Aloita ajoissa salsan, bachatan, argentiinalaisen tangon tanssiminen!

Anonyymi

Salsa, bachata ja argentiinalainen tango ovat koko ajan kovassa nousussa ja niiden iltojen järjestämiseen ei tarvita sikahintaisia bändejä, ( Liput 17-20,- ) Eikä suuria tiloja jostain sivusta, jonne päästäkseen on omistettava auto, tai päästävä kyytiin.
Perinteiset tanssit/ tanssilavat ovat tiensä päässä, koronan siivittäessä alamäkeä! Fiksu lavatanssija aloittaa jo nyt edellämainittujen tanssien treenaamisen.
Salsa ja tango iltoja/ tansseja on helppo järjestää joka kaupungissa ja kylässä, joista löytyy 200-300 m2 tilaa, DJ vain soittamaan. Ja näihin tansseihin tulevat innokkaasti myös nuoret, joiden saamiseksi lavoille on tehty kaikki konstit, onnistumatta!! Liput näissä tansseissa ovat ENINTÄÄN: 7-10,- euroa.
Tämä on paritanssin tulevaisuus Suomessa, jota Su-Pe iltoina tyhjänä seisovat tanssiravintolat toivottavasti koronan jälkeen, älyävät hyödyntää.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yliopistokaupungeissa näissä milongoissa, westie -bileissä, swing -bileissä, lattari illoissa on monikymmenkertaisesti enemmän nuoria kuin lavatansseissa. Siellä ei ole nirppaa vaan kiva yhteisöllinen meininki. Ei kallista bändiä, josta maksetaan 18 EUR / ilta. Ei kallista alkoholia koska oman pullon saa ottaa mukaan.

      Miksi ajaa kauas maaseudulle lavatansseihin kun kaupungeissa on fiksumpaa touhua murto -osahintaan verrattuna lavatansseihin.

    • Anonyymi

      Tää on kyllä niin totta! Bileet keskustassa ja lippu max. 10e. Sen lisäksi paikalla paljon muitakin nuoria jotka tykkäävät tanssia ja samalla porukalla voi jatkaa vaikka yökerhoon kulman takana.

    • Anonyymi

      Ei tarvitse olla yliopistokaupunki. Noin 40- 50.000 hengen kaupunki riittää.
      Joka paikassa on nuoria ja keski-ikäisiä, jotka haluavat tanssia ja sen varjolla tavata vastakkaista sukupuolta. Tanssilajit vain pitää olla muuta kuin humppaa.

      • Anonyymi

        Ilokseni olen huomannut että salsaporukat ja lattaribileet ovat levinneet myös pienemmille paikkakunnille.


    • Anonyymi

      Mielestäni yliopistoon ja amikseenkin pyrkijöille pitäisi pääsykokeitten tai "suhteiden" yms em opinahjoihin pääsyjä helpottavien todistusteen lisäksi lisäksi pitää älykkyystestit: nimittäin ei ole mitään järkeä siinä, että veronmaksajien tuella koulutetaan niin vähä-älyisiä henkilöitä, että he menevät suoraan sanottuna itsetuhoisesti (pääasiassa bailaamaan) paikkoihin, joista kaikkein suurimmalla todennäköisyydellä saa koronan. Niin monia satojatuhansia euroja ei kannata satsata niin vähäjärkisen kouluttamiseen, vaikka hän olisi papereitten mukaan kuinka viisas.

      • Anonyymi

        Toisaalta 🤔 ainakin amerkikassa mensan jäsenille pitää etsiä puolisoita. Jotenka nykymuotosessa älykkyystestissä TÄYTYY olla jotain pielessä, koska sillä saadut älyköt eivät tajua edes sitä, minkä jo yksinkertaisista yksinkertaisin tikanpoika tajuaa elikkäs miten saa niitä puolisoita


    • Anonyymi

      Koronan brittiversio on erityisen ärhäkkä ja tarttuva juuri nuorille ihmisille. Tämä tieto varmaan laimentaa intoa nuortentanssien järjestämiseen.

      • Anonyymi

        Perintöä ehkä jopa jo jonkin aikaa odotelleet sensijaan eivät hellitä vanhaintanssien järjestelyistään vaan tulevat lanseeraamaan kaikkia löytämiään vanhaintanssijärjestämisporsaanreikiään entistä tarmokkaammin pienehköjä (kestovanhaintanssijärjestelyporsaanreikä) eteispalvelumaksuja vastaan.


    • Anonyymi

      Lattarit on kivoja, salsa ja bachata on miun mieleen

    • Anonyymi

      Tämä kesä oli swing -bileiden, lattaribileiden ja milongoiden kulta -aikaa. Nyt jopa pikkupaikkakunnilla näitä järjestettiin puistoissa, satamissa, kerhotiloissa.

      Hyvä meininki.

    • Anonyymi

      Jopa niin penillä paikkakunnilla kuin Salo, Kellokoski, Lohja jne. järjestetään Argentiinalaisen tangon ja salsan kursseja sekä tanssiaisia. Suurten lavojen ja lavatanssien aika alkaa pikkuhiljaa olla ohi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe