussittu ja niistä valuu hiljalleen valkeaa spermaa sängylle. Nautiskelen näkymästä kuinka punaisen ja turpean pillun- ja vieläkin aukioleva anus reikä supistuvat hiljalleen. Hetken huilattuaan vaimoni myös nousee ylös ja siivoaa pyyhkeellä perseestä ja pillusta valuvat spermat. Siivottuamme kaikki itsemme käymme takaisin laverille nukkumaan. Nukahdan välittömästi päästyäni selälleen ja suljettuani silmät.

    Heräilen aamulla astioiden kolinaan ja tuoreen kahvin tuoksuun. Vaimoni näyttää heränneen myös. Huomaan hänen katselevan miestä joka kokkailee aamupalaa ilkosillaan iso mulkku iloisesti jalkojen välissä heilahdellen. Suutelen vaimoani ja sanon hyvää huomenta rakkaalleni. Katson häntä silmiin samalla, kun tunnustelen peiton alla kädelläni pillua. Pillu tuntuu todella märältä. Sanon vaimolleni, että taitaisi tehdä vielä mieli vierasta. Vaimoni vastaa ensin ynähtämällä ja jatkaa sitten sanomalla, että ompas se herkullisen näköinen, saanko vielä kokeilla sitä hiukan? Haluisin myös maistaa sitä, kun eilen jäi välistä. Vastaan hänelle, että tietenkin saat. Näin miten nautit siitä eilen ja se oli minusta kiihottavaa.

    Vaimoni nousee sängystä ja menee miehen luokse ja tarttuu miehen kaluun takaa päin ja toteaa, että mikäs veijari se täällä hyppelee. Mies nostaa paistin pannun kamiinan päältä ja kääntyy toisinpäin ja sanoo, hyvää huomenta kaunokainen. Vaimoni laskeutuu polvilleen ja vetää esinahan kullista taakse jonka jälkeen imaisee vielä löysänä olevan mulkun suuhunsa kokonaan alkaen imeä sitä. Imuttelu näyttä tuottavan nopeasti tulosta ja vieras kyrpä ei pian sovi enää kokonaan vaimoni suuhun. Vaimoni jatkaa imemällä terskaa ja samalla toisella kädellä runkaten kyrvän vartta. Näkymä saa myös oman kullin heräämään ja vetelen rauhallisesti esinahkaa edestakaisin laverilla maaten. Mies sanoo, että hänen on pakko istua, koska jalat alkavat tuntua hyytelöiltä. Mies istuu jakkaralle ja vaimo siirtyy konttaus asentoon miehen eteen ja jatkaa miehen imemistä ja runkkausta samalla. Laverille minulle aukeaa täydellinen näkymä. Vaimoni on puolen metrin päästä minua kontillaan perse minua kohden ja vieras kulli liikkuu rytmikkäästi hänen suussaan. Katselen kuinka hänen turpea pillun huulet ovat hiukan auki. Hän on niin kiimassa, että limaa valuu jo reisiä pitkin. Nousen sängystä ja menen vaimoni taakse ja nuolen hänen pilluaan hiukan, jonka jälkee työnnän mulkkuni takaapäin hänen pilluunsa. Sanon vaimoni olevan nyt aamupala grillivartaassa. Alan nussimaan vaimoani ensin hitaasti ja hänen alkaessa työnnellä persettään rytmikkäästi taakse lisää vähitellen vauhtia. Hetken kuluttua huomaan kuinka miehen vartalo jäykistyy ja hän ottaa vaimoni niskasta kiinni ja painaa kullin syvemmälle vaimoni suuhun. Katson kuinka miehen vatsalihakset nykivät rytmikkäästi ja hän pumppaa siemenensä syvälle vaimoni suuhun. Vaimoni näyttä nielevän kaiken mitä hän ei yleensä minulle tee. Vaimoni ottaa kullin suustaan ja nuolaisee vielä terkan päästä viimeiset spermatipat ja nielee vielä nekin. Irstas näkymä ja vaimoni pillun tiukka puristus saa myös minut laukeamaan pillun perukoille

    Vaimoni vetäytyy eteenpäin ja kääntyy katsomaan minua. Hän saanoo, ettei vielä saanut ja nyt saat antaa orgasmin minulle nuolemalla. Vastustelen hieman ja sanon hänen olevan täynnä spermaa. Vaimoni tulee luokseni tartuu kovasti kiveksistäni ja sanoo, että parempi nuolla tai nämä eivät tyhjene ainakaan kuukauteen. Tämän jälkeen hän suutelee minua työntäen kielensä syvälle suuhuni. Maistan suudelmassa vieraan miehen mulkun ja sperman maun. Jostain syystä tämä saa minun mulkkuni vaimoni kädessä hieman heräämään. Vaimoni sanoo, että taidatkin tykätä vähän kovemmista otteista ja työntää minut samalla selälleni laverille. Ennen kuin ehdin reagoida mitenkään vaimoni on jo päälläni 69 asennossa. Vaimoni sanoo, että nuolekin huolellisesti puhtaasti tai tämä saa kärsiä puristaen samalla mulkustani. Alan nuolemaan vaimoni pillua josta valuu spermaa suuhuni ja asennosta johtuen joudun nielemään kaiken. Vaimoni alkaa myös nuolemaan kulliani ottaen sen välillä suuhunsa ja sanoo: Hyvä poika, nuole juuri noin, kaikki puhtaaksi mitä olet sotkenutkin. Oma kyrpäni alkaa olla taas täydessä seisokissa vaimoni käsittelystä. Vaimoni sanoo, että taidatkin tykätä sperman mausta pillussa ja sitä taidetaan tarvita sinne lisää. Yritän sanoa vastalauseen, mutta vaimoni painaa pillunsa tiukemmin suutani vasten estäen ääneni pääsyn kuuluville. Vaimoni käskee miestä panemaan häntä takaapäin. vaimoni nostaa takamustaan hieman ja näen kuinka miehen kovana seisova suonikas kyrpä lähestyy vaimoni pillua aivan silmieni edessä. Vaimoni puristaa tiukasti kiveksistäni ja en uskalla sanoa mitään. Hiljalleen kyrpä painuu pohjaan asti ja tullessaan taisin ulos pumppaa samalla ulos vielä pillussa olevaa spermaa. Vaimoni käskee pitämään huolen, että paikat pysyvät puhtaana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Heräilen aamulla astioiden kolinaan ja tuoreen kahvin tuoksuun. Vaimoni näyttää heränneen myös. Huomaan hänen katselevan miestä joka kokkailee aamupalaa ilkosillaan iso mulkku iloisesti jalkojen välissä heilahdellen. Suutelen vaimoani ja sanon hyvää huomenta rakkaalleni. Katson häntä silmiin samalla, kun tunnustelen peiton alla kädelläni pillua. Pillu tuntuu todella märältä. Sanon vaimolleni, että taitaisi tehdä vielä mieli vierasta. Vaimoni vastaa ensin ynähtämällä ja jatkaa sitten sanomalla, että ompas se herkullisen näköinen, saanko vielä kokeilla sitä hiukan? Haluisin myös maistaa sitä, kun eilen jäi välistä. Vastaan hänelle, että tietenkin saat. Näin miten nautit siitä eilen ja se oli minusta kiihottavaa.

    Vaimoni nousee sängystä ja menee miehen luokse ja tarttuu miehen kaluun takaa päin ja toteaa, että mikäs veijari se täällä hyppelee. Mies nostaa paistin pannun kamiinan päältä ja kääntyy toisinpäin ja sanoo, hyvää huomenta kaunokainen. Vaimoni laskeutuu polvilleen ja vetää esinahan kullista taakse jonka jälkeen imaisee vielä löysänä olevan mulkun suuhunsa kokonaan alkaen imeä sitä. Imuttelu näyttä tuottavan nopeasti tulosta ja vieras kyrpä ei pian sovi enää kokonaan vaimoni suuhun. Vaimoni jatkaa imemällä terskaa ja samalla toisella kädellä runkaten kyrvän vartta. Näkymä saa myös oman kullin heräämään ja vetelen rauhallisesti esinahkaa edestakaisin laverilla maaten. Mies sanoo, että hänen on pakko istua, koska jalat alkavat tuntua hyytelöiltä. Mies istuu jakkaralle ja vaimo siirtyy konttaus asentoon miehen eteen ja jatkaa miehen imemistä ja runkkausta samalla. Laverille minulle aukeaa täydellinen näkymä. Vaimoni on puolen metrin päästä minua kontillaan perse minua kohden ja vieras kulli liikkuu rytmikkäästi hänen suussaan. Katselen kuinka hänen turpea pillun huulet ovat hiukan auki. Hän on niin kiimassa, että limaa valuu jo reisiä pitkin. Nousen sängystä ja menen vaimoni taakse ja nuolen hänen pilluaan hiukan, jonka jälkee työnnän mulkkuni takaapäin hänen pilluunsa. Sanon vaimoni olevan nyt aamupala grillivartaassa. Alan nussimaan vaimoani ensin hitaasti ja hänen alkaessa työnnellä persettään rytmikkäästi taakse lisää vähitellen vauhtia. Hetken kuluttua huomaan kuinka miehen vartalo jäykistyy ja hän ottaa vaimoni niskasta kiinni ja painaa kullin syvemmälle vaimoni suuhun. Katson kuinka miehen vatsalihakset nykivät rytmikkäästi ja hän pumppaa siemenensä syvälle vaimoni suuhun. Vaimoni näyttä nielevän kaiken mitä hän ei yleensä minulle tee. Vaimoni ottaa kullin suustaan ja nuolaisee vielä terkan päästä viimeiset spermatipat ja nielee vielä nekin. Irstas näkymä ja vaimoni pillun tiukka puristus saa myös minut laukeamaan pillun perukoille

    Vaimoni vetäytyy eteenpäin ja kääntyy katsomaan minua. Hän saanoo, ettei vielä saanut ja nyt saat antaa orgasmin minulle nuolemalla. Vastustelen hieman ja sanon hänen olevan täynnä spermaa. Vaimoni tulee luokseni tartuu kovasti kiveksistäni ja sanoo, että parempi nuolla tai nämä eivät tyhjene ainakaan kuukauteen. Tämän jälkeen hän suutelee minua työntäen kielensä syvälle suuhuni. Maistan suudelmassa vieraan miehen mulkun ja sperman maun. Jostain syystä tämä saa minun mulkkuni vaimoni kädessä hieman heräämään. Vaimoni sanoo, että taidatkin tykätä vähän kovemmista otteista ja työntää minut samalla selälleni laverille. Ennen kuin ehdin reagoida mitenkään vaimoni on jo päälläni 69 asennossa. Vaimoni sanoo, että nuolekin huolellisesti puhtaasti tai tämä saa kärsiä puristaen samalla mulkustani. Alan nuolemaan vaimoni pillua josta valuu spermaa suuhuni ja asennosta johtuen joudun nielemään kaiken. Vaimoni alkaa myös nuolemaan kulliani ottaen sen välillä suuhunsa ja sanoo: Hyvä poika, nuole juuri noin, kaikki puhtaaksi mitä olet sotkenutkin. Oma kyrpäni alkaa olla taas täydessä seisokissa vaimoni käsittelystä. Vaimoni sanoo, että taidatkin tykätä sperman mausta pillussa ja sitä taidetaan tarvita sinne lisää. Yritän sanoa vastalauseen, mutta vaimoni painaa pillunsa tiukemmin suutani vasten estäen ääneni pääsyn kuuluville. Vaimoni käskee miestä panemaan häntä takaapäin. vaimoni nostaa takamustaan hieman ja näen kuinka miehen kovana seisova suonikas kyrpä lähestyy vaimoni pillua aivan silmieni edessä. Vaimoni puristaa tiukasti kiveksistäni ja en uskalla sanoa mitään. Hiljalleen kyrpä painuu pohjaan asti ja tullessaan taisin ulos pumppaa samalla ulos vielä pillussa olevaa spermaa. Vaimoni käskee pitämään huolen, että paikat pysyvät puhtaana.

    Työnnän valovasti kieleni ulos ja alan nuolemaan ulos tulleita spermoja. Vaimoni muuttaa hieman asentoaan siten, yletyn kieleni kärjellä hänen klitorikselleen ja vieras kulli tavallaan liukuu kieleni päällä pillun sisään ja sieltä ulos. Miehen kivekset hankaavat samalla otsaani hänen nussiessaan vaimoani. Ilmeisesti uudenlaisen tilanteen tuoma jännitys ja vaimoni lähestyvän orgasmin tuoma pillun supistelu saa miehen orgasmin myös lähestymään. Tunnen kuinka kivekset nousevat otsaltani ja näen kuinka ne vetäytyvät aivan kyrvän juureen. Huomaan vaimoni saavan samalla hetkellä, kun miehen kyrpä alkaa sykkimään ja laukaisee elämän eliksiirinsä vaimoni vitun perälle samalla, kun vaimoni pillu kouristelee kullin ympärillä orgasmin kourissa. Hetken kuluttua mies vetäytyy ulos ja samalla pillusta tulvahtaa spermaa suuhuni suuntäydeltä. Nieleskellessäni vieraan miehen spermoja etten tukehtuisi vaimoni käskee nuolemaan kaiken puhtaaksi. Nuolen pillun huolella ja lopulta vaimoni nousee ylös päältäni. Hän läpsäyttää kevyesti kivikovaa kyrpääni sanoen, että tämä saa nyt vähän odottaa, että saa helpotusta oloonsa ja nyt syödään vähän aamupalaa, että jaksetaan kohta lisää.

    Istuimme pöytään ja aloimme syödä aamupalaa. Vaimo vetäisi aina välillä kädellään esinahkaa edes takaisin, että seisokkini ei pääse laskemaan missään vaiheessa. Aamupalan syönti tuntuu kestävän ikuisuuden, koska en juuri pysty muuta ajattelemaan, kuin kivi kovaa kyrpääni johon suorastaan jo sattuu. Viimein kaikki ovat syöneet ja vaimoni pyytä meitä kaikkia siirtymään takaisin laverille.

    Vaimoni käskee minut laverille selälleen ja kapuaa päälleni ratsastus asentoon ja sanoo, jos laukeat taas ennen aikoja saat taas rangaistuksen. vaimoni alkaa ratsastamaan hiljalleen ja pyytää miehen lähemmäksi, että saa imeä häntä. Saatuaan vieraan kalun kovaksi hän pyytää miestä menemään taaksemme. Mies meinaa alkaa survomaan kulliaan vaimon perseeseen, mutta vaimoni kieltää ja sanoo: ei vielä sinne koita saada se mahtumaan pilluun. Vaimoni makaa rintani päällä perse pystysä levittäin pakaroitaan. Mies siirtää kulliaan alemmas ja alkaa sovittelemaan sitä sisälle vittuun, jossa kullini jo on. Muutaman yrityksen jälkeen mulkku luiskahtaa sisälle ja vaimoni huutaa kivun ja kiiman sekaista huutoa. Vaimoni sanoo, ettei ole koskaan tuntenut olevansa näin täynnä. Mies alkaa hiljalleen panemaa ja tunnen kuinka hänen kullinsa liikkuu pillussa samalla hangaten omaa mulkkuani. Ei tarvita pitkää aikaa, kun räjähdys pisteeseen aiemmin kiihotettu kyrpäni ei voi enää vastustaa vain alkaa taas sykkimään siementään. Vaimoni tietenkin närkästyy tästä ja sanoo, että mitä me sovimme? Hän pyytää miestä ottamaan mulkkunsa ulos. Tunnen kuinka spermaa ja pillulimoja tulee samalla ulos valuen pitkin kivieksiäni kohti persettäni. Mies menee selälleen laverille ja vaimoni vaihtaa hänen päällensä selkä miehen kasvoja kohden. Tämän jälkeen hän siirtyy siten, että miehen mulkku on hänen sisällään ja hän makaa selällään miehen rintaa vasten. Sitten hän ottaa kiinni hiuksistani ja painaa kasvoni pillua kohden missä mies liikuttelee lyhyillä liikkeillä mulkuaan. Vaimoni käskee nuolla klitoristaan samalla, kun häntä nussitaan kyrvällä joka ei laukea luvatta. Nuolen vaimoani ja välillä hänen ja miehen liikkeet saavat aikaan, että joudun lipaisemaan myös miehen limaista kyrvän vartta. Tätä jatkuu kunnes vaimoni huomaa kullini olevan taas heräilemässä. Vaimoni nousee pystympään ja käskee minun tuoda mulkkuni niin, että hän saa imettyä sen taas työ kuntoon. Mulkkuni kovetuttua taas täysin vaimoni käskee minut selälleen laverille ja siirtyy päälleni samoin kuin oli aiemin toisen miehen päällä. luulin vaimoni haluavan taas kahta kullia pilluunsa, mutta muutaman edes takaisen liikkeen jälkeen hän nousee ylös kauhaiseen pillustaan siellä olevaa spermaa ja pillulimoja levittäin sen persereikänsä ympärille. Hän alkaa laskeutua kyrpäni päälle asettain terskani pyllyreikää vasten. luulen jo laukeavani kun ymmärrän saavani ensimmäistä kertaa kokea vaimoni tiukan pyllyn puristuksen. Katselen kuinka sulkijalihas antaa hiljalleen periksi ja terska viimein muljahtaa sisälle samettisen pehmeään mutta tiukkaa suklaa reikään. Tunne on aivan sanoin kuvaamaton kuinka uskomattoman tiukka sulkijalihas puristaa kulliani. Näen kuinka vaimoni laskeutuu kyrpäni vartta myöten aivan pohjaan asti. Katselen kuinka aiemmin niin tiukka ryppyinen reikä on äärimmilleen pingoittuneena renkaana kullini ympärillä. Näkymää ihaellessa vaimoni liikuttaa itseeään muutaman kerran ylös ja alas asettuen lopulta koko kyrpäni täysin sisällä perseessä. Vaimoni vaihtaa asentoaan, että hän makaa selällään rintaani vasten mulkkuni kahvaa myöten anuksessa ja vittu avoinna vierasta kohden. Miestä ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, kun vaimoni käskee miestä nussimaan niin, että taju lähtee. Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani P..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Työnnän valovasti kieleni ulos ja alan nuolemaan ulos tulleita spermoja. Vaimoni muuttaa hieman asentoaan siten, yletyn kieleni kärjellä hänen klitorikselleen ja vieras kulli tavallaan liukuu kieleni päällä pillun sisään ja sieltä ulos. Miehen kivekset hankaavat samalla otsaani hänen nussiessaan vaimoani. Ilmeisesti uudenlaisen tilanteen tuoma jännitys ja vaimoni lähestyvän orgasmin tuoma pillun supistelu saa miehen orgasmin myös lähestymään. Tunnen kuinka kivekset nousevat otsaltani ja näen kuinka ne vetäytyvät aivan kyrvän juureen. Huomaan vaimoni saavan samalla hetkellä, kun miehen kyrpä alkaa sykkimään ja laukaisee elämän eliksiirinsä vaimoni vitun perälle samalla, kun vaimoni pillu kouristelee kullin ympärillä orgasmin kourissa. Hetken kuluttua mies vetäytyy ulos ja samalla pillusta tulvahtaa spermaa suuhuni suuntäydeltä. Nieleskellessäni vieraan miehen spermoja etten tukehtuisi vaimoni käskee nuolemaan kaiken puhtaaksi. Nuolen pillun huolella ja lopulta vaimoni nousee ylös päältäni. Hän läpsäyttää kevyesti kivikovaa kyrpääni sanoen, että tämä saa nyt vähän odottaa, että saa helpotusta oloonsa ja nyt syödään vähän aamupalaa, että jaksetaan kohta lisää.

    Istuimme pöytään ja aloimme syödä aamupalaa. Vaimo vetäisi aina välillä kädellään esinahkaa edes takaisin, että seisokkini ei pääse laskemaan missään vaiheessa. Aamupalan syönti tuntuu kestävän ikuisuuden, koska en juuri pysty muuta ajattelemaan, kuin kivi kovaa kyrpääni johon suorastaan jo sattuu. Viimein kaikki ovat syöneet ja vaimoni pyytä meitä kaikkia siirtymään takaisin laverille.

    Vaimoni käskee minut laverille selälleen ja kapuaa päälleni ratsastus asentoon ja sanoo, jos laukeat taas ennen aikoja saat taas rangaistuksen. vaimoni alkaa ratsastamaan hiljalleen ja pyytää miehen lähemmäksi, että saa imeä häntä. Saatuaan vieraan kalun kovaksi hän pyytää miestä menemään taaksemme. Mies meinaa alkaa survomaan kulliaan vaimon perseeseen, mutta vaimoni kieltää ja sanoo: ei vielä sinne koita saada se mahtumaan pilluun. Vaimoni makaa rintani päällä perse pystysä levittäin pakaroitaan. Mies siirtää kulliaan alemmas ja alkaa sovittelemaan sitä sisälle vittuun, jossa kullini jo on. Muutaman yrityksen jälkeen mulkku luiskahtaa sisälle ja vaimoni huutaa kivun ja kiiman sekaista huutoa. Vaimoni sanoo, ettei ole koskaan tuntenut olevansa näin täynnä. Mies alkaa hiljalleen panemaa ja tunnen kuinka hänen kullinsa liikkuu pillussa samalla hangaten omaa mulkkuani. Ei tarvita pitkää aikaa, kun räjähdys pisteeseen aiemmin kiihotettu kyrpäni ei voi enää vastustaa vain alkaa taas sykkimään siementään. Vaimoni tietenkin närkästyy tästä ja sanoo, että mitä me sovimme? Hän pyytää miestä ottamaan mulkkunsa ulos. Tunnen kuinka spermaa ja pillulimoja tulee samalla ulos valuen pitkin kivieksiäni kohti persettäni. Mies menee selälleen laverille ja vaimoni vaihtaa hänen päällensä selkä miehen kasvoja kohden. Tämän jälkeen hän siirtyy siten, että miehen mulkku on hänen sisällään ja hän makaa selällään miehen rintaa vasten. Sitten hän ottaa kiinni hiuksistani ja painaa kasvoni pillua kohden missä mies liikuttelee lyhyillä liikkeillä mulkuaan. Vaimoni käskee nuolla klitoristaan samalla, kun häntä nussitaan kyrvällä joka ei laukea luvatta. Nuolen vaimoani ja välillä hänen ja miehen liikkeet saavat aikaan, että joudun lipaisemaan myös miehen limaista kyrvän vartta. Tätä jatkuu kunnes vaimoni huomaa kullini olevan taas heräilemässä. Vaimoni nousee pystympään ja käskee minun tuoda mulkkuni niin, että hän saa imettyä sen taas työ kuntoon. Mulkkuni kovetuttua taas täysin vaimoni käskee minut selälleen laverille ja siirtyy päälleni samoin kuin oli aiemin toisen miehen päällä. luulin vaimoni haluavan taas kahta kullia pilluunsa, mutta muutaman edes takaisen liikkeen jälkeen hän nousee ylös kauhaiseen pillustaan siellä olevaa spermaa ja pillulimoja levittäin sen persereikänsä ympärille. Hän alkaa laskeutua kyrpäni päälle asettain terskani pyllyreikää vasten. luulen jo laukeavani kun ymmärrän saavani ensimmäistä kertaa kokea vaimoni tiukan pyllyn puristuksen. Katselen kuinka sulkijalihas antaa hiljalleen periksi ja terska viimein muljahtaa sisälle samettisen pehmeään mutta tiukkaa suklaa reikään. Tunne on aivan sanoin kuvaamaton kuinka uskomattoman tiukka sulkijalihas puristaa kulliani. Näen kuinka vaimoni laskeutuu kyrpäni vartta myöten aivan pohjaan asti. Katselen kuinka aiemmin niin tiukka ryppyinen reikä on äärimmilleen pingoittuneena renkaana kullini ympärillä. Näkymää ihaellessa vaimoni liikuttaa itseeään muutaman kerran ylös ja alas asettuen lopulta koko kyrpäni täysin sisällä perseessä. Vaimoni vaihtaa asentoaan, että hän makaa selällään rintaani vasten mulkkuni kahvaa myöten anuksessa ja vittu avoinna vierasta kohden. Miestä ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, kun vaimoni käskee miestä nussimaan niin, että taju lähtee. Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani P..

    Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani pillua möyhentävän ison vieraan kullin liikkeet. Tunnen kuinka liike saa minut lähemmäs ja lähemmäs laukeamista. Vaimoni perse alkaa supistelemaan kullini juuressa ja tunnen kuinka toisen miehen kyrpä alkaa myös sykkimään ja pysähtyy kahvaa myöten pillun pohjaan. Tunnen kuinka itse myös laukean ja ruiskin spermani vaimon lämpimään sykkivään suoleen. Orgasmi tuntuu kestävän loputomiin. Makaamme siinä päällekkäib varmaan 15 minuutin ajan kunnes mies nousee puolitajuttoman vaimoni päältä ja saan kiepautettua hänet pois päältäni. Edelleen puolikova kullini luiskahtaa ulos suolesta maiskahtaen. Vaimoni makaa raukeana laverilla jalat harallan kuin huora spermaa pillusta ja perseestä valuen. Näkymä on samaan aikaan niin kaunis, mutta samalla perkeleen rivo.

    Mies alkaa puhdistautumaan ja sanoo hänen pitävän jatkaa matkaa pian. Miehen pukiessa putsailen itseni myös ja puen hiukan vaatetta päälle. Mies kiittää kaikesta ja hyvästelee meidät. Käyn viellä saattamassa miehen ulos ja kiitän kätellen häntä mahtavasta kokemuksesta. Juttelemme hetken jonka jälkeen mies hiitää kuusikkoon ja minä palaan takaisin sisälle kämppään. Sisällä vaimoni makaa edelleen molemmat reiät spermaa valuen. Hän kysyy minulta olenko nyt tyytyväinen, kun olet tehnyt vaimostasi tällaisen kahden kyrvän huoran joka antaa vieraan nussia kaikkiin reikiin. Vastasin itsekin nauttineeni suunnattoman paljon ja ettei hänen tarvitse hävetä. Sanoin rakastaneeni häntä aina sellaisena kuin hän on ja nyt vielä entistäkin enemmän. Vaimoni sanoi, että voisimmeko huilata tämän päivän ja jatkaa vasta seuraavana aamuna hiitoretkemme? Hän sanoi pillunsa ja pyllyn olevan niin hellänä, että epäilee pystyvänsä hiihtämään ennen huomista. Sovimme jatkavamme vasta seuraavana päivänä. Illalla juuri ennen nukahtamista vaimoni sanoi, että olisipa joskus mukava tavata uudelle miehen kanssa ja sanoi toivovansa, että törmäämme vielä joku päivä. Sanoin että tiedä vaikka törmäämmekin. Kerroin antaneeni puhelinnumeroni miehelle lähtiessä ja kertoneeni hänen olevan aina tervetullut piipahtamaan kotonamme, jos hän sattuu joskus liikkumaan etelä-suomessa. Vaimoni sanoi, että kiitos rakas tästä kokemuksesta ja rakastavansa vain minua vaikka olikin nauttinut suuresti myös toisesta kullista sisällään.

    Aikanamme palasimme kotiin hiihtoretkeltä. Reissun jälkeen seksi elämämme piristyi aivan toisenlaiseksi. Harrastamme keskenämme anaali seksiä ja vaimoni alkoi ottaa useammin suuhun ja myöskin alkoi aina nielemään. Olemme ottaneet leluja mukaan ja vaimoni nauttii siitä kuinka nuolettaa itsensä puhtaaksi minun lauettua hänen sisälleen. Olemme kokeillee myös monenlaista uutta, kuten vaimoni on hieronut eturauhastani samalla kun ottanut suihin, josta nautin myös äärettämän paljon. Emme kumpikaan ole katuneet päivääkään kokeiluamme ottaa toinen mies mukaan leikkeihimme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Työnnän valovasti kieleni ulos ja alan nuolemaan ulos tulleita spermoja. Vaimoni muuttaa hieman asentoaan siten, yletyn kieleni kärjellä hänen klitorikselleen ja vieras kulli tavallaan liukuu kieleni päällä pillun sisään ja sieltä ulos. Miehen kivekset hankaavat samalla otsaani hänen nussiessaan vaimoani. Ilmeisesti uudenlaisen tilanteen tuoma jännitys ja vaimoni lähestyvän orgasmin tuoma pillun supistelu saa miehen orgasmin myös lähestymään. Tunnen kuinka kivekset nousevat otsaltani ja näen kuinka ne vetäytyvät aivan kyrvän juureen. Huomaan vaimoni saavan samalla hetkellä, kun miehen kyrpä alkaa sykkimään ja laukaisee elämän eliksiirinsä vaimoni vitun perälle samalla, kun vaimoni pillu kouristelee kullin ympärillä orgasmin kourissa. Hetken kuluttua mies vetäytyy ulos ja samalla pillusta tulvahtaa spermaa suuhuni suuntäydeltä. Nieleskellessäni vieraan miehen spermoja etten tukehtuisi vaimoni käskee nuolemaan kaiken puhtaaksi. Nuolen pillun huolella ja lopulta vaimoni nousee ylös päältäni. Hän läpsäyttää kevyesti kivikovaa kyrpääni sanoen, että tämä saa nyt vähän odottaa, että saa helpotusta oloonsa ja nyt syödään vähän aamupalaa, että jaksetaan kohta lisää.

    Istuimme pöytään ja aloimme syödä aamupalaa. Vaimo vetäisi aina välillä kädellään esinahkaa edes takaisin, että seisokkini ei pääse laskemaan missään vaiheessa. Aamupalan syönti tuntuu kestävän ikuisuuden, koska en juuri pysty muuta ajattelemaan, kuin kivi kovaa kyrpääni johon suorastaan jo sattuu. Viimein kaikki ovat syöneet ja vaimoni pyytä meitä kaikkia siirtymään takaisin laverille.

    Vaimoni käskee minut laverille selälleen ja kapuaa päälleni ratsastus asentoon ja sanoo, jos laukeat taas ennen aikoja saat taas rangaistuksen. vaimoni alkaa ratsastamaan hiljalleen ja pyytää miehen lähemmäksi, että saa imeä häntä. Saatuaan vieraan kalun kovaksi hän pyytää miestä menemään taaksemme. Mies meinaa alkaa survomaan kulliaan vaimon perseeseen, mutta vaimoni kieltää ja sanoo: ei vielä sinne koita saada se mahtumaan pilluun. Vaimoni makaa rintani päällä perse pystysä levittäin pakaroitaan. Mies siirtää kulliaan alemmas ja alkaa sovittelemaan sitä sisälle vittuun, jossa kullini jo on. Muutaman yrityksen jälkeen mulkku luiskahtaa sisälle ja vaimoni huutaa kivun ja kiiman sekaista huutoa. Vaimoni sanoo, ettei ole koskaan tuntenut olevansa näin täynnä. Mies alkaa hiljalleen panemaa ja tunnen kuinka hänen kullinsa liikkuu pillussa samalla hangaten omaa mulkkuani. Ei tarvita pitkää aikaa, kun räjähdys pisteeseen aiemmin kiihotettu kyrpäni ei voi enää vastustaa vain alkaa taas sykkimään siementään. Vaimoni tietenkin närkästyy tästä ja sanoo, että mitä me sovimme? Hän pyytää miestä ottamaan mulkkunsa ulos. Tunnen kuinka spermaa ja pillulimoja tulee samalla ulos valuen pitkin kivieksiäni kohti persettäni. Mies menee selälleen laverille ja vaimoni vaihtaa hänen päällensä selkä miehen kasvoja kohden. Tämän jälkeen hän siirtyy siten, että miehen mulkku on hänen sisällään ja hän makaa selällään miehen rintaa vasten. Sitten hän ottaa kiinni hiuksistani ja painaa kasvoni pillua kohden missä mies liikuttelee lyhyillä liikkeillä mulkuaan. Vaimoni käskee nuolla klitoristaan samalla, kun häntä nussitaan kyrvällä joka ei laukea luvatta. Nuolen vaimoani ja välillä hänen ja miehen liikkeet saavat aikaan, että joudun lipaisemaan myös miehen limaista kyrvän vartta. Tätä jatkuu kunnes vaimoni huomaa kullini olevan taas heräilemässä. Vaimoni nousee pystympään ja käskee minun tuoda mulkkuni niin, että hän saa imettyä sen taas työ kuntoon. Mulkkuni kovetuttua taas täysin vaimoni käskee minut selälleen laverille ja siirtyy päälleni samoin kuin oli aiemin toisen miehen päällä. luulin vaimoni haluavan taas kahta kullia pilluunsa, mutta muutaman edes takaisen liikkeen jälkeen hän nousee ylös kauhaiseen pillustaan siellä olevaa spermaa ja pillulimoja levittäin sen persereikänsä ympärille. Hän alkaa laskeutua kyrpäni päälle asettain terskani pyllyreikää vasten. luulen jo laukeavani kun ymmärrän saavani ensimmäistä kertaa kokea vaimoni tiukan pyllyn puristuksen. Katselen kuinka sulkijalihas antaa hiljalleen periksi ja terska viimein muljahtaa sisälle samettisen pehmeään mutta tiukkaa suklaa reikään. Tunne on aivan sanoin kuvaamaton kuinka uskomattoman tiukka sulkijalihas puristaa kulliani. Näen kuinka vaimoni laskeutuu kyrpäni vartta myöten aivan pohjaan asti. Katselen kuinka aiemmin niin tiukka ryppyinen reikä on äärimmilleen pingoittuneena renkaana kullini ympärillä. Näkymää ihaellessa vaimoni liikuttaa itseeään muutaman kerran ylös ja alas asettuen lopulta koko kyrpäni täysin sisällä perseessä. Vaimoni vaihtaa asentoaan, että hän makaa selällään rintaani vasten mulkkuni kahvaa myöten anuksessa ja vittu avoinna vierasta kohden. Miestä ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, kun vaimoni käskee miestä nussimaan niin, että taju lähtee. Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani P..

    Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani pillua möyhentävän ison vieraan kullin liikkeet. Tunnen kuinka liike saa minut lähemmäs ja lähemmäs laukeamista. Vaimoni perse alkaa supistelemaan kullini juuressa ja tunnen kuinka toisen miehen kyrpä alkaa myös sykkimään ja pysähtyy kahvaa myöten pillun pohjaan. Tunnen kuinka itse myös laukean ja ruiskin spermani vaimon lämpimään sykkivään suoleen. Orgasmi tuntuu kestävän loputomiin. Makaamme siinä päällekkäib varmaan 15 minuutin ajan kunnes mies nousee puolitajuttoman vaimoni päältä ja saan kiepautettua hänet pois päältäni. Edelleen puolikova kullini luiskahtaa ulos suolesta maiskahtaen. Vaimoni makaa raukeana laverilla jalat harallan kuin huora spermaa pillusta ja perseestä valuen. Näkymä on samaan aikaan niin kaunis, mutta samalla perkeleen rivo.

    Mies alkaa puhdistautumaan ja sanoo hänen pitävän jatkaa matkaa pian. Miehen pukiessa putsailen itseni myös ja puen hiukan vaatetta päälle. Mies kiittää kaikesta ja hyvästelee meidät. Käyn viellä saattamassa miehen ulos ja kiitän kätellen häntä mahtavasta kokemuksesta. Juttelemme hetken jonka jälkeen mies hiitää kuusikkoon ja minä palaan takaisin sisälle kämppään. Sisällä vaimoni makaa edelleen molemmat reiät spermaa valuen. Hän kysyy minulta olenko nyt tyytyväinen, kun olet tehnyt vaimostasi tällaisen kahden kyrvän huoran joka antaa vieraan nussia kaikkiin reikiin. Vastasin itsekin nauttineeni suunnattoman paljon ja ettei hänen tarvitse hävetä. Sanoin rakastaneeni häntä aina sellaisena kuin hän on ja nyt vielä entistäkin enemmän. Vaimoni sanoi, että voisimmeko huilata tämän päivän ja jatkaa vasta seuraavana aamuna hiitoretkemme? Hän sanoi pillunsa ja pyllyn olevan niin hellänä, että epäilee pystyvänsä hiihtämään ennen huomista. Sovimme jatkavamme vasta seuraavana päivänä. Illalla juuri ennen nukahtamista vaimoni sanoi, että olisipa joskus mukava tavata uudelle miehen kanssa ja sanoi toivovansa, että törmäämme vielä joku päivä. Sanoin että tiedä vaikka törmäämmekin. Kerroin antaneeni puhelinnumeroni miehelle lähtiessä ja kertoneeni hänen olevan aina tervetullut piipahtamaan kotonamme, jos hän sattuu joskus liikkumaan etelä-suomessa. Vaimoni sanoi, että kiitos rakas tästä kokemuksesta ja rakastavansa vain minua vaikka olikin nauttinut suuresti myös toisesta kullista sisällään.

    Aikanamme palasimme kotiin hiihtoretkeltä. Reissun jälkeen seksi elämämme piristyi aivan toisenlaiseksi. Harrastamme keskenämme anaali seksiä ja vaimoni alkoi ottaa useammin suuhun ja myöskin alkoi aina nielemään. Olemme ottaneet leluja mukaan ja vaimoni nauttii siitä kuinka nuolettaa itsensä puhtaaksi minun lauettua hänen sisälleen. Olemme kokeillee myös monenlaista uutta, kuten vaimoni on hieronut eturauhastani samalla kun ottanut suihin, josta nautin myös äärettämän paljon. Emme kumpikaan ole katuneet päivääkään kokeiluamme ottaa toinen mies mukaan leikkeihimme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Työnnän valovasti kieleni ulos ja alan nuolemaan ulos tulleita spermoja. Vaimoni muuttaa hieman asentoaan siten, yletyn kieleni kärjellä hänen klitorikselleen ja vieras kulli tavallaan liukuu kieleni päällä pillun sisään ja sieltä ulos. Miehen kivekset hankaavat samalla otsaani hänen nussiessaan vaimoani. Ilmeisesti uudenlaisen tilanteen tuoma jännitys ja vaimoni lähestyvän orgasmin tuoma pillun supistelu saa miehen orgasmin myös lähestymään. Tunnen kuinka kivekset nousevat otsaltani ja näen kuinka ne vetäytyvät aivan kyrvän juureen. Huomaan vaimoni saavan samalla hetkellä, kun miehen kyrpä alkaa sykkimään ja laukaisee elämän eliksiirinsä vaimoni vitun perälle samalla, kun vaimoni pillu kouristelee kullin ympärillä orgasmin kourissa. Hetken kuluttua mies vetäytyy ulos ja samalla pillusta tulvahtaa spermaa suuhuni suuntäydeltä. Nieleskellessäni vieraan miehen spermoja etten tukehtuisi vaimoni käskee nuolemaan kaiken puhtaaksi. Nuolen pillun huolella ja lopulta vaimoni nousee ylös päältäni. Hän läpsäyttää kevyesti kivikovaa kyrpääni sanoen, että tämä saa nyt vähän odottaa, että saa helpotusta oloonsa ja nyt syödään vähän aamupalaa, että jaksetaan kohta lisää.

    Istuimme pöytään ja aloimme syödä aamupalaa. Vaimo vetäisi aina välillä kädellään esinahkaa edes takaisin, että seisokkini ei pääse laskemaan missään vaiheessa. Aamupalan syönti tuntuu kestävän ikuisuuden, koska en juuri pysty muuta ajattelemaan, kuin kivi kovaa kyrpääni johon suorastaan jo sattuu. Viimein kaikki ovat syöneet ja vaimoni pyytä meitä kaikkia siirtymään takaisin laverille.

    Vaimoni käskee minut laverille selälleen ja kapuaa päälleni ratsastus asentoon ja sanoo, jos laukeat taas ennen aikoja saat taas rangaistuksen. vaimoni alkaa ratsastamaan hiljalleen ja pyytää miehen lähemmäksi, että saa imeä häntä. Saatuaan vieraan kalun kovaksi hän pyytää miestä menemään taaksemme. Mies meinaa alkaa survomaan kulliaan vaimon perseeseen, mutta vaimoni kieltää ja sanoo: ei vielä sinne koita saada se mahtumaan pilluun. Vaimoni makaa rintani päällä perse pystysä levittäin pakaroitaan. Mies siirtää kulliaan alemmas ja alkaa sovittelemaan sitä sisälle vittuun, jossa kullini jo on. Muutaman yrityksen jälkeen mulkku luiskahtaa sisälle ja vaimoni huutaa kivun ja kiiman sekaista huutoa. Vaimoni sanoo, ettei ole koskaan tuntenut olevansa näin täynnä. Mies alkaa hiljalleen panemaa ja tunnen kuinka hänen kullinsa liikkuu pillussa samalla hangaten omaa mulkkuani. Ei tarvita pitkää aikaa, kun räjähdys pisteeseen aiemmin kiihotettu kyrpäni ei voi enää vastustaa vain alkaa taas sykkimään siementään. Vaimoni tietenkin närkästyy tästä ja sanoo, että mitä me sovimme? Hän pyytää miestä ottamaan mulkkunsa ulos. Tunnen kuinka spermaa ja pillulimoja tulee samalla ulos valuen pitkin kivieksiäni kohti persettäni. Mies menee selälleen laverille ja vaimoni vaihtaa hänen päällensä selkä miehen kasvoja kohden. Tämän jälkeen hän siirtyy siten, että miehen mulkku on hänen sisällään ja hän makaa selällään miehen rintaa vasten. Sitten hän ottaa kiinni hiuksistani ja painaa kasvoni pillua kohden missä mies liikuttelee lyhyillä liikkeillä mulkuaan. Vaimoni käskee nuolla klitoristaan samalla, kun häntä nussitaan kyrvällä joka ei laukea luvatta. Nuolen vaimoani ja välillä hänen ja miehen liikkeet saavat aikaan, että joudun lipaisemaan myös miehen limaista kyrvän vartta. Tätä jatkuu kunnes vaimoni huomaa kullini olevan taas heräilemässä. Vaimoni nousee pystympään ja käskee minun tuoda mulkkuni niin, että hän saa imettyä sen taas työ kuntoon. Mulkkuni kovetuttua taas täysin vaimoni käskee minut selälleen laverille ja siirtyy päälleni samoin kuin oli aiemin toisen miehen päällä. luulin vaimoni haluavan taas kahta kullia pilluunsa, mutta muutaman edes takaisen liikkeen jälkeen hän nousee ylös kauhaiseen pillustaan siellä olevaa spermaa ja pillulimoja levittäin sen persereikänsä ympärille. Hän alkaa laskeutua kyrpäni päälle asettain terskani pyllyreikää vasten. luulen jo laukeavani kun ymmärrän saavani ensimmäistä kertaa kokea vaimoni tiukan pyllyn puristuksen. Katselen kuinka sulkijalihas antaa hiljalleen periksi ja terska viimein muljahtaa sisälle samettisen pehmeään mutta tiukkaa suklaa reikään. Tunne on aivan sanoin kuvaamaton kuinka uskomattoman tiukka sulkijalihas puristaa kulliani. Näen kuinka vaimoni laskeutuu kyrpäni vartta myöten aivan pohjaan asti. Katselen kuinka aiemmin niin tiukka ryppyinen reikä on äärimmilleen pingoittuneena renkaana kullini ympärillä. Näkymää ihaellessa vaimoni liikuttaa itseeään muutaman kerran ylös ja alas asettuen lopulta koko kyrpäni täysin sisällä perseessä. Vaimoni vaihtaa asentoaan, että hän makaa selällään rintaani vasten mulkkuni kahvaa myöten anuksessa ja vittu avoinna vierasta kohden. Miestä ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, kun vaimoni käskee miestä nussimaan niin, että taju lähtee. Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani P..

    Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani pillua möyhentävän ison vieraan kullin liikkeet. Tunnen kuinka liike saa minut lähemmäs ja lähemmäs laukeamista. Vaimoni perse alkaa supistelemaan kullini juuressa ja tunnen kuinka toisen miehen kyrpä alkaa myös sykkimään ja pysähtyy kahvaa myöten pillun pohjaan. Tunnen kuinka itse myös laukean ja ruiskin spermani vaimon lämpimään sykkivään suoleen. Orgasmi tuntuu kestävän loputomiin. Makaamme siinä päällekkäib varmaan 15 minuutin ajan kunnes mies nousee puolitajuttoman vaimoni päältä ja saan kiepautettua hänet pois päältäni. Edelleen puolikova kullini luiskahtaa ulos suolesta maiskahtaen. Vaimoni makaa raukeana laverilla jalat harallan kuin huora spermaa pillusta ja perseestä valuen. Näkymä on samaan aikaan niin kaunis, mutta samalla perkeleen rivo.

    Mies alkaa puhdistautumaan ja sanoo hänen pitävän jatkaa matkaa pian. Miehen pukiessa putsailen itseni myös ja puen hiukan vaatetta päälle. Mies kiittää kaikesta ja hyvästelee meidät. Käyn viellä saattamassa miehen ulos ja kiitän kätellen häntä mahtavasta kokemuksesta. Juttelemme hetken jonka jälkeen mies hiitää kuusikkoon ja minä palaan takaisin sisälle kämppään. Sisällä vaimoni makaa edelleen molemmat reiät spermaa valuen. Hän kysyy minulta olenko nyt tyytyväinen, kun olet tehnyt vaimostasi tällaisen kahden kyrvän huoran joka antaa vieraan nussia kaikkiin reikiin. Vastasin itsekin nauttineeni suunnattoman paljon ja ettei hänen tarvitse hävetä. Sanoin rakastaneeni häntä aina sellaisena kuin hän on ja nyt vielä entistäkin enemmän. Vaimoni sanoi, että voisimmeko huilata tämän päivän ja jatkaa vasta seuraavana aamuna hiitoretkemme? Hän sanoi pillunsa ja pyllyn olevan niin hellänä, että epäilee pystyvänsä hiihtämään ennen huomista. Sovimme jatkavamme vasta seuraavana päivänä. Illalla juuri ennen nukahtamista vaimoni sanoi, että olisipa joskus mukava tavata uudelle miehen kanssa ja sanoi toivovansa, että törmäämme vielä joku päivä. Sanoin että tiedä vaikka törmäämmekin. Kerroin antaneeni puhelinnumeroni miehelle lähtiessä ja kertoneeni hänen olevan aina tervetullut piipahtamaan kotonamme, jos hän sattuu joskus liikkumaan etelä-suomessa. Vaimoni sanoi, että kiitos rakas tästä kokemuksesta ja rakastavansa vain minua vaikka olikin nauttinut suuresti myös toisesta kullista sisällään.

    Aikanamme palasimme kotiin hiihtoretkeltä. Reissun jälkeen seksi elämämme piristyi aivan toisenlaiseksi. Harrastamme keskenämme anaali seksiä ja vaimoni alkoi ottaa useammin suuhun ja myöskin alkoi aina nielemään. Olemme ottaneet leluja mukaan ja vaimoni nauttii siitä kuinka nuolettaa itsensä puhtaaksi minun lauettua hänen sisälleen. Olemme kokeillee myös monenlaista uutta, kuten vaimoni on hieronut eturauhastani samalla kun ottanut suihin, josta nautin myös äärettämän paljon. Emme kumpikaan ole katuneet päivääkään kokeiluamme ottaa toinen mies mukaan leikkeihimme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Työnnän valovasti kieleni ulos ja alan nuolemaan ulos tulleita spermoja. Vaimoni muuttaa hieman asentoaan siten, yletyn kieleni kärjellä hänen klitorikselleen ja vieras kulli tavallaan liukuu kieleni päällä pillun sisään ja sieltä ulos. Miehen kivekset hankaavat samalla otsaani hänen nussiessaan vaimoani. Ilmeisesti uudenlaisen tilanteen tuoma jännitys ja vaimoni lähestyvän orgasmin tuoma pillun supistelu saa miehen orgasmin myös lähestymään. Tunnen kuinka kivekset nousevat otsaltani ja näen kuinka ne vetäytyvät aivan kyrvän juureen. Huomaan vaimoni saavan samalla hetkellä, kun miehen kyrpä alkaa sykkimään ja laukaisee elämän eliksiirinsä vaimoni vitun perälle samalla, kun vaimoni pillu kouristelee kullin ympärillä orgasmin kourissa. Hetken kuluttua mies vetäytyy ulos ja samalla pillusta tulvahtaa spermaa suuhuni suuntäydeltä. Nieleskellessäni vieraan miehen spermoja etten tukehtuisi vaimoni käskee nuolemaan kaiken puhtaaksi. Nuolen pillun huolella ja lopulta vaimoni nousee ylös päältäni. Hän läpsäyttää kevyesti kivikovaa kyrpääni sanoen, että tämä saa nyt vähän odottaa, että saa helpotusta oloonsa ja nyt syödään vähän aamupalaa, että jaksetaan kohta lisää.

    Istuimme pöytään ja aloimme syödä aamupalaa. Vaimo vetäisi aina välillä kädellään esinahkaa edes takaisin, että seisokkini ei pääse laskemaan missään vaiheessa. Aamupalan syönti tuntuu kestävän ikuisuuden, koska en juuri pysty muuta ajattelemaan, kuin kivi kovaa kyrpääni johon suorastaan jo sattuu. Viimein kaikki ovat syöneet ja vaimoni pyytä meitä kaikkia siirtymään takaisin laverille.

    Vaimoni käskee minut laverille selälleen ja kapuaa päälleni ratsastus asentoon ja sanoo, jos laukeat taas ennen aikoja saat taas rangaistuksen. vaimoni alkaa ratsastamaan hiljalleen ja pyytää miehen lähemmäksi, että saa imeä häntä. Saatuaan vieraan kalun kovaksi hän pyytää miestä menemään taaksemme. Mies meinaa alkaa survomaan kulliaan vaimon perseeseen, mutta vaimoni kieltää ja sanoo: ei vielä sinne koita saada se mahtumaan pilluun. Vaimoni makaa rintani päällä perse pystysä levittäin pakaroitaan. Mies siirtää kulliaan alemmas ja alkaa sovittelemaan sitä sisälle vittuun, jossa kullini jo on. Muutaman yrityksen jälkeen mulkku luiskahtaa sisälle ja vaimoni huutaa kivun ja kiiman sekaista huutoa. Vaimoni sanoo, ettei ole koskaan tuntenut olevansa näin täynnä. Mies alkaa hiljalleen panemaa ja tunnen kuinka hänen kullinsa liikkuu pillussa samalla hangaten omaa mulkkuani. Ei tarvita pitkää aikaa, kun räjähdys pisteeseen aiemmin kiihotettu kyrpäni ei voi enää vastustaa vain alkaa taas sykkimään siementään. Vaimoni tietenkin närkästyy tästä ja sanoo, että mitä me sovimme? Hän pyytää miestä ottamaan mulkkunsa ulos. Tunnen kuinka spermaa ja pillulimoja tulee samalla ulos valuen pitkin kivieksiäni kohti persettäni. Mies menee selälleen laverille ja vaimoni vaihtaa hänen päällensä selkä miehen kasvoja kohden. Tämän jälkeen hän siirtyy siten, että miehen mulkku on hänen sisällään ja hän makaa selällään miehen rintaa vasten. Sitten hän ottaa kiinni hiuksistani ja painaa kasvoni pillua kohden missä mies liikuttelee lyhyillä liikkeillä mulkuaan. Vaimoni käskee nuolla klitoristaan samalla, kun häntä nussitaan kyrvällä joka ei laukea luvatta. Nuolen vaimoani ja välillä hänen ja miehen liikkeet saavat aikaan, että joudun lipaisemaan myös miehen limaista kyrvän vartta. Tätä jatkuu kunnes vaimoni huomaa kullini olevan taas heräilemässä. Vaimoni nousee pystympään ja käskee minun tuoda mulkkuni niin, että hän saa imettyä sen taas työ kuntoon. Mulkkuni kovetuttua taas täysin vaimoni käskee minut selälleen laverille ja siirtyy päälleni samoin kuin oli aiemin toisen miehen päällä. luulin vaimoni haluavan taas kahta kullia pilluunsa, mutta muutaman edes takaisen liikkeen jälkeen hän nousee ylös kauhaiseen pillustaan siellä olevaa spermaa ja pillulimoja levittäin sen persereikänsä ympärille. Hän alkaa laskeutua kyrpäni päälle asettain terskani pyllyreikää vasten. luulen jo laukeavani kun ymmärrän saavani ensimmäistä kertaa kokea vaimoni tiukan pyllyn puristuksen. Katselen kuinka sulkijalihas antaa hiljalleen periksi ja terska viimein muljahtaa sisälle samettisen pehmeään mutta tiukkaa suklaa reikään. Tunne on aivan sanoin kuvaamaton kuinka uskomattoman tiukka sulkijalihas puristaa kulliani. Näen kuinka vaimoni laskeutuu kyrpäni vartta myöten aivan pohjaan asti. Katselen kuinka aiemmin niin tiukka ryppyinen reikä on äärimmilleen pingoittuneena renkaana kullini ympärillä. Näkymää ihaellessa vaimoni liikuttaa itseeään muutaman kerran ylös ja alas asettuen lopulta koko kyrpäni täysin sisällä perseessä. Vaimoni vaihtaa asentoaan, että hän makaa selällään rintaani vasten mulkkuni kahvaa myöten anuksessa ja vittu avoinna vierasta kohden. Miestä ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, kun vaimoni käskee miestä nussimaan niin, että taju lähtee. Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani P..

    Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani pillua möyhentävän ison vieraan kullin liikkeet. Tunnen kuinka liike saa minut lähemmäs ja lähemmäs laukeamista. Vaimoni perse alkaa supistelemaan kullini juuressa ja tunnen kuinka toisen miehen kyrpä alkaa myös sykkimään ja pysähtyy kahvaa myöten pillun pohjaan. Tunnen kuinka itse myös laukean ja ruiskin spermani vaimon lämpimään sykkivään suoleen. Orgasmi tuntuu kestävän loputomiin. Makaamme siinä päällekkäib varmaan 15 minuutin ajan kunnes mies nousee puolitajuttoman vaimoni päältä ja saan kiepautettua hänet pois päältäni. Edelleen puolikova kullini luiskahtaa ulos suolesta maiskahtaen. Vaimoni makaa raukeana laverilla jalat harallan kuin huora spermaa pillusta ja perseestä valuen. Näkymä on samaan aikaan niin kaunis, mutta samalla perkeleen rivo.

    Mies alkaa puhdistautumaan ja sanoo hänen pitävän jatkaa matkaa pian. Miehen pukiessa putsailen itseni myös ja puen hiukan vaatetta päälle. Mies kiittää kaikesta ja hyvästelee meidät. Käyn viellä saattamassa miehen ulos ja kiitän kätellen häntä mahtavasta kokemuksesta. Juttelemme hetken jonka jälkeen mies hiitää kuusikkoon ja minä palaan takaisin sisälle kämppään. Sisällä vaimoni makaa edelleen molemmat reiät spermaa valuen. Hän kysyy minulta olenko nyt tyytyväinen, kun olet tehnyt vaimostasi tällaisen kahden kyrvän huoran joka antaa vieraan nussia kaikkiin reikiin. Vastasin itsekin nauttineeni suunnattoman paljon ja ettei hänen tarvitse hävetä. Sanoin rakastaneeni häntä aina sellaisena kuin hän on ja nyt vielä entistäkin enemmän. Vaimoni sanoi, että voisimmeko huilata tämän päivän ja jatkaa vasta seuraavana aamuna hiitoretkemme? Hän sanoi pillunsa ja pyllyn olevan niin hellänä, että epäilee pystyvänsä hiihtämään ennen huomista. Sovimme jatkavamme vasta seuraavana päivänä. Illalla juuri ennen nukahtamista vaimoni sanoi, että olisipa joskus mukava tavata uudelle miehen kanssa ja sanoi toivovansa, että törmäämme vielä joku päivä. Sanoin että tiedä vaikka törmäämmekin. Kerroin antaneeni puhelinnumeroni miehelle lähtiessä ja kertoneeni hänen olevan aina tervetullut piipahtamaan kotonamme, jos hän sattuu joskus liikkumaan etelä-suomessa. Vaimoni sanoi, että kiitos rakas tästä kokemuksesta ja rakastavansa vain minua vaikka olikin nauttinut suuresti myös toisesta kullista sisällään.

    Aikanamme palasimme kotiin hiihtoretkeltä. Reissun jälkeen seksi elämämme piristyi aivan toisenlaiseksi. Harrastamme keskenämme anaali seksiä ja vaimoni alkoi ottaa useammin suuhun ja myöskin alkoi aina nielemään. Olemme ottaneet leluja mukaan ja vaimoni nauttii siitä kuinka nuolettaa itsensä puhtaaksi minun lauettua hänen sisälleen. Olemme kokeillee myös monenlaista uutta, kuten vaimoni on hieronut eturauhastani samalla kun ottanut suihin, josta nautin myös äärettämän paljon. Emme kumpikaan ole katuneet päivääkään kokeiluamme ottaa toinen mies mukaan leikkeihimme.


   • Perheterapiaa parhaimmillaan


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näen kuinka perse reikä jää apposen ammolleen supistellen hiukan vetäytyen hiljalleen kiinni. Ennen kuin ryppyreikä on sulkeutunut kokonaan mies työntää kullinsa taas sisään. Vaimoni alkaa huohottaa ja anelee, että älä lopeta nussi minun persettä. Näytelmää katsoessa oma mulkkuni on noussut taas taistelukuntoon. Vetelen hiljalleen esinahkaa edestakaisin katsellessani kuinka vaimoni menettää peppuneitsyytensä tuntemattomalle jättikyrpäiselle miehelle silmieni edessä. Vaimoni alkaa voihkimaan ja saa räjähtävän orgasmin jonka kourissa hän huutaa kuin pistettävä sika. Hänen koko kroppansa tärisee ja viimein hän lysähtää vatsalleen sängylle. Vieraan mulkku luiskahtaa ulos perse reiän maiskahtae samalla.

    Vaimoni huohottaa sängyllä ja mies näyttää hieman tyytymättömältä, kun hän jäi vielä laukeamatta. Oma kullini kaipaisi myös vielä tyhjennystä joten käyn selälleni sängylle vaimoni viereen ja pyöräytän lähes velttona makaavan vaimoni päälleni. Sovittelen mulkkuni vierasta spermaa edelleen valuvan pillun huulille ja painan kyrpäni kerralla turvonneen ja liukkaan pillun pohjalle. Vaimoni sanoo, että ei enää, olen aivan puhki. Vinkkaan kädelläni miehelle, että laittaa mulkkunsa samaan aikaan perseeseen. Levitän pakaroita samalla, kun mies siirtyy vaimoni perseen taakse. Vaimoni älyää siinä vaiheessa mitä on tapahtumassa, kun hän tuntee miehen kyrvän persereiällään. Puristan vaimoni pakaroista tiukemmin minua vasten, koska hän meinaa karata pois. Mies työntää kyrpänsä hitaasti sisään ja vaimoni joutuu alistumaan kohtaloonsa. Tunnen kullissani kuinka vieras kyrpä alkaa liikkumaan toisella puolella. Vaimoni huokaa, että hän on aivan täynnä nyt.alan itsekin liikkumaan ja hetken kuluttua löydämme sopivan rytmin. Tiukka puristus alkaa olemaan liikaa nopeasti ja tunnen kuinka kivekseni alkavat nousta ylös. Tunnen ohuitten kalvojen läpi kuinka toinen kyrpä liikkuu perseessä ja alkaa sykkimään mies laukeaa karjadellen syvälle vaimoni suoleen. Lähes välittömästi tämän jälkeen vaimoni pillu alkaa supistelemaan ja se saa minulta nallin palamaan. Laukeamme vaimoni kanssa yhtäaikaa. Pillu puristaa kypääni supistellessan niin, että luulen kyrpäni katkeavat.

    Mies vetäytyy vaimoni perseestä huohottaen ja menee siistimään kaluaan kosteaan pyyhkeeseen. Vaimoni kierähtää päältäni sängylle huohottaen. Katson kuinka molemmat reiät ovat auki nussittu ja niistä valuu hiljalleen valkeaa spermaa sängylle. Nautiskelen näkymästä kuinka punaisen ja turpean pillun- ja vieläkin aukioleva anus reikä supistuvat hiljalleen. Hetken huilattuaan vaimoni myös nousee ylös ja siivoaa pyyhkeellä perseestä ja pillusta valuvat spermat. Siivottuamme kaikki itsemme käymme takaisin laverille nukkumaan. Nukahdan välittömästi päästyäni selälleen ja suljettuani silmät.

    Yhteistoimintaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heräilen aamulla astioiden kolinaan ja tuoreen kahvin tuoksuun. Vaimoni näyttää heränneen myös. Huomaan hänen katselevan miestä joka kokkailee aamupalaa ilkosillaan iso mulkku iloisesti jalkojen välissä heilahdellen. Suutelen vaimoani ja sanon hyvää huomenta rakkaalleni. Katson häntä silmiin samalla, kun tunnustelen peiton alla kädelläni pillua. Pillu tuntuu todella märältä. Sanon vaimolleni, että taitaisi tehdä vielä mieli vierasta. Vaimoni vastaa ensin ynähtämällä ja jatkaa sitten sanomalla, että ompas se herkullisen näköinen, saanko vielä kokeilla sitä hiukan? Haluisin myös maistaa sitä, kun eilen jäi välistä. Vastaan hänelle, että tietenkin saat. Näin miten nautit siitä eilen ja se oli minusta kiihottavaa.

    Vaimoni nousee sängystä ja menee miehen luokse ja tarttuu miehen kaluun takaa päin ja toteaa, että mikäs veijari se täällä hyppelee. Mies nostaa paistin pannun kamiinan päältä ja kääntyy toisinpäin ja sanoo, hyvää huomenta kaunokainen. Vaimoni laskeutuu polvilleen ja vetää esinahan kullista taakse jonka jälkeen imaisee vielä löysänä olevan mulkun suuhunsa kokonaan alkaen imeä sitä. Imuttelu näyttä tuottavan nopeasti tulosta ja vieras kyrpä ei pian sovi enää kokonaan vaimoni suuhun. Vaimoni jatkaa imemällä terskaa ja samalla toisella kädellä runkaten kyrvän vartta. Näkymä saa myös oman kullin heräämään ja vetelen rauhallisesti esinahkaa edestakaisin laverilla maaten. Mies sanoo, että hänen on pakko istua, koska jalat alkavat tuntua hyytelöiltä. Mies istuu jakkaralle ja vaimo siirtyy konttaus asentoon miehen eteen ja jatkaa miehen imemistä ja runkkausta samalla. Laverille minulle aukeaa täydellinen näkymä. Vaimoni on puolen metrin päästä minua kontillaan perse minua kohden ja vieras kulli liikkuu rytmikkäästi hänen suussaan. Katselen kuinka hänen turpea pillun huulet ovat hiukan auki. Hän on niin kiimassa, että limaa valuu jo reisiä pitkin. Nousen sängystä ja menen vaimoni taakse ja nuolen hänen pilluaan hiukan, jonka jälkee työnnän mulkkuni takaapäin hänen pilluunsa. Sanon vaimoni olevan nyt aamupala grillivartaassa. Alan nussimaan vaimoani ensin hitaasti ja hänen alkaessa työnnellä persettään rytmikkäästi taakse lisää vähitellen vauhtia. Hetken kuluttua huomaan kuinka miehen vartalo jäykistyy ja hän ottaa vaimoni niskasta kiinni ja painaa kullin syvemmälle vaimoni suuhun. Katson kuinka miehen vatsalihakset nykivät rytmikkäästi ja hän pumppaa siemenensä syvälle vaimoni suuhun. Vaimoni näyttä nielevän kaiken mitä hän ei yleensä minulle tee. Vaimoni ottaa kullin suustaan ja nuolaisee vielä terkan päästä viimeiset spermatipat ja nielee vielä nekin. Irstas näkymä ja vaimoni pillun tiukka puristus saa myös minut laukeamaan pillun perukoille

    Vaimoni vetäytyy eteenpäin ja kääntyy katsomaan minua. Hän saanoo, ettei vielä saanut ja nyt saat antaa orgasmin minulle nuolemalla. Vastustelen hieman ja sanon hänen olevan täynnä spermaa. Vaimoni tulee luokseni tartuu kovasti kiveksistäni ja sanoo, että parempi nuolla tai nämä eivät tyhjene ainakaan kuukauteen. Tämän jälkeen hän suutelee minua työntäen kielensä syvälle suuhuni. Maistan suudelmassa vieraan miehen mulkun ja sperman maun. Jostain syystä tämä saa minun mulkkuni vaimoni kädessä hieman heräämään. Vaimoni sanoo, että taidatkin tykätä vähän kovemmista otteista ja työntää minut samalla selälleni laverille. Ennen kuin ehdin reagoida mitenkään vaimoni on jo päälläni 69 asennossa. Vaimoni sanoo, että nuolekin huolellisesti puhtaasti tai tämä saa kärsiä puristaen samalla mulkustani. Alan nuolemaan vaimoni pillua josta valuu spermaa suuhuni ja asennosta johtuen joudun nielemään kaiken. Vaimoni alkaa myös nuolemaan kulliani ottaen sen välillä suuhunsa ja sanoo: Hyvä poika, nuole juuri noin, kaikki puhtaaksi mitä olet sotkenutkin. Oma kyrpäni alkaa olla taas täydessä seisokissa vaimoni käsittelystä. Vaimoni sanoo, että taidatkin tykätä sperman mausta pillussa ja sitä taidetaan tarvita sinne lisää. Yritän sanoa vastalauseen, mutta vaimoni painaa pillunsa tiukemmin suutani vasten estäen ääneni pääsyn kuuluville. Vaimoni käskee miestä panemaan häntä takaapäin. vaimoni nostaa takamustaan hieman ja näen kuinka miehen kovana seisova suonikas kyrpä lähestyy vaimoni pillua aivan silmieni edessä. Vaimoni puristaa tiukasti kiveksistäni ja en uskalla sanoa mitään. Hiljalleen kyrpä painuu pohjaan asti ja tullessaan taisin ulos pumppaa samalla ulos vielä pillussa olevaa spermaa. Vaimoni käskee pitämään huolen, että paikat pysyvät puhtaana.

    Nautinnollista


   • Anonyymi kirjoitti:

    Työnnän valovasti kieleni ulos ja alan nuolemaan ulos tulleita spermoja. Vaimoni muuttaa hieman asentoaan siten, yletyn kieleni kärjellä hänen klitorikselleen ja vieras kulli tavallaan liukuu kieleni päällä pillun sisään ja sieltä ulos. Miehen kivekset hankaavat samalla otsaani hänen nussiessaan vaimoani. Ilmeisesti uudenlaisen tilanteen tuoma jännitys ja vaimoni lähestyvän orgasmin tuoma pillun supistelu saa miehen orgasmin myös lähestymään. Tunnen kuinka kivekset nousevat otsaltani ja näen kuinka ne vetäytyvät aivan kyrvän juureen. Huomaan vaimoni saavan samalla hetkellä, kun miehen kyrpä alkaa sykkimään ja laukaisee elämän eliksiirinsä vaimoni vitun perälle samalla, kun vaimoni pillu kouristelee kullin ympärillä orgasmin kourissa. Hetken kuluttua mies vetäytyy ulos ja samalla pillusta tulvahtaa spermaa suuhuni suuntäydeltä. Nieleskellessäni vieraan miehen spermoja etten tukehtuisi vaimoni käskee nuolemaan kaiken puhtaaksi. Nuolen pillun huolella ja lopulta vaimoni nousee ylös päältäni. Hän läpsäyttää kevyesti kivikovaa kyrpääni sanoen, että tämä saa nyt vähän odottaa, että saa helpotusta oloonsa ja nyt syödään vähän aamupalaa, että jaksetaan kohta lisää.

    Istuimme pöytään ja aloimme syödä aamupalaa. Vaimo vetäisi aina välillä kädellään esinahkaa edes takaisin, että seisokkini ei pääse laskemaan missään vaiheessa. Aamupalan syönti tuntuu kestävän ikuisuuden, koska en juuri pysty muuta ajattelemaan, kuin kivi kovaa kyrpääni johon suorastaan jo sattuu. Viimein kaikki ovat syöneet ja vaimoni pyytä meitä kaikkia siirtymään takaisin laverille.

    Vaimoni käskee minut laverille selälleen ja kapuaa päälleni ratsastus asentoon ja sanoo, jos laukeat taas ennen aikoja saat taas rangaistuksen. vaimoni alkaa ratsastamaan hiljalleen ja pyytää miehen lähemmäksi, että saa imeä häntä. Saatuaan vieraan kalun kovaksi hän pyytää miestä menemään taaksemme. Mies meinaa alkaa survomaan kulliaan vaimon perseeseen, mutta vaimoni kieltää ja sanoo: ei vielä sinne koita saada se mahtumaan pilluun. Vaimoni makaa rintani päällä perse pystysä levittäin pakaroitaan. Mies siirtää kulliaan alemmas ja alkaa sovittelemaan sitä sisälle vittuun, jossa kullini jo on. Muutaman yrityksen jälkeen mulkku luiskahtaa sisälle ja vaimoni huutaa kivun ja kiiman sekaista huutoa. Vaimoni sanoo, ettei ole koskaan tuntenut olevansa näin täynnä. Mies alkaa hiljalleen panemaa ja tunnen kuinka hänen kullinsa liikkuu pillussa samalla hangaten omaa mulkkuani. Ei tarvita pitkää aikaa, kun räjähdys pisteeseen aiemmin kiihotettu kyrpäni ei voi enää vastustaa vain alkaa taas sykkimään siementään. Vaimoni tietenkin närkästyy tästä ja sanoo, että mitä me sovimme? Hän pyytää miestä ottamaan mulkkunsa ulos. Tunnen kuinka spermaa ja pillulimoja tulee samalla ulos valuen pitkin kivieksiäni kohti persettäni. Mies menee selälleen laverille ja vaimoni vaihtaa hänen päällensä selkä miehen kasvoja kohden. Tämän jälkeen hän siirtyy siten, että miehen mulkku on hänen sisällään ja hän makaa selällään miehen rintaa vasten. Sitten hän ottaa kiinni hiuksistani ja painaa kasvoni pillua kohden missä mies liikuttelee lyhyillä liikkeillä mulkuaan. Vaimoni käskee nuolla klitoristaan samalla, kun häntä nussitaan kyrvällä joka ei laukea luvatta. Nuolen vaimoani ja välillä hänen ja miehen liikkeet saavat aikaan, että joudun lipaisemaan myös miehen limaista kyrvän vartta. Tätä jatkuu kunnes vaimoni huomaa kullini olevan taas heräilemässä. Vaimoni nousee pystympään ja käskee minun tuoda mulkkuni niin, että hän saa imettyä sen taas työ kuntoon. Mulkkuni kovetuttua taas täysin vaimoni käskee minut selälleen laverille ja siirtyy päälleni samoin kuin oli aiemin toisen miehen päällä. luulin vaimoni haluavan taas kahta kullia pilluunsa, mutta muutaman edes takaisen liikkeen jälkeen hän nousee ylös kauhaiseen pillustaan siellä olevaa spermaa ja pillulimoja levittäin sen persereikänsä ympärille. Hän alkaa laskeutua kyrpäni päälle asettain terskani pyllyreikää vasten. luulen jo laukeavani kun ymmärrän saavani ensimmäistä kertaa kokea vaimoni tiukan pyllyn puristuksen. Katselen kuinka sulkijalihas antaa hiljalleen periksi ja terska viimein muljahtaa sisälle samettisen pehmeään mutta tiukkaa suklaa reikään. Tunne on aivan sanoin kuvaamaton kuinka uskomattoman tiukka sulkijalihas puristaa kulliani. Näen kuinka vaimoni laskeutuu kyrpäni vartta myöten aivan pohjaan asti. Katselen kuinka aiemmin niin tiukka ryppyinen reikä on äärimmilleen pingoittuneena renkaana kullini ympärillä. Näkymää ihaellessa vaimoni liikuttaa itseeään muutaman kerran ylös ja alas asettuen lopulta koko kyrpäni täysin sisällä perseessä. Vaimoni vaihtaa asentoaan, että hän makaa selällään rintaani vasten mulkkuni kahvaa myöten anuksessa ja vittu avoinna vierasta kohden. Miestä ei tarvinnut kahta kertaa käskeä, kun vaimoni käskee miestä nussimaan niin, että taju lähtee. Mies alkaa nussimaan vaimoani kuin viimeistä päivää pitkillä vedoilla pohjaan asti. Itse en pysty liikkumaan yhtään asennosta johtuen mutta tunnen omassa kullissani P..

    Hienoa


   • Anonyymi
    jormalaiset kirjoitti:

    Nautinnollista

    Nainen polvillaan sängyllä,menen taakse alan imeä peräaukkoa,pikkuhiljaa alkaa peräsuoli työntyä ulos imun voimasta,työnnän kielen syvälle suoleen ja alan lipoa.Sama käsittely pillulle,kyrpä kiveksiä myöten pilluun ja pitkä kouristeleva orgasmi spermat sisään.Paras kaverini ei tiedä mitä vaimonsa kanssa touhutaan.


  • Hiihto on hieno juttu

  • Anonyymi

   ei en sitten koskaan ymmrrä teitä aisureina olijoita

  • Anonyymi

   Autiotuvalla oli varmaan helppo siivota "sotkut".

  • Anonyymi

   Täällä Ylläksellä on kivaa.. m 58

  • Anonyymi

   Oltiin kotibileissä siellä oli nuortakin porukkaa, itse ollaan noin 40v pariskunta. Vaimo oli vähän aikaa "hukassa2 kun tuli oli jo aika huppelissa, katsoin että rinnat liikkuu aika vapaasti tarttui kaulaan ja kuiskas täällä on kivaa kokeili lyhyen hameen alta vähän vaimo kuiskas älä nyt, haistoin sormia selvää spermaa. Seurailin samalla vaimoa kun kiertelin ympäriinsä, samat pojat oli aina lähettyvillä ja juottivat häipyvät vähä ajan päästä.
   Kuulin ääniä ja katsoin erääseen huoneeseen siellä vaimoa naitiin takaa pillusta valui spermaa pitkin jalkoja useat miehet nai vuorotellen pään edessä oli aina kalu jota Marita imi nautinnolla. Pojat vinkkas minulle että tule kävin naimassa Maritaa antoi mielellään pillua työnsin pyllyyn kun oli niin liukas Marita uikutti vähän aikaa mutta antoi mielellään laskin sisään ja pyyhyin helmaan.
   Tulihan vaimo noin tunnin päästä ja halusi heti kotia. Oli suihkussa pitkään ja tuli viereen. Aamulla kokeilin pillua työnsi heti käden pois , ei näin aamusta.
   Menin olkkariin laitoin videon pyörimään, Marita sanoi , ai olet filmannut bileistä ne oli hauskat. Kun tuli lähikuva yhtä-äkkiä leviästä pyllystä josta valui spermaa sanoi missä tuon kuvasit olet pervo.
   Kun kuva siirtyi kauemmas ja huomasi itsensä hyppäsi pystyyn tuo en ole minä. Kuva kertoi kuinka nautti kun sai aina kyrpää pylly vatkasi spermoja miehiltä, lähti pois. Tuli makkarista ja sanoi en muista tuosta mitään, sanoin huomasin kun pojat juotti sinua ja hävisit, kaikki oli jo alkanut kun löysin sinut annoin mennä loppuun sinua nai neljä nuorta poikaa ja minä. Maritan silmät isoni ja sinä et tehnyt mitään, niin en tehnyt kävin naimassa sinua ja nautit oikein kunnolla ja panin lopuksi pyllyyn. Viikkojen päästä huomasin että nauhaa on katsottu useasti aina oli erikohdassa alku. Juotin vaimoa kerran reilusti ja sanoin katsotaanko filmiä, suostui ei mennyt pitkään kun vaati että nain takaa makasi sohvan reunalla ja katsoi filmiä oli tosi kiimainen koko ajan ja sai oikeasti kaksi orgasmia kunnes tulin sisään katsoi filmiä kun spermaa valui pillusta kuiski lisää lisää. Tämä on oikeasti piristänyt meidän seksiä en ole ollut vihainen.

  Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   276
   6062
  2. Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti.."

   Susanna Laine vetää omalla tyylillään Farmi Suomea. Minkä kouluarvosanan (4-10) antaisit juontohommista? Erinomainen =
   Suomalaiset julkkikset
   20
   2371
  3. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   120
   1903
  4. Li Andersson osoittaa OrpoPurran olevan täysin väärällä linjalla...

   ...hän löysi oikeudenmukaisempia kohteita jopa 4 miljardin edestä helposti jos halua vain on maamme talouden saattamisee
   Maailman menoa
   308
   1434
  5. En todellakaan luovuta sinun suhteesi

   Kuulet minusta vielä.
   Ikävä
   104
   1421
  6. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   59
   1391
  7. Unohtaisin kyllä ja etsisin uutta nainen

   Mutta totuus on vain se, ettei toista sinunkaltaista löydy eikä ole olemassakaan. Tietyt piirteet sinussa on niin uniikk
   Ikävä
   52
   1101
  8. Tiedoksi naiselle

   Olen vanhanaikainen mies, en anna ekoilla treffeillä.
   Ikävä
   74
   990
  9. Iida vainio ja Archie Cruz _ Suomen uudet kuninkaalliset !

   Näyttävä ja upea pari ! Ja kateelliset kiusaa ja solvaa näitä lahjakkaita nuoria.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   959
  10. Oikeasti ajattelin

   Että kaikki vain typerää leikkiä ja niin asia varmasti olikin. Väärinkäsityksiä jo liikaa niin siksi en tänne enää halu
   Ikävä
   66
   932
  Aihe