Syysloma (jatkoa hiitoretkelle)

Anonyymi

Puhelimeni soi, soittajan numero ei ollut tallennettuna puhelimeeni. Vastatessa kuulen tutun iloisen äänen. Soittaja on mies kehen olin törmännyt vaimoni kanssa viime talvena hiihtoretkellämme ollessa. Mies kertoi, että hän on seuraavalla viikolla töistä syyslomalla viikon ennen kuin Lapin ruska matkailu sesonki alkaa ja hän ajatteli tulla käymään etelässä lomilla. Kertoi pääsevänsä baarimikkona paikallisessa hotellissa töissä olevan kaverin kyydillä. Kaveri on menossa käväisemään kotimaassaan ennen syksyn ja talven sesonki aikaa. Mies kysyi olisiko hänen mahdollista yöpyä luonamme, koska korona oli verottanut kesällä paljon hänen töitään ja rahatilanne oli hieman huonossa jamassa. Lupasi kyllä maksaa jotakin yö paikasta tarvittaessa. Sanoin hänen tietenkin olevan tervetullut ja sanoin, että maksukin hoituu auttelemalla kotona pikku askareissa. Mies sanoi, että hienoa. Annoin kotimme osoitteen ja sovimme näkevämme seuraavalla viikolla.

Kerroin vaimolleni, kuka soittaja oli ollut ja vaimoni sanoi, että onpas mukava yllätys. Vaimoni sanoi, että hänen kyllä täytyy vähän valmistautua ennen ensiviikko. Olemme molemmat olleet keväästä lähtien etätöissä ja sinä aikana vaimo ei ole käynyt normaaliin tapaansa kauneushoitoloissa. Vaimoni alkoi tehdä netin kautta varauksia. Katselin vierestä, kun hän varasi itselleen kampaajan, kosmetologin, pedikyyrin ja sokeroinnin. Mietin samalla, että kuin jännää on seurata miten vaimoni tuntui innostuvan ja haluavansa laittautua vieraalle miehelle noin. Vaikka eihän mies enää aivan vieras enää ollut. Olihan hän jo viime talvena päässyt testaamaan vaimoni kaikkia reikiä. Huomasin ajatellessani myös itsekin kiihottuvani ajatuksesta kuinka vaimoni tulee ensi viikolla taas saamaan toista miestä. Olin ollut tapahtuneesta myös mielissäni, koska sehän oli muuttanut myös meidän keskinäisen seksi elämämme tylsästä aivan mahtavaksi.

Paria päivää ennen kuin vieraamme oli saapumassa kuskailin vaimoani hänen varaamiin kauneus salonkeihin. Vaimoni tullessa takaisin autolle kosmetologin käsittelystä katsoin kuin hänen ihonsa oli taas kuultava kuin nuorella tytöllä. Ihailin vaimoni kauneutta sivusilmällä ajaessani hänet manikyyrin pankeille. Vaimoni palatessa näin kuinka hän oli ottanut kauniit rakennekynnet itselleen ja ne olivat lakattu säihkyvällä helmiäsvalkoisella lakalla ja sinisillä kuvioinneilla. Kerroin vaimolleni kuinka kaunis hän onkaan jo luonnostaan, mutta pienillä ehostus keinoilla naisesta tulee vielä kauniimpi. Seuraavaksi vuorossa oli kampaaja jossa hänen ihanat pitkät hiukset olivat leikkauksen lisäksi saaneet ilmavat laineet. Vaimoni mennessä sokerointiin mietiskelin odotellessa kuinka sileät hänen säärensä ja pimppi tulevat olemaan. Kevään ja kesän aikana vaimoni oli vain hoidellut itsensä höylällä ja höyläyksen jälkeen jo parissa päivässä karvoituksen sänki alkaa pistellä. Unelmoidessani olin nukahtanut autoon ja havahduin siihen, kun vaimoni avasi auton oven ja hyppäsi pelkääjän paikalle mekon helma heilahtaen.

Ulkona oli odotellessa tullut jo hämärää. Pyysin vaimoani nostamaan mekon helmaa ja näyttämään millaista jälkeä oli tullut. Vaimoni ensin kieltäytyi, mutta sanoin olevan jo niin hämärää, että kukaan ei näe. Lopulta vaimoni nostaa helmaa hitaasti ja sen alta paljastuu ensin säihkyvän sileät sääret ja lopulta täysin karvaton ja sileä pimppi. Siisti tiukka viiva saa minut niin himokkaaksi, että kippaan vaimoni penkin takaasenton ja kumarrun itse maistamaan pimppiä. Vaimoni koittaa nostaa päätäni pois, mutta kieleni saavuttaessa klitoriksen vastustelu loppuu ja hän alkaa huokailemaan. Maistan suussani hänen ihanan samaan aikaan imelän ja hieman suolaisen pimpin mehut ja jatkan kielelläni työskentelyä. Vaimoni on jo lähes saamassa orgasmin, kun yhtäkkiä hän kirkaisee ja työntää pääni pois hänen sylistään. Katselen hämilläni ympärille ni ja vaimoni huutaa, katso tuota miestä. Huomaan jonkun miehen auton vieressä vaimoni puolella ikkunan takana. Miehen housut ovat puolikintuissa ja ja hän vetelee käteensä. Vaimoni on säihkädykseksestään sekaisin ja istuu edelleen jalat harallaan ja karvaton märkä pillu avonaisena näkyvillä. Alan käynnistämään autoa ja ennen kuin saan autoni liikkeelle näen kuinka mies laukeaa ja lennättää spermansa auton sivuikkunaan.

Saatuani auton liikkeelle ja ajettuani vähän matkaa sanon, että auto taitaisi olla pesun tarpeessa. Olemme molemmat hetken hiljaa ja sitten räjähdämme molemmat nauramaan. Kotimatkalla ajan auton automaatti pesuun. Pesukoneen alkaessa pesemään sivelen vaimoani reidestä ja nostan mekon helmaa ylös paljastaen ajellun pimpan esille. Työnnän sormeni pillun sisälle ja nuolen samalla klitorista. Vaimoni ei kestä tätä pitkään vaan alkaa saa orgasmin kovasti huutaen. Ajattelen, että onneksi pesuri pitää niin kovaa meteliä, että vaimoni huuto ei kuulu ulos.

Vaimoni sanoo nyt olevan minun vuoroni ja pyytää minua avaamaan housuuni. Avaan housut ja kaivan kivikovan munani esille. Vaimoni upottaa terskan punaisten huultensa väliin...

6

3811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisää !! Kiitos

    • Anonyymi

      Vaimoni upottaa terskan punaisten huultensa väliin ja alkaa imemää sa samalla runkaten kädellä. vähän ennen kuin pesuohjelma loppuu laukean vaimoni suuhun. Hän imee vielä viimeiset tipat kullista, nielee ja näyttää minulle kieltään ja tyhjää suutaan.
      Pesun loputtua ulos ajaessa huomaan lasinpesunesteen olevan vähissä ja kävelen huolto aseman sisälle. Nappaan pesuaine kannun ja kävelen kassalle. Maksaessani pesuainetta kassalla oleva mies tokaisee, että taisi tulla pesussa todella puhdasta jälkeä. En ensin tajunnut mitä mies tarkoitti ja totesin vain, että ihan ok pesu oli. Sitten katseeni osuu tiskin takana olevaan näyttöön, jossa näkyy pesu hallissa oleva Auto ja kuva vaihtuu kamerasta toiseen. Huomaan kuvalaadun olevan todella laadukas ja kameran kuvista näkee aivan selvästi myös auton sisään. Punastun hiukan ja lähden kevelemään ulos. Ollessani ovella menossa huoltiksen äijä huikkaa viellä, että palaillaan myöhemmin. Kotiin päästyämme menimme käymään yhdessä suihkussa. Yrittäessäni ehdotella vaimmolle, että voisimme rakastella suihkussa, hän toteaa minun joutuvan nyt odottamaan kunnes vieraame tulee käymään. Olet sitten pussit täynnä ja kunnolla himokkaana.

      Viikonloppu tuntui menevän madellen ja minua olisi haluttanut päästä naimaan vaimoni karvatonta pillua. Vaimoni pysyi tiukkana ja kieltäytyi seksistä. Välillä ohikulkiessa kuitenkin kiusasi minua ja hipaisi etumustani. Sain jokainen kerta välittömästi erektion. Vaimoni sanoi sen huomatessaan, että jos runkkaat ja jäät siitä kiinni joudut vain katsojaksi, kun hän nautii vieraastamme. Uhkauksesta johtuen en edes uskaltanut runkkailla pahimpia paineita pois koko viikonloppuna.

      Viimein koittaa maanantai ja jossakin vaiheessa päivää. Puhelimeni soi. Soittaja oli mies joka oli tulossa käymään luoksemme. Mies kertoi heidän olevan tulossa heinolan paikkella. Hän sanoi heillä olevan pieni ongelma. Hänen Kreikkalaisen kaverinsa lento Kreikkaa oli peruttu juuri uusista korona rajoituksista johtuen. Kaveri oli kuulemma laittanut lähes kaikki rahansa lentoihin ja nyt hänellä ei ole mitään paikkaa minne mennä. Totesin hänelle, että meillä on tilava talo ja voimme majoittaa hänen kaverinsa myös meille. Kerroin vaimolleni kuka soittaja oli ja millaisia uutisia olin kuullut. Vaimoni sanoi laittautumisensa lomassa, että sopiihan meille ja tiedä vaikka Kreikkalainenkin sattuu tykkäämään tallaisesta rouvasta. mietin mielessäni, että mihinkähän tämä kaikki johtaa. Jonkin ajan kuluttua vaimoni olis saanut laitettua hiuksensa ja meikit. Hän puki päällensä pelkästään uuden lyhyt helmaisen mekon jättäen pikkarit ja rintaliivit pois. Hän näytti tyrmäävältä ja huomasin kuinka hänen nänninsä nöpöttivät hiukan. Sanoin vaimolleni, että taidat jo odottaa kovasti vieraitamme. Vaimoni myönsi hiukan jännittävän.

      Lopulta pihaamme ajoi auto ja näimme kuinka miehet nousivat autosta. Vaimoni katsoi ikkunasta ja huokaisi ja sanoi Kreikkalaisen näyttävän komealta. Toivotin miehet tervetulleiksi ja kannoimme heidän tavaransa vierashuoneeseen. Kreikkalainen mies esittäytyi ja kertoi olevansa 23 vuotias. Hän kertoi työskennellessään Suomessa nyt 5 vuotta ja käyvänsä silloin tällöin kotimaassaan tapaavansa vanhempiaan. Sanoin miehille, että jos heille sopii, niin ennen ruokailua ja saunomista kantaisimme aiemmin päivällä tulleet polttopuut liiteriin ettei sade kastele niitä.

      Aloitimme polttopuu urakan ja samalla juttelimme niitä näitä. Aikamme työskenneltyämme vaimoni näytti hipsuttelevan luoksemme tuoden meille talkoo oluet. istuimme pölkkyjen päälle ja vaimoni antoi oluet meille. Huomasin kuinka miehet koittivat katsella vaimoni avonaisesta kaula-aukosta vaimoni rintoja hänen ojennellessa oluita meille. Vaimoni istuuntui hetkiseksi luoksemme jutustelemaan. Saatuamme oluet juotua vaimoni keräsi tölkit ja lähti kävelemään takaisin sisälle. kulkiessan häneltä putosi yksi tölkki maahan. vaimoni kumartuessa sitä nostamaan näimme kuinka hänen lyhyt mekkonsa nousi hieman ylös ja näimme kuinka hänen paljas karvaton pillunsa tuli näkyviin taakaa päin. Katselin miten miesten etumukset alkoivat jo pullottaa. Kreikkalainen mies totesi, että ompa kauniit näkymät täällä teidän talolla. totesin, että eikö olekin ja vinkkasin silmää kavereille. Saatuamme puut liiteriin menimme miesten kanssa sisälle missä vaimoni oli viimeistelemässä ruokaa.

      Istuuduimme pöytään ja vaimoni alkoi tarjoilla meille ruokia. Hänen kumarrellessa miehet seurasivat silmäkovana vaimoni kaula-aukosta sisälle. Toinen miehistä totesi, että kylläpä näyttää herkulliselta. Vaimoni vastasi, että kiitos, toivottavasti myös maistuu. vaimoni istuuntui pöytään Kreikkalaisen viereeen ja aloimme syömään. Huomasin kuinka vaimoni syömisen lomassa siveli välillä Kreikkalaisen reidestä ja sai miehen etumuksen pullottamaan. Vaimoni kertoi, että oli laittanut jo saunan päälle, että voimme mennä ruokailun jälkeen saunomaan ja samme pestyä puunkantamisesta tulleet hiet pois.

      Syötyämme menimme saunalle ja aloimme riisuuntumaan.

      • Jatko osa myös.
        Jatkoa odottaen...


    • Nautinnollista

      • Anonyymi

        Ja taas tuli purjoa perseesees


      • Anonyymi

        Täyttä paskaa


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe