Aihe

US merivoimat on patentoinut melkein UFO teknologiaa

Anonyymi

21

126

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sikäli ikävä uutinen jos USA patentoi uutta tekniikkaa / ufotekniikkaa asekäyttöön, niin seuraava etappi on se että he tuhoavat / ottavat haltuunsa Kiinan päästäkseen eroon veloista ja alemmuusasemasta, josta he ei muuten eroon pääse.

   Euroopan he ovat jo ottaneet haltuunsa taktiikalla hajoita ja hallitse.

   USA:n ongelma on että siellä on liikaa erilaisia tahoja, jotka haluaa kaiken vallan itselleen ja se ei ole mahdollista ilman "vihollisien" nujertamista. Vihollisten, joita he itse järjestää, provosoi ja masinoi.

   Vihollisia he löytävät kaikkialta. Oman maansakin sisältä. Biden ei tuo muutosta asiaan vaan on taustavoimiensa ohjailtavissa 100%. On jo väläytellyt että kohta lähdetään "puolustamaan länsimaisia arvoja" maailmalle.

   Trump oli ensimmäinen USA:n presidentti joka myönsi että he eivät suinkaan ole viemässä lähi-itään demokratiaa, vaan he ovat siellä ryöstöretkellä.

   Sitä hän ei myöntänyt / tiennyt kuitenkaan, että toinen agenda oli luoda sinne kaaosta jolla taasen tähdätään lähi-idän hallitusten vaihtoon ja siirtolaistulvaan Eurooppaan.

   Heikko Eurooppa on helpompi ottaa haltuun ja EU on siihen oiva työkalu. Jos USA kehittää tai saa haltuunsa ylivoimaista tekniikkaa, se on sitten maailman tappiin koko maapallon hallitsija ja diktaattori.

   Kellä sitten mikäkin "arvomaailma" on, saa sitten tykätä siitä tai olla tykkäämättä. Mitään sille kun ei voi.

   Eletään aikoja jolloin ratkeaa se saako globalistit niskalenkin koko maailmasta. Jos saavat, niin toivotaan edes että se tapahtuu ilman kolmatta maailmansotaa.

   • Anonyymi

    "Sikäli ikävä uutinen jos USA patentoi uutta tekniikkaa / ufotekniikkaa asekäyttöön,"

    Se on kyllä vähän siitäkin kiinni, kuinka ovat saaneet tekniikkaa haltuunsa.
    Jos alkuperä on jostakin arkeologiselta kaivannolta ja aluksen hukanneesta oliosta ei tietoakaan, niin se tekniikka on helpompaa ottaa omaan käyttöön.

    Jos ufo ammuttaisiin alas, niin silloin olisi syytä muistaa kelle se kuuluu.
    Bob Lazar sanoi että tekniikan tuntemattomuus muuttui hiljalleen peloksi.

    Psykpaatteja vaan riittävästi tutkijoiksi niin sama mihin löydettyä tekniikkaa sovellettaisiin.

    Jos ei ole nähnyt humanoideja, niin he ovat vähän niinkuin pois mielestä.
    Tuolla oli käännös Michio Kakun sanomisista. Kaku kehoitti varastamaan olioilta jotakin mitä nyt käsiinsä saisivat, (sieppauksen uhrit).

    Kyllä se selviää tapaamisen ensimmäisellä sekunnilla kuka määrää. Vielä varastamaan...
    Aina löytyy suurempi kala, jollei tältä planeetalta niin jostain muualta.


   • Anonyymi

    Oletko ystävällinen ja lopetat salaliittoluheet tällä palstalla. Sotket täydellisesti sen mitä Venäjä tekee että Jenkit tekisivät. Venäjän ihan avoin tavoite on hajoittaa EU:ta ja Natoa, hoitaa EUn suhteet ”kahden välisinä”. Sille ei kiistäjiä hevin löydy. Sehän näkyy suoraankin.

    Venäjä itse säännösteli pakolaisia Syyriassa. Trump itse tuki myös EUn hajoamista.


   • Anonyymi

    Noin puhuu Venäjän Vova-sedän asiamies Suomi24:ssä. Amen. ; P


   • Anonyymi kirjoitti:

    Noin puhuu Venäjän Vova-sedän asiamies Suomi24:ssä. Amen. ; P

    Aivopestyjen keskustalaisten lestapoikien kanssa on ihan turha puhua politiikkaa, kun se oma pää ei toimi, eikä sen tarvikaan toimia, kun ohjeet tulee valmiina korkeammalta taholta siinä hierarkiassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Noin puhuu Venäjän Vova-sedän asiamies Suomi24:ssä. Amen. ; P

    On varsin erikoista että likaisen bisnesmies sipilän kanssa samaan seurakuntaan kuuluvat kulttuurimarxistiset globalistit syyttelevät selkeästi isänmaallista helläkoukkua putinismista. Eiköhän nämä marxistit ole lähempänä putinin ideologiaa ja siihen kun yhdistää sipiläläisen tyrannian ja ketkuilun niin onpas melkoin soppa näillä lesseillä muhimassa pääkoppansa sisällä. Ilmeisesti tärkeintä on vain suunsoitto eikä asia eikä varsinkaan tämä ufoteema?


  • Anonyymi

   Valtiot ovat eri tasolla sen suhteen kuinka kehittynyttä teknologiaa niillä on käytettävissään. Tasoero ns ufo teknologian eli salaisen teknologian puolella on paljon suurempi kuin tavanomaisen teknologian puolella.

   Avoin kontakti muukalaisten kanssa voi tasoittaa valtioiden teknologisia tasoeroja, jos he myyvät tai antavat kaikille kehittyneenpää teknologiaa.

   • Maailman valta-asetelmat on edelleen niin että jos joku pieni maa kuten Suomi, tai köyhä suurempikin maa saisi haltuunsa ufoaluksen tai sen tekniikkaa merkittävässä määrin, niin USA ottaisi sen itselleen ihan millä keinolla tahansa.

    Keppiä ja porkkanaa olisi tarjolla. Tarvittaessa lavastaisivat vaikka sodan tai sisällissodan tai vastaavan jonka varjolla hakisivat sen pois tai saisivat kaikki oikeudet itselleen. Korrupti uhkailun kera olisi se todennäköisin menetelmä.


  • Anonyymi

   Hyvä , että nämäkin keskustelut tulevat jäämään fiktioiksi.

   • Anonyymi

    Satujen palstahan tämä onkin. Ei se tähän tule loppumaan. Siitä ainakin päähöyräke pitää huolen. Onkin kuulema jehovalainen eikä lestis vaikka eihän se asiaa miksikään muuta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Satujen palstahan tämä onkin. Ei se tähän tule loppumaan. Siitä ainakin päähöyräke pitää huolen. Onkin kuulema jehovalainen eikä lestis vaikka eihän se asiaa miksikään muuta.

    Pitkäaikaistyöttömien mielenterveyongelmaisten lestadiolaisten apostolipoikien mielikuvitus laukkaa taas salaliittoteorioineen ja täysin tuulesta temmattuine anyylseineen, joilla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Mutta hyvää viihdettä! 8)
    Ihan selvinpäinkö kehittelet tuollaisia vai lääkityksessä?


   • Anonyymi
    HeIIäkoukku kirjoitti:

    Pitkäaikaistyöttömien mielenterveyongelmaisten lestadiolaisten apostolipoikien mielikuvitus laukkaa taas salaliittoteorioineen ja täysin tuulesta temmattuine anyylseineen, joilla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Mutta hyvää viihdettä! 8)
    Ihan selvinpäinkö kehittelet tuollaisia vai lääkityksessä?

    Äärioikeistolaisten putinistien sairaskertomukset eivät jostain syystä tunnu koskaan vakuuttavilta. Mistähän se johtuukaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Äärioikeistolaisten putinistien sairaskertomukset eivät jostain syystä tunnu koskaan vakuuttavilta. Mistähän se johtuukaan?

    Tuosta mustavalkoisuudestasi ja erittäin heikosta päättelykyvystäsi on pääteltävissä paljon.

    Olet uskonnollisen kasvatuksen saanut lievästi kehitysvammainen nuori aikuinen, joka on hyvää vauhtia syrjäytymässä ja painit lukemattomien henkisten ristiriitojesi kanssa.

    Olet todennäköisesti muuttanut ensimmäiseen omaan asuntoosi, tai vanhempiesi yläkertaan. Elelet unelmien ja painajaisten välimaastossa. Unelmoit naisesta ja taivaspaikasta, mutta pelkäät kuolemaa ja kadotusta, koska uskosi horjuu.

    Todennäköisesti käytät lääkärin määräyksestä noin kolmea - neljää eri lääkettä, joista kolme on mielialalääkettä ja yksi unilääke.

    Itseluottamuksesi ja sosiaaliset kontaktisi ovat lähes nollassa sukua lukuunottamatta. Toivoisit olevasi älykkö ja kykeneväsi keskittymään johonkin järkevään, mutta ristiriidat repii sinua puolelta toiselle.

    Mietit voisiko sinusta tulla jotakin. Vaikkapa taiteilija, kirjailija tai puhuja, mutta et luota lahjoihisi ja siinä olet oikeassa. Sinulla ei ole lahjoja. Siispä vetelet mutkia suoriksi ja rönsyilet laidasta laitaan kiihkoillen.

    Etsit syntipukkia ongelmillesi. Sen verran voin vähentää kuormaasi, että monien ongelmiesi syy ei ole minussa eikä ufoilmiössä.

    Nyt ulkoilemaan reippaasti, juttele lääkärin kanssa ja usko mitä hän sanoo äläkä kapinoi vastaan. Hikoile paha olo pois itsestäsi ja lopeta sekakäyttö. Eläkettäsi ei ole tarkoitettu siihen, vaan voit käyttää sen paljon järkevämmin. koeta vaikka säästämistä.

    Valon määrä lisääntyy Suomessa jatkuvasti, siellä on kaunis talvi tänä keväänä, nauti siitä ja ota rauhallisesti sekä määrätietoisesti!

    Ystävällisesti Vesa alias Hellakoukku


  • Anonyymi

   Hoh hoijaa...

   Jokainen keskustelun avaus jossa kirjoitetaan ufoihin/muukalaisiin liittyvistä yhteiskunnallisista asioista kääntyy poliittiseksi kirjoitteluksi vain ihmisten asioista ja luisuu nopeasti herjoiksi kirjoittajista.

  • Anonyymi

   Nyt otti jehovalaisuus osumaa kun joku parahti noin pahasti. Arvaan että siinä huushollissa ei ainakaan ikkunaluukullisia pesukoneita ole!

   • Anonyymi

    Tuskin myöskään hakaristilippuja tai Vladimir Vladimirovitšin esimerkkiä noudattaen hänen pääideologinsa Aleksandr Duginin tutkimuksia Venäjän imperiumin palauttamisen tarpeellisuudesta.


  • Anonyymi

   Bob Lazar kertoi katsoneensa ns. päätason alapuolella olevaan tilaan.
   Hän kertoi suorakaiteen muotoisista suurista esineistä, mutta hän näki ilmeisesti vain pinnat. Kutsui näitä gravitaationvahvistimiksi.

   Todellisuudessa nuo suorakaiteen muotoiset esineet ovat täynnä tekniikkaa.
   Ne on asetettu säteittäisesti siten että niiden päät osoittavat keskustaan päin.
   Ne ovat rinnakkain ja niitä on liki tusina. joten niistä muodostuu ympyrä.
   Noiden "laatikoiden" sisältö ei vastaa toisiaan.

   Keskustaan päin mentäessä seuraavaksi tulee jotain mitä voisi verrata kuulalaakeriin.
   Eräänlainen ura missä liikkuu materiaalia.
   Tämä rinkiä kiertävä materiaali ohittaa siis näiden suorakaiteen muotoisten "g,vahvistimien" päät.
   Tämän uran yläpuolella on puolipallot mitkä ilmeisesti säätävät tätä urassa liikkuvaa materiaalia ja niiden pyörimisnopeutta.
   Tämä ura on varmasti ollut Lazarilta näkymättömissä.

   Yritän tässä kertoa kuinka monimutkainen laite ufo on.
   Jos valmistusmenetelmä on vielä se, että kaikki on kuin juotettu yhteen, niin otappas siitä selvää. Systeemiä voisi verrata siihen, että betoniin valettu lattianlämmitys pitäisi saada ehjänä esiin.

   Jonkinlaisen häivetekniikan taikka sujakilven sovellukset olisivat niitä ensimmäisiä joita ehkä pystyttäisiin hyödyntämään.

   • Anonyymi

    Siinä meni usko Lazariin.


   • Yhdessä dokumentissa Lazar selosti elementti 115 -energianlähteen toimintaa. Oli äärimmäisen tärkeää materiaalin määrä ja muoto.

    Lazarin mukaan tämän energialähteen kopiointi / valmistusyrityksissä oli tapahtunut räjähdyksiä joissa oli menehtynyt insinöörejä.

    Lazar kuvaili todella tarkkaan sen miten, miksi ja missä asennossa ns "lentävät lautaset" lentää. US Navyn kuvaamat videot vahvistivat Lazarin puheet kymmeniä vuosia myöhemmin.

    Ei ole mikään hupiukko tuo Bob.


  • Anonyymi

   "Ei ole mikään hupiukko tuo Bob."

   Juu, ei ole Lazarin Bobi hupiukkeli, mutta täällä sen sijaan selkäkeikkanauruja piisaa Pohjanmaan ufohurskaiden tragikomedioita seuratessa ; P

   • Anonyymi

    kärsimys katso määritelmä
    Synonyymit sanalle kärsimys

    kiusaaminen kysymyksillä
    kärttäminen
    haittaaminen
    häiritseminen
    vaivaaminen
    kidutus
    piina
    kiusaaminen
    tuska
    kuolemantuska
    suuri hätä
    kipu
    hätä
    kärsimykset
    murhe
    suru
    koettelemus

    ahdistus
    tunne
    kurimus
    huoli
    kidus
    sairaus
    vaiva
    neuralgia
    pull through
    arthralgia
    kin
    headache
    sadistic
    raastava


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   15114
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   297
   5840