Kela on koko Marinin hallituksen aikana kiristänyt tukia pienemmiksi

Anonyymi

Eikö SDP pitänyt olla pienen ihmisen asialla, näin ei tunnu olevan kun katsoo miten Kela on muuttanut ohjeistuksiaan ja kiristänyt kaikkia käytäntöjään joilla voidaan maksaa mahdollisimman vähän tukia tai jättää maksamatta.

En äänestä enää SDP, sen verran paskaksi on kela muuttunut Marinin hallituksen aikana.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SDP ja SAK olivat ennen työssäkäyvien ihmisten edunvalvojia. Nyt Marin on viemässä demareita työtävieroksuvan jengin puolueeksi, luottaen, että kyllä ne vanhat demarit sen nielevät.

      • Anonyymi

        Ongelmahan tässä ajattelussa on se, että niin paljon kuin "työssäkäyvä" vetoaakin ihmisten moraalikäsityksiin, ja saadaan siis aikaan vihan tunteet "työssäkäymättömiä" vastaan, SDP/SAK toimillaan on työmarkkinakartelliensa kera ITSE aiheuttamassa massatyöttömyyttä kaikille muille paitsi ay-liikkeen jäsenille.

        Voisiko tämän jo lopetella, turha on siis järjestäytyneiden hyväosaisten työssäkäyvien tai osakkeenomistajien kasvatella vihatoimintaa työttömiä vastaan, jos itse järjestäytyneinä ja työmarkkinakartellien valtaa käyttävinä aiheuttavat Suomessa massatyöttömyyden.

        Massatyöttömyys on seurausta siitä, että Suomen investointiaste ryssitään täysin, se on seurausta siitä kun ay-liike ajaa jatkuvasti omaa etuaan muiden edelle ja samalla elinkeinoelämä lopettaa investoinnit ja verosuunnittelee nekin rahat ulos Suomesta.

        Siis, voisiko tämän ulosteen jauhamisen jo hiljalleen lopetella, ja laittaa nämä "työssäkäyvätkin" tekemään töitä sen eteen että kysyntä suomalaiselle työlle kasvaa, se vaatii myös tinkimistä niistä hyväosaisuuksista.


    • Anonyymi

      Se on kaikkien kattoonsylkijöiden syy. Sellaiset elämäntapaintiaanit eivät ota vastaan työtä, vaan elävät tukirahoilla. He ovat sitä mieltä että "ei kannata" ottaa vastaan työtä, kun voi elää hyvin tekemättä yhtään mitään. Sitten kaikki oikeasti tukija tarvitsevat kärsivät myös.

      • Anonyymi

        Se että ei ole palkkatyöpaikkaa josta voitaisiin sopia mukavat ehdot ja palkat kaikille työmarkkinoilla oleville, on vain ja ainostaan ay-liikkeen syy.

        Elinkeinoelämän syy puolestaan on se että investoinnit ajettu Euroopan kaikkiin muihinkin maihin verrattuna pohjamutiin.

        Todella inhottavia tyyppejä noissa ryhmissä, valehtelevat aamusta iltaan aivan kaikesta.


    • Anonyymi

      Eduskunta Marinin hallituksen esityksestä säätää lait. Toimeentulotukilakia ei ole muutettu kun epidemiakorvauksen osalta loppuvuodeksi 2020.
      Kiristyksiä on tapahtunut jo yli 4 vuotta eli siitä lähien kun perustoimeentulotki siirtyi Kelalle vuoden 2017 alusta.
      Kelan ohjeet koottiin kuntien osin laittomista ohjeista rankimman mukaan ja jo siinä vaiheessa noita ohjeita kiristettiin. Kelan toimeentuotukiohjeet ovat hyvin monelta osin laittomia ja noiden ohjeiden tekijät ovat sarjavirkarikollisia ihmisvihaajia jotka kuvittelevat ettei lait heitä koske. Kela ei suostu kertomaan kuka/ketkä noita ohjeita tekee ja kuka niiden laillisuudesta on vastuussa. Eduskunnan oikeusasiamies ei suostu puuttumaan kokonaisvaltaisesti noiden ohjeiden laittomuuksiin vaan vain korkeintaan yksittäisen kantelun osalta vaikka oikeusasimiehen tehtävänä on valvoa että viranomaiset noudattavat lakia. Tuollaista ei pitäisi tapahtua oikeusvaltiona itseään pitävässä maassa.

      • Anonyymi

        Huomattavaa on se, että JOUKKOKANNETTA ei ole mahdollista tehdä. Systeemi on se että kaikki tukien varaan työnnetyt pidetään myös oikeusjärjestelmässä erillään toisistaan, jolloin vastuu oikeusturvan toteutumisesta jää jokaisen omalle vastuulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomattavaa on se, että JOUKKOKANNETTA ei ole mahdollista tehdä. Systeemi on se että kaikki tukien varaan työnnetyt pidetään myös oikeusjärjestelmässä erillään toisistaan, jolloin vastuu oikeusturvan toteutumisesta jää jokaisen omalle vastuulle.

        Jos muo ohjeet olisi lain mukaisia kuten niiden tulisi olla niin suurin osa valituksista jäisi tekemättä.
        Perustuslain 1 luvun 2§:n 2 mom mukaan "Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia."
        Tuo tarkoittaa mm. sitä että ohjeella ei voi asettaa etuuksien saamiselle tai niiden sisällölle sellaisia rajoituksia, jotka eivät perustu lakiin. Kelan toimeentuoltukiohjiessa on kuitenkin paljon lain kanssa ristiriidassa olevia kohtia. Tuossa ei ole enää kyse laintulkinnasta vaan tahallisesta lain sisällöstä ja sen tarkoituksesta valehtelusta ohjeen tekijältä tai tekijöiltä. Tuollainen tahallinen laiton toiminta on järjestäytynyttä sarjavirkarikollisuutta.
        Kela näyttää kuvittelevan että sillä on harkintavaltaa joka asiaan mutta tuota harkintavaltaa ei ole ellei laki sitä erikseen anna, tuo Kelan kuvittelema valta ei ole harkintavaltaa vaan harkittua mielivaltaa.
        Kyse ei ole paitsi köyhien potkimesta niin myös Eduskunnan tahdon eli sen säätämien lakien toteutumisesta. Myös etuuskäsittelijöiden oikeusturvasta on kyse kun päätökset tehdään noiden ohjeiden mukaan niin laittoman ohjeen tekijä on syyllinen kaikkiin niihin laittomiin päätöksiin jotka on tehty noiden ohjeiden perusteella, kyseessä on vähintään joukkoyllytys virkarikokseen.


    • Anonyymi

      Käykääpä siellä Kelan odotusaulassa katsomassa mihin ne tuet valuvat , hyvä jos suomenkielellä pärjää siinä porukassa , tuethan senkun tippuvat kun rahoitetaan muiden maiden ulkoistamia hyvinvointikuluja.

      • Anonyymi

        Suurin osa tekee hakemukset sähköisesti eikä heitä näy siellä Kelan odotusaulassa. Jos päätökset tehtäisi lain eikä Kelan mielivaltaisten ja osin laittomien ohjeiden mukaan niin ne menisivät juuri heille keitä Eduskunnan säätämän lain tarkoituksen mukaan pitäisikin mennä.
        Kyse ei ole paitsi köyhien potkimesta niin myös Eduskunnan tahdon eli sen säätämien lakien toteutumisesta. Kela häviää vuosittain satoja juttuja hallinto-oikeuksissa noiden laittomien ohjeiden vuoksi ja vain murto-osa laittomista päätöksistä menee oikeuteen. Ei ole sekään veronmaksajille halpaa eikä edes lystiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11041
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3093
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      213
      2945
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1736
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      50
      1630
    9. 85
      1628
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe